Liečiamų Led Šviesos Touch Žėrintis Logotipą Iphone 6 6Plus 6S 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Su Įrankiais

Liečiamų Led Šviesos Touch Žėrintis Logotipą Iphone 6 6Plus 6S 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Su Įrankiais

Nauja prekė

€6.58

€7.31

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Liečiamų Led Šviesos Touch Žėrintis Logotipas "Iphone" 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Iphone 6 6Plus 6S

100% Brand NEW

Suderinama Modelis : iPhone 6,6 s, plius 6,6s plius, 7 , 7 plius

Pakuotė 1pcs * Iphone logotipą, LED šviesos Lempos 1pcs * įrankiai

1pcs * naudojimo instrukcija

 

 

Naudojimo Instrukcijos

 

Mandagumas:

Produktas yra kontroliuojamas touch indukcijos sistema, kuri yra nepriklausoma nuo operacinės sistemos, mobiliojo telefono,Visi šie žodžiai yra atidaryti ir uždaryti kreiptis į atidarymo ir uždarymo LOGOTIPO ir pati Lempa, o ne į mobilųjį telefoną.

Visus šiuos žodžius, nes, spustelėkite ir paspauskite rasite paspaudę ir spaudžiant LOGOTIPĄ, Lempos, taip pat

1 režimas .Atidarymo ir Uždarymo

Paspauskite LOGOTIPO poziciją (apie sekundę),tada logotipą lempos yra atidarytas ir yra kvėpavimo šviesos režimą ,ir kai muzika groja per mobilųjį telefoną ,jis pamainomis, blykstės režimą,Paspauskite LOGOTIPO poziciją vėl, logotipas lempos yra uždarytas.

Mode 2.Nuolatinė Balta šviesa (Blykstės režimas)

Spustelėkite LOGOTIPO poziciją du kartus (Greitai ir nuosekliai),ir lemputė pradeda nuolat baltos šviesos režimą.Spustelėkite du kartus vėl, lempos yra uždaryta arba patenka į kvėpavimo šviesos režimą.

Režimas 3.Greitos blykstės režimas

Kai lempa yra atvira ir nuolat baltos šviesos režimą,spauskite shift spalvų ir įveskite spalvinga nuolatinės šviesos režimą.

Režimas 4.Spalvinga kvėpavimo apšvietimo režimas

Kai lempa yra atvira ir nuolat baltos šviesos režimą.spustelėkite įvesti spalvinga nuolatinio apšvietimo režimą ir spustelėkite du kartus įveskite spalvinga kvėpavimo apšvietimo režimas

Režimas 5.Nuolatinis vieno apšvietimo režimo

Kai lempa yra atviros ir baltos šviesos režimą,spauskite shift spalvų ir įvesti nuolat apšvietimo režimas Vienu paspaudimu, galite pereiti prie skirtingų spalvų,ir įveskite nuolat apšvietimo režimas(15 spalvų (iš viso )

Režimas 6 .Vieną kvėpavimo lempos

Kai lempa yra atviros ir baltos šviesos režimą,spauskite shift spalvų ir įvesti nuolat apšvietimo režimas Vienu paspaudimu, galite pereiti prie skirtingų spalvų,ir įveskite nuolatinės šviesos režimą, du kartus spustelėjus gali kreiptis į vieną kvėpavimo apšvietimo režimas

Režimas 7.

Kai telefonas skamba ar groja muzika ,lempa automatiškai pradeda spalvingas greitai blykstės režimas Pastaba:Tik telefonas atveria bell režimas, ir lempos yra atvira ,ši funkcija galima

Specialus nurodymas

Šis produktas priima touch valdymo technologija , todėl nėra rekomenduojama įdiegti į telefoną, apsauga, apvalkalas,jei norite įdiegti ,prašome pasirinkti vieną, su tuščiaviduriai,apsauga, apvalkalas turės įtakos veiklos logotipo lempos.Jei logotipas lempos Yra atvira ir yra taikoma apsauga, apvalkalas,suvartojamos energijos lempos, didės.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas :

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 30 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: creader 6plus, ape marškinėliai, nova smart, iphonw 11, acer r13, doyu, iphone 6 led logo, lightroom 6 krovimas, yamaha xsr, conector pin.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Įtrauktas Įrankiai
Modelio Numeris "IPhone"
Punktas Led Šviesos Touch
Pakuotė Dėžutė
Modelis 3 Iphone 6s 6S PLIUS
Suderinama Modelis "Iphone" 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Iphone 6 6Plus 6S
Prekės Pavadinimas Jintai
Produktų Statusas Sandėlyje
Modelis 2 "Iphone" 6 6 Plius
Tipas Apšvietimas naktį Švytinčiomis
Modelis 1 "Iphone" 7 7 Plius
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Liečiamų Led Šviesos Touch Žėrintis Logotipą Iphone 6 6Plus 6S 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Su Įrankiais

Liečiamų Led Šviesos Touch Žėrintis Logotipą Iphone 6 6Plus 6S 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Su Įrankiais

Liečiamų Led Šviesos Touch Žėrintis Logotipas Iphone 7 7 Plius Žėrintis LED logo led mod Iphone 6 6Plus 6S ​ 100% Brand NEW Suderinama Modelis : iPhone 6,6 s, plius 6,6s plius, 7 , 7 plius Pakuotė 1pcs * Iphone logotipą, LED šviesos Lempos 1pcs * įrankiai 1pcs * naudojimo

Panašūs produktai: