Sodo Plečiama Žarna Lanksti, Magijos Sodas, Vandens Žarna Laistymo Žarna Automobilio Plovimo Žarna Vamzdis Plastmasinis Su Purkštuvu

Sodo Plečiama Žarna Lanksti, Magijos Sodas, Vandens Žarna Laistymo Žarna Automobilio Plovimo Žarna Vamzdis Plastmasinis Su Purkštuvu

Nauja prekė

€13.49

€19.28

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

Patobulinta versija, norėdami išvengti šios problemos, vandens įpurškimo antgalis sąsaja lašas, mes pridėjome aliuminio sagtis, kaip parodyta antroje nuotraukoje, puikiai išspręsti problemą lašas.

Geros kokybės, leisti ilgas, aukštas, elastinga vidinis vamzdis, didelio tankio audinys padengti, jokių mazgų, jokio standumo, maži veidrodėliai apimtis.Super dilimui.

Vandens vamzdžio turi magija funkcija 3 kartus automatinė plėtimosi ir susitraukimo: ji gali būti automatiškai pratęstas, pravažiavus vandens, ir automatiškai užsidaro į pradinį ilgį, po uždarymo vandens.

Besisukančio vandens gėlių padarinių dizainas turi 8 modelius vandens išleidimo metodai.Purškimo jėgos ir diapazono skirtis su pavara, siekiant patenkinti įvairius poreikius, ir yra puikus namų sodo įrankiai.

Kad žmogiškas dizainas, purškimo pistoletas, sutelkiant dėmesį į detales, trikampio formos metalo žiedas purškimo galvutė gali veiksmingai padėti įjunkite, kad suprasti, automatinė nuolatinis vandens aerozolio, kuris yra daugiau darbo-taupyti.

Plačiai naudojamas (automobilių valymas, patalpų ir lauko durys ir langai, grindų valymas, sodo purškimas, buities sanitarijos valymas, ir kt.).

Kartu su vandens-putų teptuku, tai lengva valyti, saugoti valymas paviršiaus nuo žalos, ir efektyviai sutaupyti laiko

Lengva įdiegti, lengva išardyti, sutaupyti laiko ir pastangų, greitas montavimas per tris sekundes.

Maža ir lengva saugoti, tik maža saugojimo dėžutė.

Atsargumo priemonės:

Ilgis pažymėtas ant nuorodos naudojimą, ilgis po 3 kartus pratęsimo pravažiavus vandens.Poveikis pratęsimas yra susijęs su vandens slėgio.Per mažas vandens slėgis turi įtakos pailgėjimas poveikis vandens vamzdis, rekomenduojama pasirinkti ilgesnį pirkti!

Naudoti vandens vamzdį, kaip toli, kaip įmanoma, ant lygaus kelio paviršiaus.Po naudojimo, vandens, vandens vamzdis turi būti sausas, kad švari ir tinkamai saugomi padidinti tarnavimo vandens vamzdis.

Karšto vandens neleidžiama.

Po vandens įpurškimas, nereikia naudoti vandens, leiskite eiti.

Pozicija jungtis turi būti ne prievarta, iškedentas.

Nenaudokite automobilio paspauskite.

Specifikacija:

25 pėdų (ilgis 2,5 metrų be vandens gali būti išplėsta iki 7,5 metrų)

50ft (5 metrų be vandens gali būti pratęstas iki 15 metrų)

75ft (be vandens pripildymo, ilgis gali būti išplėsta, kad 22.5 metrų su 7,5 metrų)

100ft (10 metrų ilgio, be vandens, gali būti išplėstas iki 30 metrų)

Spalvos: mėlyna, žalia, juoda ir raudona

Paketas Apima:

1 x septyni į vieną vandens pistoletas

1 x vandens vamzdis

2 x jungtis

Pastaba:

Prašome atidžiai patikrinti, ar prekių išvaizda, dydis, forma ir tada palyginkite savo originalios prekės, prieš užsakant, ačiū.

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.Prašome don ' t mind, ačiū!

Jei turite kokių klausimų prieš naudojimą, prašome nedvejodami kreipkitės į mane!Sveikinu jus 24 val!

Atsiliepimų:

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

Nedvejodami rašykite mums, jei į visus klausimus, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai , pasitiki mumis ir rašykite mums tiesiogiai , visi klausimai gali būti išspręsti.

Prašome duoti mums 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Postive feedbcak, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos.

Grįžti prekė turi būti pradinės būklės, siunčiamos prekės grįžti adresu mes jums pasakyti.

Pirkimo kaina bus grąžinti, bet siuntimo išlaidas nėra grąžinami jei pirkėjai pirkti produktų klaida ,pirkėjams reikia sau leisti grįžti laivybos kaina .

Susisiekite Su Mumis:

Prašome siųsti mums žinutę, Jei yra kokių nors problemų.

Nedvejokite ne klausia mus padėti, jei yra bet mes galime padaryti už jus.

PASTABA:

Importo Muitai, Mokesčiai ir Rinkliavos objektų, kurie nėra Pirkėjas padengia neįtrauktos į vieneto kainą ir siuntimo išlaidas.

Prašome patikrinti, Papročius, savo šalį apie sumą, ir informacija už šias papildomas išlaidas prieš jus, kad.

Žymos: sodo žarna, Sodo Veją, juoda suknelė marškinėliai, gyvas triušis, žarna-vandens, grindų lentynos gėlės, dibber, žarna, sodo rankena, žarnos ritė.

Charakteristikos

Sodo Žarna Ritės Tipas Vandens Žarna
STANDARTAS JIS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Funkcija Lankstus
Modelio Numeris žarna
Tipas Sodo Žarna Ritės

Parašyti atsiliepimą

Sodo Plečiama Žarna Lanksti, Magijos Sodas, Vandens Žarna Laistymo Žarna Automobilio Plovimo Žarna Vamzdis Plastmasinis Su Purkštuvu

Sodo Plečiama Žarna Lanksti, Magijos Sodas, Vandens Žarna Laistymo Žarna Automobilio Plovimo Žarna Vamzdis Plastmasinis Su Purkštuvu

Savybės: Patobulinta versija, norėdami išvengti šios problemos, vandens įpurškimo antgalis sąsaja lašas, mes pridėjome aliuminio sagtis, kaip parodyta antroje nuotraukoje, puikiai išspręsti problemą lašas. Geros kokybės, leisti ilgas, aukštas, elastinga vidinis vamzdis, didelio tankio audinys

Panašūs produktai: