Žaislai Suaugusiems Belaidžio Nuotolinio Valdymo Vibratorius Drugelis Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Kelnaitės su Vibratorius

Žaislai Suaugusiems Belaidžio Nuotolinio Valdymo Vibratorius Drugelis Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Kelnaitės su Vibratorius

Nauja prekė

€20.89

€40.16

-47%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Apie gaminį:

1----------2 Galingi Varikliai, Numatyti 9 Vibracijos Režimai:9 Tipų vibracijos dažnis bus suteikti jums daugiau galimybių rinktis, kad atitiktų jūsų meilės ritmu-kiekvieną su reguliuojamu galingumo lygių.Nedvejodami perjungti režimus, kad atitiktų jūsų mėgsta greitį,turi daugiau įdomių Žaidimų Funkcijos.

2-----------Belaidžio Nuotolinio Valdymo pulto Dizainas Išleidimo Rankas,patogiau:Nuotolinio valdymo atstumas leidžia jums ir jūsų partneriui daugiau intymių-valdomi iš iki 5-10meters toli už įdomų žaisti.Tačiau niekas negali jo girdėti,nes jos tylus dizainas, malonumas ir jaudulys ateina tyliai,Tinka poroms flirtuoti.

3-----------Pažangios Medžiagos Patogiau ir Flirt:100% silikonas atsparus vandeniui dizainas, todėl galite laisvai naudoti voniose, dušuose, ar bet kur, kur jūs norite.Tuo pačiu metu,silikono medžiaga yra aukštos kokybės ir neįtikėtinai sklandžiai,ji bus pristatyti nuostabi kulminacija.Verta pažymėti, kad ji yra pagaminta iš medicininio silikono medžiagos, minkštos ir odos draugiškas, lengvai valoma, saugi ir patikima.

4------------Greičiau Įkrovimo Laikas su Magnetinių Baterija:Tai yra patogiau imti nei kiti panašūs produktai.Abu vibratorius ir nuotolinio valdymo pultą gali būti magnetinio įkrauti per usb,nereikia keisti bateriją.Ji yra visiškai įkrautas per 120 minučių ir suteikia 90 minučių žaisti prieš turite įkrauti ją iš naujo.

5--------------Paslaptis, Pakavimo ir 100% Pasitenkinimo Garantija:pažadame, palikti žinutę mūsų klientų paslaptis ir imtis atsargiai, pakavimo, siekiant užtikrinti vartotojų privatumą.Aukštos kokybės silikono ir ABS medžiagos.

Apie Garantija

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais. (Nereikia jaustis laisvai duoti blogas peržiūros arba neutralų komentarą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tuo metu, mes manome, kad mainai leis jums pasiekti geresnių rezultatų.Ačiū)

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, pubilc atostogų ir pan.Jei užsakymo dosen ' t recevied m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Kas būtų, jei atitinka produkto problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.prašome palaukti.

Apie

Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Žymos: lytis vibrat, moterų klitorio vibratorius g spot, suaugusiųjų sekso parduotuvė, kiaušinių vibrat, dildo g vietoje, vibrat, drugelis elektros belaidžio, drugelis sekso žaislas, wireless, g taškas, elektroninių kalba.

Charakteristikos

Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Vibratoriai
Modelio Numeris LAF5
Vibracijos Režimą 8 vibracijos dažniai
Triukšmo Mažiau nei 38 decibelai
Atsparus vandeniui Taip
Seksualinio Pobūdžio No
Gaminio medžiaga Medicininio Silikono
Dydis 96mm*62*29mm
Prekės Pavadinimas WOWYES
Įkrovimo Būdas USB magnetinio įkrovimas
Produkto Savybės Makšties vibracija, masažas + klitorio vibracijos masažas
Pakuotė Privatumo paketas
Medžiaga Silikono
Tipas G-Spot

Parašyti atsiliepimą

Žaislai Suaugusiems Belaidžio Nuotolinio Valdymo Vibratorius Drugelis Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Kelnaitės su Vibratorius

Žaislai Suaugusiems Belaidžio Nuotolinio Valdymo Vibratorius Drugelis Sekso Žaislai Moteris Galingas Vibratorius Klitorio Kelnaitės su Vibratorius

Apie gaminį: 1----------2 Galingi Varikliai, Numatyti 9 Vibracijos Režimai:9 Tipų vibracijos dažnis bus suteikti jums daugiau galimybių rinktis, kad atitiktų jūsų meilės ritmu-kiekvieną su reguliuojamu galingumo lygių.Nedvejodami perjungti režimus, kad atitiktų jūsų mėgsta greitį,turi daugiau įdomių

Panašūs produktai: