"PASIDARYK pats" diamond tapybos kvadratiniu diamond paiting 30*40CM drugelis Diamond siuvinėjimo sy

"PASIDARYK pats" diamond tapybos kvadratiniu diamond paiting 30*40CM drugelis Diamond siuvinėjimo sy

Nauja prekė

€4.15

€6.92

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Spustelėkite žemiau, norėdami įvesti temą produktas

Medžiaga: Medvilnė ir dervos diamond įtraukti Straipsniai: 1. Pakankamai dervos deimantų. 2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelę) 3. Naudojamas įrašą guma gręžimo pincetu, plastiko plokštelę.Apie deimantų siuvinėjimo ši nuotrauka yra visiškai siuvinėjimo , visiškai gręžimo , 100%gręžimo , deimantinis padengti visą vaizdą.Kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas!D i a m o nd p a i nt i ng: Tai naujo stiliaus rankdarbiams tapyba, kad jūs turite "PASIDARYK pats" ir jį baigti!Agassi\ \ 's dervos diamond sudaro 447 deimantai su skirtingų spalvų išreikšti c olor pokyčiai reikalingi visų rūšių sąlygas.Turtinga spalvų ir ryškus poveikis bus visiškai atitinka reikalavimą dėl asmeninių interesų, surinkimo, dovanos, PASIDARYK pats, arba naudojamas kaip vyresnioji namo apdaila.Apie Pakuotės

dydis mažesnis nei 40x30cm siunčiami krepšys

dydis didesnis nei 40x30cm siunčiamas dėžutėje

Gatavo produkto stiliaus pav.

turite deimantų blizgesys,stiprus stereofoninio įspūdžio,labai ryškiai veikia.

Gatavo produkto stiliaus pav.

Niekada išnyks:

Tegul nuotraukos daugiau apakinti deimantu,Dervos žaliavų neber išnyks.

Aukštos defintion pninting drobės aiškiau.

Humanization spalva paieškos operacija patogiau.

Pasirinktinis dydis :ji yra tai straipsnis apima bet kokio dydžio produkto nerodo,ir norite, galite mums pasakyti, kad tai, ką 's dydžio, jūs norite , ir tada mes jums pasakysiu, kad kainos dydžio norite, Kol jūsų mokėjimas, prašome perskaityti šią turinys kruopščiai, ji bus garantuoti jums malonu apsipirkti.

Apie Poveikis

Kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Kiekvienas deimantų dydis : 2.5x2.5mm.Jei nuotrauka yra sudėtingas, mažas dydis nebus labai geras!Jei jums reikia didelio dydžio paveikslėliai, susisiekite su mumis!

Apie Mus

Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

Skubus Pristatymas

Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Pastaba

Burer bus atsakinga už es,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!Visi elementai turėtų būti vežamos į www.agroinn.lt berified adresas

Pardavimo Sąlygos

Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Spustelėkite žemiau, norėdami įvesti temą produkto Kviečiame Apsilankyti Kitą Kartą

Žymos: diamond paiting pastate, bolsas diamond paiting, diamond tapybos loup vilkas, valise diamond paiting, "pantera" diamond paiting, diamont tapybos loup, pink diamond paiting, diamond paiting, deimantai paiting, madinga diamond tapybos loup.

Charakteristikos

Spalvų skaičius 30-45
Prekės Pavadinimas YI ŠVIESUS
Temos Gėlės ir Augalai Serija
Audinio Tipas Medvilnės
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
spalva Multi
Rombo Formos Aikštė
Įklijavimo Srityje Pilnas
Forma Vieną
Rėmas No
Modelio Tipas Gyvūnų
Rinkinys Tipas Namo Apdaila
Naudoti Namų Ūkio Pagrindai/Apdaila
Technics "PASIDARYK pats" Diamond tapyba
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Medžiaga Kalnų krištolas

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" diamond tapybos kvadratiniu diamond paiting 30*40CM drugelis Diamond siuvinėjimo sy

Spustelėkite žemiau, norėdami įvesti temą produktas Medžiaga: Medvilnė ir dervos diamond įtraukti Straipsniai: 1. Pakankamai dervos deimantų. 2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelę) 3. Naudojamas įrašą guma gręžimo pincetu, plastiko plokštelę.Apie deimantų siuvinėjimo

Panašūs produktai: