WL Poliruoti Citrinų Gintaro Kramtyti Apyrankės Anklets 4.7--8.7" Rankų darbo Originalūs Papuošalai Baltijos Gintaro Karoliukai Kūdikių Suaugusiųjų Moterų

WL Poliruoti Citrinų Gintaro Kramtyti Apyrankės Anklets 4.7--8.7" Rankų darbo Originalūs Papuošalai Baltijos Gintaro Karoliukai Kūdikių Suaugusiųjų Moterų

Nauja prekė

€4.61

€9.04

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

=== APIE DYDĮ ===================================================

Apyrankė: 12cm - 14cm Kūdikių

16cm - 22cm Suaugusiems

Maloniai pranešimas: Mūsų gaminiai yra rankų darbo su klaidos 0,5 cm-1 cm.

Mes galime pritaikyti ilgio ir mes taip pat galime pateikti individualų gintaro stilius.Susisiekite su mumis jei jums reikia.

=== APIE GINTARO KAROLIUKAI ===================================================

Gintaras yra iš Baltijos jūros.ir visi yra sertifikuota.

Gintaras yra natūralus akmuo, Karoliukai yra nereguliarus gintaro karoliukai, Mes negalime padaryti granulių forma taip pat.

po jūros vandeniu, plovimas, ji bus sukelti duobes ant paviršiaus granulių.Tai yra normalus reiškinys.

(Mūsų produktai yra realus šūvio, nes poveikis šviesos ir ekrano raiška, bus šiek tiek kitoks, prašome natūra teikiama pirmenybė.Nuotraukos yra visi aplink subjektas paėmė mūsų parduotuvėje.Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių.prašome natūra teikiama pirmenybė.)

=== APIE SAUGOS ===================================================

Gintaro kramtyti karoliai skirti dėvėti, o ne kramtyti.

Pašalinti Gintaro kramtyti karoliai, kai jūsų kūdikis yra be priežiūros, pvz., naktį.

=== APIE TRANSPORTAVIMO ===================================================

Pirkėjai ( Ypač Brazilijos pirkėjų ) gali susidurti su sėkmingai logistikos informacija siuntų pristatymo tačiau negavo paketas, nesijaudinkite, Jei kokių klausimų dėl šio prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes išspręsti jūsų problemą greitai.

=== DIDMENINĖ APIE ===================================================

Viena perkant daugiau nei $200 , Komercinių Express NEMOKAMAI

Viena perkant daugiau nei 300$, Komercinių Express NEMOKAMAI ir prašome conbact tiesiogiai į mus, mes jums suteiksime jums specialios discunt.

Mūsų gintaro karoliukai iš visų Baltijos šalių .ir nešioti gintaro karoliai turi daug gerų poveikis, kaip nurodyta toliau:

Natūralus analgetikas, gintaro padės nuraminti kūdikį, nepuolant į narkotikus.Gintaras-tai suakmenėję sakai, ne akmuo.Todėl yra šilta liesti, taip pat labai patogus ir šviesos dėvėti.Dėvėti Baltijos gintaro karoliai ant odos gali turėti ramina ir ramina kramtyti, kūdikiams ir mažiems vaikams.Kai gintaro nešioti ant odos, odos šilumą išskiria mažiausias sumas gydomųjų aliejų iš gintaro, kuris yra tada, įsigeria per odą į kraują.Gintaro ' s priešuždegiminių ir gydomųjų savybių, taip pat pripažino alopatinių vaistų.Austrijoje, Šveicarijoje ir Vokietijoje, rasite gintaro kramtyti karoliai parduodami vietos vaistinėse.

APIE CHROMATINES ABERACIJAS

nes papuošalai filmavimo procesas bus fotoaparato equlpment , šviesa , aplinka ir kampas įtaką.

Gali sukelti tikrasis produktas spalva ir paveikslėlis egzistuoja nedidelis skirtumas, konkrečios spalvos, prašome imtis fiziškai dominuoti .

WANLUO EUROPOS SĄJUNGOS OFICIALUSIS TIESIOGINIO PARDAVIMO AUTENTIŠKAIS

Į WANLUO parduotuvėje yra WANLUO prekės be oficiali svetainė desi gnated tinklo pardavimo kanalus.

Prekių pardavimas yra WANLUO europos sąjungos oficialusis tiesioginio pardavimo , pašalinti savo rūpesčius.

Baltijos gintaro karoliai vaikams yra patraukli dėvėti ir idealus, siekiant suteikti gamtos skausmą ir ramina analgetikas paramą per kramtyti.Mūsų Baltijos gintaro karoliai yra gražiai padaryta, patogus, lengvas, ir spinduliuoja energiją taikos ir ramybės, taip pat natūralūs skausmo dėl dėvėtojui.Dėvėti karoliai padės padidinti jūsų vaiko imuninę sistemą, mažina uždegimą ir pagreitins gijimą, kaip kramtyti progresuoja.Gintaro karoliai buvo šaltinis, tradicinių gydymo praėjo daug kartų ir yra plačiai naudojamos ir branginama visoje Europoje ir tolimuosiuose Rytuose, kaip nepakartojama alternatyva medicinai įrodyta nauda sveikatai.Gintaras yra toks pat senas, kaip ir pats laikas, datuojamas milijonus metų.Ir dar, tai vis dar tikėjo, kad šiandien ir naudoti savo nuostabų gydomųjų galių gydyti sąnarių skausmą, artritą negalavimų, ir kramtyti skausmas vaikams.Baltijos gintaras buvo natūralus ir tradicinis vaistas kramtyti diskomfortą šimtus metų.

Mūsų gintaro papuošalai yra rankų darbo, naudojant originalias Baltijos gintaro, kad yra daugiau nei 45 mln. metų.Baltijos Gintaras yra kai kurie iš didžiausių koncentracijų iš Gintaro Rūgštis gamtoje, ir tai, kas daro jį tokia ypatinga.Seka kiekviena iš mūsų karoliai ir apyrankės yra rišti rankomis tarp kiekvieno rutuliuko, todėl turėtų karoliai pertrauka (ji turėtų būti, jei būtina), poilsio karoliukai bus ne išsibarstyti.Karoliai fastens su užsukamu užsegimas, kuris atsidaro ir užsidaro lengvai.

Gintaro papuošalai yra pagaminti nešioti ne kramtyti.Ypatinga priežiūra turi būti imtasi, su vaikais iki 3 metų amžiaus, nes visi papuošalai yra mažų dalių, kurios gali sukelti uždusimo pavojų.Mes rekomenduojame, kad visus papuošalus būti pašalintas iki miego, ir kitų atvejų, kai vaikas gali būti be priežiūros.

Į wanluo neprisiima jokios atsakomybės, jei jokios žalos turėtų ateiti į vaiką dėl netinkamo produkto ar produktų.Naudoti papuošalai yra jūsų pačių rizika.

Žymos: baltijos gintaro, smulkių gintaro karoliukų, gintaro pakabukas, obsidianas, gintaro rock, anklet moteris, ambar gamtos, king baby apyrankė, gintaro papuošalai apyrankės etsy, Gintaro.

Charakteristikos

Ar pateikti sertifikatą Taip
Šalutinis Akmens Kiti Natrual medžiaga
Lytis Unisex
10 Spalvų Aukso. Vyšnių. Vaivorykštė. Multi. Konjakas
Metalų Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas wanluo
Poliruoti arba Raw Raw/poliruoti
Pagrindinis Akmuo Gintaro
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris AB2599
Formos\modelis GEOMETRINIO
Kitos spalvos/ilgio daugiau nei 50 dizainas
Pažymos Tipą Trečiosios Šalies Įvertinimą
Skersmuo 4mm--6mm
Gintaro Karoliukai Dydis 4mm--6mm
Gintaro Originalas Baltijos jūra
Stilius Klasikinis
Didmeninė susisiekite su mumis, geriausia kaina,
Apyrankės Tipas Holograma Apyrankės
Proga Jubiliejus
Pakuotė sertifikato autentiškumą su džiuto pluošto krepšys
Granulių Forma Nereguliarus,baroko
Pažymėjimo Numeris natūralaus akmens gintaro Apyrankės kūdikių suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

WL Poliruoti Citrinų Gintaro Kramtyti Apyrankės Anklets 4.7--8.7

WL Poliruoti Citrinų Gintaro Kramtyti Apyrankės Anklets 4.7--8.7" Rankų darbo Originalūs Papuošalai Baltijos Gintaro Karoliukai Kūdikių Suaugusiųjų Moterų

=== APIE DYDĮ =================================================== Apyrankė: 12cm - 14cm Kūdikių 16cm - 22cm Suaugusiems Maloniai pranešimas: Mūsų gaminiai yra rankų darbo su klaidos 0,5 cm-1 cm. Mes galime pritaikyti ilgio ir mes taip pat galime pateikti individualų gintaro stilius.Susisiekite

Panašūs produktai: