Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai

Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai

Nauja prekė

€13.58

Apie prekę

Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai

Produktų Pavadinimas Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai Prekės Jeroot Grandinės Ilgis 60cm uodega grandinės arba pagal jūsų poreikį ilgis 25mm, plotis 25mm Spalva paauksuoti IP padengti Apdaila, Poliruoto ir matinio OEM Profesinės Individualų Logotipą ar lazeriu Graviruotas logotipas Mėginio Priimtina MOQ Mes galime diskutuoti, jei norite, kad mažas kiekis Pakavimo Duomenys 1 vnt/OPP maišelį, 12pcs/pak Mokėjimo Sąlygas T/T", " Western Union,Paypal,grynųjų Pinigų Mėginių Pirmaujančių Laiko Apie 7-15days Gamybos Lyderio Laikas-Apie 25-55days Laivybos Būdų, kaip DHL,UPS,FedEx,TNT,EMS,Aramex ir kt.

Produkto Aprašymas

Įmonės Informacija

Shenzhen Jeroot Papuošalai įkurta 2008 metais, daugiausia dėmesio užsakymą papuošalai, įskaitant muitinės karoliai, apyrankės, bangles, žiedai ir kt.Mes turime profesionaliu dizaineriu, ir gerai įrengtos patalpos, kurios gali padėti mums labai baigtas, bet stiliaus individualų užsakymus.

Aukštos kokybės 316L nerūdijančio plieno ir titano medžiagų, dulkių jonų implantavimas, geras klientų aptarnavimas, didelės spartos pristatymas, Žemiausia klientas skundėsi, kuris mums padėti įgyti gerą reputaciją.Nuolatiniams klientams padidėjo dieną, kad yra nustatyti visų mūsų pastangų.Mes supratome, tik gerų dalykų, gali padėti mums laimėti rinkoje geriau.

Mūsų, norinčių yra, dalijasi gerąja gamybos kiekvieną klientams.Jie yra verta turėti jį.Kiekvieną individualų užsakymą, mes tikrai darome viską, face it.Tai tikrai apskundė už asmeninį užsakymą, kiekvienas prašymas yra skirtingi, kai kurie net sunku padaryti.Tačiau, kai jie visi išėjo, mes didžiuotis ir laimė, mūsų klientai galėtų gauti tai, ko jie nori, ir reikia.

Artimiausiomis dienomis, mes ketiname žaisti ir įvesti kiekvieną pasaulio kampelį, ir mes tikimės, ir net nori padaryti, tai, kiekvieną kartą, kai jūs susirūpinę speciali dovana savo meilužio ar sau, galėtų priminti mums, mes atitiktų ir tenkintų visą savo prašymus.

Pakavimas Ir Pristatymas

DUK

Q1: Kokius produktus siūlote?

A1: Mes siūlome įvairių karoliai, auskarai, žiedai, bangles, apyrankės, pakabukai, papuošalų komplektas, nerūdijančio plieno papuošalai ir "PASIDARYK pats" priedus, pvz., sagės, rožančiai, rankogalių segtukai ir pan.

Q 2 : jūs Galite priimti individualų juvelyrikos?

A2: Taip, mes galime produktas, papuošalai pagal jūsų pageidavimus, taip pat galite pridėti savo prekės ženklą ar logotipą ant papuošalų.

Q 3 : kas yra jūsų MOQ?

A3: Mūsų MOQ papuošalai yra 200 vnt, Bet kai kurie papuošalai priklauso nuo dizaino ir medžiagų.

Q 4 : Kas yra jūsų užsakymo pristatymo laiko?

A4: Apie 25days pristatymo.

Q : 5 Vardas, pavardė, yra Didelis Šviesos?

A5: Taip, pavadinimo dalis yra aukštos poliruoto, būtų skirtingi, kaip matote nuotraukose.Bet daugiau klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus, arba palikti massga į [email protected]

Žymos: jewelri, pranešk apie netikrą ausis ausis, dragon necklac, necklac, maršalo dalis, monetos karolius, papuošalai priėmimo, amuletas jade, apykaklę nuimti, papuošalai iš nerūdijančio plieno, metalo plakatas.

Charakteristikos

Proga Šalis
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas JEROOT
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Karoliai Ilgis 55+5cm
spalva 18k auksu karoliai
Produkto stilius Pakabukas Karoliai
Funkcija Nuotaika Tracker
Modelio Numeris JRP0142
Formos\modelis ROUND
Pakabukas Dydis D25mm
Lytis Unisex
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Drop laivyba gerai priimtas
Bauda ar Mados Mados
Pakuotė prabangus krepšys
Produkto pavadinimas 12 Žvaigždynų Karoliai
Elemento Tipas Karoliai
Stilius Madinga
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakavimas 1 vnt krepšys

Parašyti atsiliepimą

Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai

Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai

Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai Produktų Pavadinimas Jeroot Didmeniniams Nerūdijančio Plieno 12 Horoskopas Pakabukas Zodiako Ženklas Papuošalai 12 Žvaigždynų Karoliai Prekės Jeroot Grandinės Ilgis 60cm uodega grandinės

Panašūs produktai: