Nosies Guard veidui Apsaugos Sporto Šalmas su Reguliuojamu Elastiniu Wrap Diržu, Futbolo, Krepšinio, Lauko Sporto

Nosies Guard veidui Apsaugos Sporto Šalmas su Reguliuojamu Elastiniu Wrap Diržu, Futbolo, Krepšinio, Lauko Sporto

Nauja prekė

€41.87

€44.54

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Svarbi pastaba:

* Jei nesate tikri, kad produktas yra tinkamo dydžio, jums, nedvejodami susisiekite su mumis, rekomendacijas.Šis dydis yra netinkama vaikams.Nosies apsauga yra negali pateikti geriausi apsaugą, jei ji netelpa tinkamai, todėl prašome įsitikinkite, kad priemonė savo cheekbone plotis, prieš perkant produktą.Jūs turite naudoti centimetro juostele išmatuokite savo cheekbone plotis.Pradedant tik praeities išorinis kampas tavo akis, nustatyti savo juosta matuoklis per tiltą savo nosies šiek tiek praeityje išorinis kampas kitų jūsų akis.Įsitikinkite, kad juosta priemonė veikia ne tiesia linija, o stovi tik virš savo skruostikauliai.Taip pat, užtikrinti, kad jūsų nosis yra ne didesni nei vidutinis.Nosies dydis yra matavimo iš srities tarp akių iki nosies galiuko.Vidutinis nosies dydis suaugusiesiems yra apie 5-6cm. * Nebandykite pakeisti kaukė rankiniu būdu, šildymo ar deforming, kaip ji buvo sukurta remiantis sudėtingas surinkti duomenys.Bet deforming gali sukelti traumų.Vienintelis būdas reguliuoti kaukė yra koreguojant dirželiai.Mums rūpi mūsų klientų saugumą, todėl nerekomenduojame bet kokius eksperimentus su produktu.

1、S--Tinka vaikams ir paaugliams.Ateina su minkštu kamšalu.Cheekbone plotis asortimentą, 7cm-9cm. 2、M--Tinka moterims, paaugliams ir žmonės su mažesniais veidų, nei vidutinis.Ateina su minkštu kamšalu.Cheekbone plotis diapazonas: 9.5 cm-11,5 cm. 3、L--Tai yra didelis dydis.Prašome sekti matavimai informaciją.Cheekbone plotis diapazonas: 12cm. - 14.5 cm.Neperka vaikams.Prekės ateina su silikono prikimšti.

produkto parametrai

Produkto pavadinimas: apsauginė kaukė Produkto modelis: KS-L5 Produkto kategorija: masinė gamyba Gaminio medžiaga: pvc, poliesterio karbonato rūgšties (anglies rūgšties Produkto įranga: silikono padas, elastinės juostos Gaminio spalva: skaidri, juoda

prekės informacija

Aukštos kokybės PC medžiagos Bet kokia kaina, mes naudojame nauja poliesteris karbonato rūgšties (anglies rūgšties, poliesteris karbonato rūgšties (anglies rūgšties, taip pat žinomas kaip PC, didelio stiprumo ir koeficientas, elastingumas, didelis poveikio stiprumo, didelio skaidrumo ir nemokama dažymas; mažas liejimo susitraukimas, geras matmenų stabilumas; nuovargis varža, Geras oras atsparumas; puikus elektrinės charakteristikos; bekvapis ir bekvapis, nekenksmingas žmogaus kūno, atitinka sveikatos ir saugos. ·Pagrįstą išmetamųjų dujų sistemos Dujų išmetimo sistema, sukurta mūsų inžinieriai svarsto, tiek išvaizda ir smūgiams Leidžia išsklaidyti šilumą greitai krūvio metu, tačiau mes negalime garantuoti, kad kaukė gali atlaikyti poveikį normalų judėjimą. ·Silicone Naudoti minkštas ir patogus silikoninis medžiagų, be kvapo, bacteriostasis, jokio blukimo, gali tilpti veido, minkštas ir pagalvėle.

Žymos: paramotor dalys, vežėjas plokštė, slidinėjimo šalmas, odos skrydžio šalmas, fma, veido skydas, veido kaukė skydelis, altyn rusijos šalmas, hjc kevlar šalmas, ksk šalmas smakro dirželis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas QianCheng
Sportas Kita
Amžius >14 Metų
spalva Juoda , Aišku
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Žmonių Unisex
Dydis S , M , L
Modelio Numeris QC-L5
Stilius Pusė padengta
Tipas šalmas
Medžiaga PC Polikarbonatas
Sezonas Universalus
tinkamas sportas Futbolo, krepšinio, regbio, tinklinio, kitų sporto šakų
Sertifikavimo NĖRA
Savybės Apsaugoti nosies,neturi įtakos akyse,patvarus,Patogus nešioti

Parašyti atsiliepimą

Nosies Guard veidui Apsaugos Sporto Šalmas su Reguliuojamu Elastiniu Wrap Diržu, Futbolo, Krepšinio, Lauko Sporto

Nosies Guard veidui Apsaugos Sporto Šalmas su Reguliuojamu Elastiniu Wrap Diržu, Futbolo, Krepšinio, Lauko Sporto

Svarbi pastaba: * Jei nesate tikri, kad produktas yra tinkamo dydžio, jums, nedvejodami susisiekite su mumis, rekomendacijas.Šis dydis yra netinkama vaikams.Nosies apsauga yra negali pateikti geriausi apsaugą, jei ji netelpa tinkamai, todėl prašome įsitikinkite, kad priemonė savo cheekbone plotis, prieš perkant

Panašūs produktai: