Mielas Triatlonas Pvc Sienų Lipdukai Namų Dekoro Gyvenamasis Kambarys, Vaikų Kambarys Fono Sienos Meno Decal Lašas Laivybos

Mielas Triatlonas Pvc Sienų Lipdukai Namų Dekoro Gyvenamasis Kambarys, Vaikų Kambarys Fono Sienos Meno Decal Lašas Laivybos

Nauja prekė

€3.02

€3.83

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

36152 Karšto Pardavimo

Gerbiamas kliente!Sveiki atvykę!

Mes esame profesionalių gamintojų Vinilo Pjovimo lipdukas lipdukas .

O ur lipdukai taikyti naujausias Kinų lipdukas technologija garantuoja, kad lipdukai yra gryna spalva,

skaidrios ir gražios išvaizdos.

Mūsų lipdukai yra labai patogus naudoti ir nėra lengva būti pažeistas transportavimo metu.

Galime pateikti rūšių mados dizaino ir asmeniniams produktų, įvairių spalvų pagal prašymą savo klientus!

Produktų Funkcija:

1. O ur Nuotrauka gali neatitikti tikrojo dydžio.Tai yra Skaitmeninis pavyzdys rodo tikslu.Kad lipdukas tinka jums kosmoso 100% jums turėtų įvertinti savo erdvę.

2. Mūsų lipdukas yra die-cut-ne spausdinamas , todėl jie nėra fone, prie sienos arba paviršiaus, galite kreiptis lipdukas, kad bus fonas.

3. Mes naudojame aukštos kokybės matinis vinilo, netoksiškas , aplinkai , nepraranda kokybės viršvalandžius, pavyzdžiui, atspausdinti lipdukai.

4. Lipdukai gali būti lengvai pašalinti nepažeidus sienos.Bet NE pakartotinai pradėjus taikyti

5. Mes paramos Lašas Laivybos , Prašome susisiekti su mumis, mes galime rekomenduoti geriausią logistikos jūsų šalyje.Mes taip pat palaikome didmeninė prekyba.Mes suteiksime jums su geriausius produktus ir geriausias paslaugas!

Naudojimo nuorodos:

1. Įsitikinkite, kad paviršius turi būti pridėtas lygaus paviršiaus, ir kad yra convexities, concaves, ir raukšles.Neprisvyla.

2. Pasirinkite vietą, pastos, švaraus paviršiaus, plaukiojančiu dulkių ir riebalų, siekiant užtikrinti, kad paviršius yra sausas ir švarus.

3. Padaryti paprasta planavimas pagal užsakymą, įklijavimas, žinoma, taip pat galite Padaryti Patys pagal savo kūrybiškumą.

4. Švelniai Nulupkite skaidrią plėvelę iš nugaros produktas, Kada klijuoti, klijuoti viduryje ir tada suplokite jį į kairę ir į dešinę,tada lėtai, nuplėšti paviršių skaidria plėvele.Gražus .

Q: ar Galima lipdukai būti pašalintas?

A: Taip, lipdukai gali būti lengvai pašalinta šveitimas juos toli lėtai.Jei taikoma transporto priemonės jums gali būti taikomi šilumos padėti (plaukų džiovintuvas).

Q: ar Galima ant lipduko, įvairaus dydžio?

Prašome susisiekti su mumis su matmenimis.Mes pateiksime pasiūlymą, jei mes galime patenkinti jūsų poreikius.

Q: ar Galime pritaikyti spalvą reikia?

A : Taip, Prašome pranešti mums.turime daug spalvų, tačiau mes padaryti ne įdėti visas spalvas į pasirinktą padėtį.Mes galime suteikti visas spalvas, kad kiti pardavėjai gali suteikti.

Q : ar Galime nustatyti kai lipdukų reikia?

A : Taip, Prašome susisiekti su mumis ir pasakyk mums, ką jums reikia , ir Mes pateiksime pasiūlymą, jei mes galime patenkinti jūsų poreikius.

K. : manau, jūsų lipdukai skiriasi nuo kitų Pardavėjų.Koks skirtumas ?

A : Taip, mūsų lipdukai taikyti naujausias Kinų lipdukas technologija garantuoja, kad lipdukai yra gryna spalva, skaidrios ir gražios išvaizdos.Mūsų lipdukai yra labai patogus naudoti ir nėra lengva būti pažeistas transportavimo metu.

Q : ar Galime parduoti jūsų prekes?

A : Taip ,Mes paramos Lašas Laivybos , Prašome susisiekti su mumis, mes galime rekomenduoti geriausią logistikos jūsų šalyje.Mes taip pat palaikome didmeninė prekyba.Mes suteiksime jums su geriausius produktus ir geriausias paslaugas!

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

1. Jei pasirenkate pristatymo būdą: Yanwen Ekonomikos Oro Paštu arba Kinija po eilinio maža pakuotė plius, ji negali teikti stebėjimo informaciją užsienyje, prašome nesijaudinkite, tai jis bus sėkmingai gauti į savo šalį ir jos paketų praradimo rodiklis yra labai žemas.Į šiuos užsakymus, mes neprisiimame jokių ginčų nėra sekimo numerį.

2. Jei norite sekti informaciją apie projekto realiu laiku ir jums skubiai reikia produkto, prašome pasirinkti ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu, www.agroinn.lt Standartinė Premium laivas Ypatingas Linija-YW ar kitų virvę, tokių kaip DHL, EMS, UPS ir t.t.

3. Jei jie susiję su mūsų laivybos laikas, prašome neatidaryti diskusijos lengvai, jų supratimas yra labai vertinama.

4. Mes turime mylėti, padėti jiems spręsti kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums neigiamų atsiliepimų.

5. Mes siūlome dropshipping ir didmeninė prekyba, dvejoja ne susisiekite su mumis, mes norėtume sukurti ilgalaikius verslo santykius su jais.

6. Jų patvirtinimas yra mūsų pasiūlymą.Labai ačiū už paramą.

Grąžinamosios Išmokos Ir Grąžinimas & Siųsti

1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą,galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 7days gavęs elementus.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčą prieš mus.

2. Visi elementai turi būti grąžintas į pradines sąlygas,arba mes atsisako grąžinti pinigus.Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

3 .Jei jums gauti sugadintas ar klaidingų prekių,pls siųsti mums pakuotės ir produkto nuotrauką į jav iš karto, tada mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums .

Žymos: triatlonas moterims, kostiumas triatlonas, nustatyti triatlonas, vyrai triatlonas, skinsuit triatlonas, trumpas triatlonas, rankenos triatlonas, dviratis ilga, triatlonas moteris, triatlonas dėvėti.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tinkamas Naudoti Sienų Dekoras/Kambario Dekoro /Vaikų Kambario Dekoras/Vestuvių Papuošimas/Šaliai Dekoro
Savybės Lipnios
Scenarijus SIENOS
Modelio Numeris B2043
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Tinkama Vieta Miegamasis/Svetainė/Vaikų Kambarys/Klasėje/Office/ Darželio Mokyklos
Specifikacija Single-piece Package
Technika Tuščiaviduriai iš popieriaus iškirpti
Kokybė Atsparus vandeniui ir Nuimamas
Medžiaga Vinilo Įklijos
Kur Kreiptis Sklandžiai Sienos, Stiklo, Metalo, Medienos Ir Kt
Klasifikacija Langų Lipdukai
Stilius Europa
Tipas Lipdukas Freskos/Sienų Dekoras

Parašyti atsiliepimą

Mielas Triatlonas Pvc Sienų Lipdukai Namų Dekoro Gyvenamasis Kambarys, Vaikų Kambarys Fono Sienos Meno Decal Lašas Laivybos

Mielas Triatlonas Pvc Sienų Lipdukai Namų Dekoro Gyvenamasis Kambarys, Vaikų Kambarys Fono Sienos Meno Decal Lašas Laivybos

36152 Karšto Pardavimo Gerbiamas kliente!Sveiki atvykę! Mes esame profesionalių gamintojų Vinilo Pjovimo lipdukas lipdukas . O ur lipdukai taikyti naujausias Kinų lipdukas technologija garantuoja, kad lipdukai yra gryna spalva, skaidrios ir gražios išvaizdos. Mūsų lipdukai yra

Panašūs produktai: