Eofashion Islamo Apranga Musulmonų Moterys Ilgomis Rankovėmis Milteliai Spalva Outwear Su Capuccio Ir Pants Plus Size Aukštos Kokybės Drabužius

Eofashion Islamo Apranga Musulmonų Moterys Ilgomis Rankovėmis Milteliai Spalva Outwear Su Capuccio Ir Pants Plus Size Aukštos Kokybės Drabužius

Nauja prekė

€29.14

€40.47

-27%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Eofashion Islamo Apranga Musulmonų Moterys Ilgomis Rankovėmis Milteliai Spalva Outwear Su Capuccio Ir Pants Plus Size Aukštos Kokybės Drabužius

Hijab TrackSuit

Mes kruopščiai ir su meile nurodytų gaminami mūsų sportiniai kostiumai, viršutinė, sudarytas ir apatinės dalių, moterims patinka sportinis stilius gyvenime, Medvilnės Patogiai, plataus korpuso (M - L - XL - XXL) diapazone, tinka visais metų laikais.

Audinio Informacija:

75% Medvilnė, 20% Poliesteris, 5% Lycra

Matmenys Produkto Nuotrauka:

Dydis: S (36-38), Ilgis: 90 cm, Krūtinė: 98 cm, Juosmuo: 94 cm, Klubų: 108 cm

Pranešimas : Prašome atidžiai patikrinti, ar mūsų dydžių lentelė nuotrauka, papuošalai organza dovanų maišeliai vestuvių tikslaus dydžio sau, prieš užsakant, ačiū!

Kodėl Turėtume Rinktis Medvilnės Drabužius?

Medvilnė-tai natūralių augalinių skaidulų įvairovė ir ją išvesti iš kokonų, iš medvilnės augalų.Medvilnė yra chemiškai sudaryta iš celiuliozės, kuri yra pagaminta iš medvilnės, vaškas, aliejus ir medvilnės pluošto.

Medvilnės pluošto, yra manoma, kad buvo naudojamas nuo senovės laikų.Medvilnės verpalai yra natūrali medžiaga, gaunama sukimo ilgas, pluoštinės plaukus, kad wrap medvilnės sėklų augalų.Šių skaidulų, skiriasi jumis ir storis ir yra absorbentas, todėl medvilnės jausti minkštas ir patogus naudoti drabužiai.Medvilniniai audiniai yra plačiai dėvėti beveik visi klimatas, karšto ir šalto dėl jos pralaidžios orui struktūros, natūralus, pastaba jausmo šilumos, nes jis yra universalus tipo audinio.Nors medvilnės audiniai laikyti vėsioje vasarą, jie taip pat saugo šiltas žiemą, todėl tai toks audinys, kuris gali būti naudojamas visus keturis sezonus.Medvilnė yra lankstus, stiprus ir patvarus dėl nuosavybės iš natūralių audinių struktūros.

Veiksniai, kurie atskirti medvilnė, iš kitų pluoštų išskirti tokius veiksnius, kaip jėgą, jėgos, švelnumo, o drėgnos.Dėl šios priežasties, ji yra paprastai naudojami apatiniai drabužiai, namų tekstilės gaminiai, kojinės, marškinėliai, marškiniai, naktiniai marškiniai, pižamos ir kt.į pageidaujamą srityse.

Audiniai, pagaminti iš Poliesterio siūlų (poliesterio pluošto) gali būti naudojamas drabužių siuvimo arba dengimo darbai, taip pat sumaišyti ir naudoti natūralių siūlų.Jei jums atrodo, drabužių, jūs jau nusipirkau, jūs galite pamatyti frazių, pvz., 70% Medvilnės, 30% poliesterio ant etikečių.Nuo Poliesterio audinys yra struktūriškai nėra susiraukšlėjusi ir lankstus, jis yra skirtas mažinti raukšlių normos natūralių audinių ir lanksčiau, maišant su natūralių audinių.

Kaip jis matuojamas?

1 - Kaip išmatuoti krūtinės?

Galite priemonė, turinti juosta priemonė nuo jūsų atgal į didžiausią dalį savo krūtinės, lygiagrečiai su grindimis.

2 - Kaip išmatuokite juosmens?

Jūs galite gauti savo juosmens dydžio einančios juostos priemonė visame rajone aukščiau savo klubo kaulais.

3 - Kaip išmatuoti savo klubo?

Jūs galite įvertinti savo klubo pateikimo juosta priemonė lygiagrečiai didžiausią dalį savo klubo.

4 - Kaip išmatuoti kaklo perimetras?

Matuoti lygiagrečiai su grindimis, centravimo kaklo apimtis.

5 - Kaip priemonė, vidinis kojos ilgis?

Jūs galite gauti viduje kojų ilgis, matavimo, ilgis iš vidaus, jūsų kojos nuo tarpukojo jūsų kulkšnies.Džinsų dydžiai yra dažniausiai išreiškiamas coliais. (W: 30, L: 32) pirmoji šie skaičiai atspindi jūsų liemens apimtį, antrasis yra jūsų vidinis kojų ilgis.

6 - Kaip išmatuoti kūno ilgis?

Išmatuoti savo ūgį, o jūsų kojos yra plikas, ant lygių grindų, pasvirusi vertikaliai nustatytą žemės, nustačius aukščiausią tašką galvos, matuoja iki pagrindo.

7 - Kaip pamatuoti pėdos ilgį?

Priemonė dalis iš jūsų kulnas lygio, jūsų ilgiausias pirštas, su liniuote arba juosta priemonė, suteikia jūsų pėdos ilgis.

We will ship iš pakuotės per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

Įsitikinkite, kad, kad, kad, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš perkant.

Nemokamas pristatymas nereiškia, kad jūs neturite mokėti papildomų Muitų;

Apskaičiuota, Pristatymo Laikas, kaip Nuoroda.

Brazilija Pirkėjai ,prašome palikti savo CPF numerį.

Čilė Pirkėjai, prašome palikti savo VĖŽIOSE numerį.

Rusijos Pirkėjas, palikite savo Vardą ir pavardę.

Mūsų gamykla yra Turkijoje.Pristatymo laikas Rusija yra 10 dienų.

Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos.

Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Prašome naudoti tik www.agroinn.lt pranešimą, susisiekite su mumis;

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.

Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu. .

Žymos: vyrų drabužių komplektus, ze mergina drabužiai, nardymo drabužiai moterims, musulmonas, veido milteliai, nemokamas pristatymas objektų doleris, eam moterims, suspausti pavasario, dg palaidinukės, medvilnės audinio spausdinti.

Charakteristikos

Sezonas Pavasario/Rudens
Stilius Atsitiktinis
Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Apdaila Kišenės
Drabužių Ilgis ilgai
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Kilmės TR(Kilmės)
Apykaklės Su gobtuvu
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas Elif Okur
Rankovės Stilius Reguliariai

Parašyti atsiliepimą

Eofashion Islamo Apranga Musulmonų Moterys Ilgomis Rankovėmis Milteliai Spalva Outwear Su Capuccio Ir Pants Plus Size Aukštos Kokybės Drabužius

Eofashion Islamo Apranga Musulmonų Moterys Ilgomis Rankovėmis Milteliai Spalva Outwear Su Capuccio Ir Pants Plus Size Aukštos Kokybės Drabužius

Eofashion Islamo Apranga Musulmonų Moterys Ilgomis Rankovėmis Milteliai Spalva Outwear Su Capuccio Ir Pants Plus Size Aukštos Kokybės Drabužius Hijab TrackSuit Mes kruopščiai ir su meile nurodytų gaminami mūsų sportiniai kostiumai, viršutinė, sudarytas ir apatinės dalių, moterims patinka sportinis

Panašūs produktai: