Nauji Karšto Įkraunama Li-ion Ląstelių, polimerų ličio baterija KUBI i7 I8 i9 ranka standartas C6116/I8116 MIX PLUS Baterijos

Nauji Karšto Įkraunama Li-ion Ląstelių, polimerų ličio baterija KUBI i7 I8 i9 ranka standartas C6116/I8116 MIX PLUS Baterijos

Nauja prekė

€34.68

€64.22

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje,

Jei jums reikia prašome užsakyti,Ačiū!

Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū!

1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti ši baterija Baterijos modelio dydžio, kaip ilgai, kaip tinkamą dydį galite.

2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V yra normalus Baterija Dydis ir Talpa yra klaidų asortimentą, Bet mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums.

3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterijos Modelis Įtampos Talpa ir t. t., NE Mažmeninės prekybos Dėžutėje Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug norite, kitaip mes atsiųsime elementą, be jungties jums.

Savybės:

1. 100% brand new.

2. Aukštos kokybės ir didelės talpos.

3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas.

4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.

Programos

1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt..

2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.Pavadinimas: Tablet PC baterijos, Baterijos tipas: I7/ I8 / C6116/I8116 Bendrojo įtampa: 7.4 V / 7.6 V/8.4 V/ Baterijos tipas: Li-ion Spalva: Black Vardinė talpa: 33.3 Wh/37Wh/54.6 Ag Garantija: 6 mėnesiai Įpakavimas: nepriklausomas carton, elektrostatinis maišelį, kempinė

[taikoma modelis] KUBI I7 I9 Standard Edition (11,6 colių), I7 (10.6 colio) ranka versija MIX PLUS akumuliatorių serija

KUBI I7 plokštė yra padalintas į 10.6 colių, 11.6 colių ranka versija standartinė versija ir remix versija, trijų rūšių ląstelių yra skirtingi, nėra universalios.

I7 Standard Edition baterijos modelis yra I7, specifikacijas, 7.4 V 5000mAh 37Wh (taip pat taikomos i9 Standartinė Versija 11.6 colių)

I7 ranka versiją ir MIX PLUS, baterijų modelių yra I8, specifikacijas, 7.4 V 4500mAh 33.3 Wh

Yra įvadas patobulinta versija, didelės talpos 6500mAh*2 54.6 Wh, dėl didelės paklausos draugams pasirinkti.

Prašome patikrinti, ar kompiuteryje ir baterijos tipas.Po to, kai jūs patvirtinti informaciją, pasirinkite atitinkamą modelį.Prašome don ' t padaryti bet kokią klaidą.Jei turite kokių nors abejonių ar neaiškumų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba išsamiai.

Medžiaga nuotrauką

Mokėjimas 1. Prašome pateikti mokėjimo artimiausiu metu , tada mes galime pasirūpinti vežimo jums artimiausiu metu. 2. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių , ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Pristatymas: 1. Prekės bus vežamos Registre Oro Paštu jums kuo greičiau. 2. Baterija bus visi bandymas iki sėkmingo siųsti logistika . 3. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami Ir prašome pasiūlyti mums savo telefono numerį ir zipe kodas užtikrinti pašte gali su jumis susisiekti. 4. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų(rusų 70 dienų, Brazilija 90) dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su usWe bus sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis Tranzito laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.Kontaktai 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikite mums žinutę ir Mes atsakysime apie 1-2 darbo dienos . 2. Prašome netaikomos ginčo per 60 dienų(rusų 70 dienų, Brazilija 90 dienų), palaikom gerus verslo santykius. 3. Jūsų nuomonė yra labai svarbi, Prašome susisiekti su mumis iš karto Prieš jus norite pateikti mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys , kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Gamykla:

Žymos: i9 10900 k, krepšys kubi, i9 intel, baterija ličio jonų, i8 klaviatūra, "intel core i7 4790s, ge li jonų baterija, aa baterijos recharg, 10900k, "intel" i9 kodas.

Charakteristikos

Paslauga Parduotuvė garantija
Naudoti Kita
Pakuotė Taip
Apsauga pcb
Tipas Standartinė Baterija
Prekės Pavadinimas yorwats
Kiekis 1PCS
kilmės vieta Kinija
sąlyga 100% Naujas
Įkrovimo Taip
Modelio Numeris Polimerų baterija
Funkcija Įkraunamoji Baterija

Parašyti atsiliepimą

Nauji Karšto Įkraunama Li-ion Ląstelių, polimerų ličio baterija KUBI i7 I8 i9 ranka standartas C6116/I8116 MIX PLUS Baterijos

Nauji Karšto Įkraunama Li-ion Ląstelių, polimerų ličio baterija KUBI i7 I8 i9 ranka standartas C6116/I8116 MIX PLUS Baterijos

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje, Jei jums reikia prašome užsakyti,Ačiū! Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti ši baterija Baterijos modelio dydžio,

Panašūs produktai: