10VNT/DAUG LTC1555CGN LTC1555CG LTC1555 1555 SSOP visiškai naujas originalus autentiškas

10VNT/DAUG LTC1555CGN LTC1555CG LTC1555 1555 SSOP visiškai naujas originalus autentiškas

Nauja prekė

€10.56

€11.49

-8%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Laivybos ir Adresas 1. Galime siųsti daiktų visame pasaulyje.Mes buvo išsiųstas į daugelį šalių, pvz: Ukraina, Turkija, rusijos, Jungtinių amerikos valstijų, Itlay, Ispanija, Prancūzija, Iranas ir pan. 2. Krovinių yra pigūs, mes galime atsiųsti jums elektroniniu DHL, UPS, TNT, EMS, Kinija Paštu, Oro Paštu.Pastaba: shiping per Kinijos Oro Paštu cheappest, tačiau jis yra lėtas.Jei jums reikia greičiau pristatymas, taip pat galime tai padaryti už jus, pavyzdžiui: "Fedex", DHL, EMS, paprastai 3-7days, kad dauguma šalies jums reikia Puolė pristatymas, prašome susisiekti su mumis. 3. Mes paprastai siųsti paketą, Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Honkongas Po Oro Paštu.Mes ir siųsti sekimo numerį, kai laivybos jį, dauguma šalies atvyko paketo 12-25 darbo dienų.atsiliepimų Teigiamų atsiliepimų yra mums labai svarbus.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų.Manau, kad bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą.nemokamai paketai paprastai siunčiama Oro Paštu, jei norite, greitas pristatymas, tokių kaip DHL, EMS, UPS, FedEx ir pan., prašome susisiekti su mumis dėl konsultacijos.Ačiū!return 1. Laivybos ir tvarkymo yra negrąžinamas. 2. Pirkėjai yra atsakingas už laivybos išlaidos, patirtos grąžinimas prekių produktus. 3. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą. 4. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 7 dienas nuo tos dienos, kai gavote jūsų užsakymą. 5. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos kaina. 6. Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąžinti elementą, kuris bus pasiūlyti jums tinkamą atgalinis adresas.palaikyti ryšius su 1. Esate visada laukiami, užduoti klausimus ir mes padarysime viską, kad teikti patarimus ar atsakymus. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus. 2. Jei turite kokių nors problemų, per laivybos procesą arba bet problema su elementą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą ir mes nuoširdžiai, mes stengiamės išspręsti visų problemų, jums artimiausiu metu.tvarka 1. Rusijos klientams, turime savo vardą ir pavardę siųsti paketas. 2. Brazilija klientams, jei pasirinksite EMS, prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. Ar CPF NR.). jūs esate laukiami

Žymos: chip maitinimo šaltinis, lt3045, pwm, 220v galia kondicionierius, lt1963, neigiamo slėgio reguliatorius, 5v mažai triukšmo maitinimo šaltinis, dac maitinimo, pwm signalas, 12v a 48v.

Charakteristikos

Modelio Numeris LTC1555CGN
Prekės Pavadinimas NIXOUT.X
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Parašyti atsiliepimą

10VNT/DAUG LTC1555CGN LTC1555CG LTC1555 1555 SSOP visiškai naujas originalus autentiškas

10VNT/DAUG LTC1555CGN LTC1555CG LTC1555 1555 SSOP visiškai naujas originalus autentiškas

Laivybos ir Adresas 1. Galime siųsti daiktų visame pasaulyje.Mes buvo išsiųstas į daugelį šalių, pvz: Ukraina, Turkija, rusijos, Jungtinių amerikos valstijų, Itlay, Ispanija, Prancūzija, Iranas ir pan. 2. Krovinių yra pigūs, mes galime atsiųsti jums elektroniniu DHL, UPS, TNT, EMS, Kinija Paštu, Oro Paštu.Pastaba:

Panašūs produktai: