DUOMENŲ VARLĖ Žaidimų Valdiklis skirtas Nintendo Jungiklis Pro Gamepad už Nintend Swith PC Joystick TV BOX "Android" Mobilųjį Telefoną už PS3

DUOMENŲ VARLĖ Žaidimų Valdiklis skirtas Nintendo Jungiklis Pro Gamepad už Nintend Swith PC Joystick TV BOX "Android" Mobilųjį Telefoną už PS3

Nauja prekė

€19.32

€27.61

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Nintendo Jungiklis Pro游戏手柄的蓝牙无线控制器

DUOMENŲ FROG自行研究和设计了Nintendo Jungiklis Pro Gamepad的最新游戏控制器.适用于Nintendo Jungiklis / PC / TV BOX / PS3.如果您想开始玩《近战》或任何Smash游戏,那么这是一个不错的起点

多模式连接

游戏手柄支持蓝牙连接,2.4 G连接(无接收器)和有线连接蓝牙无线模式TM连接Nintendo Swith,Jungiklis Lite,PS3和Android设备2.4G无线模式连接PS3,PC和电视盒有线模式连接PS3,PC和电视盒*在此模式下,无振动和感应功能

完美使用体验

该控制器具有内置振动,双模拟操纵杆,人体工程学设计和直观的按钮布局.没有延迟

高性能

Ergonomiškas dizainas ir intuityvus mygtukų išdėstymo pateikti kontrolė ir tikslumas, jūs to vertos.Šis belaidis valdiklis suderinamas su Nintend Įjunkite konsolę.Jis palaiko Giroskopo ašies funkcija ir dviguba varikliai dvigubai-shock") funkcija!

Indikatoriaus lemputė

Reguliatorius gali būti imamas pagal visus europos sąjungos oficialusis įkrovimo kabelį arba dokas su Typc-C uosto. 4 LED žibintai bus blinked raudonai, visi tuo pačiu metu, kai jis yra įkraunamas.Ir kai galia yra įkrauta pilnai bus ne apšvietimas, bet daugiau.Jei valdiklis yra įjungtas "bluetooth" ryšio porą, tik 1 šviesos DIODAS blinked, ir kai visiškai įkrauta, kad šviesos DIODAS turnon kieto raudona.

Kaip naudoti

"Bluetooth" Ryšio Poros Sudarymas: Jungiklis

1.Prašau įjunkite Jungiklį(Jungiklis Lite) konsolės, pasirinkite "duomenų Valdytojas", tada paspauskite "Keisti Rankena/tvarka"; 2.Dabar paspauskite "home" + "B" klavišus valdytojas, tuo pačiu metu, kol LED2 šviesos blinked greitai atleiskite klavišus.Po 1-2 antra, jūsų jungiklis bus pora G1 kontrolieriaus signalas.Ir tada LED2 žibintai nustos mirksėti ir LED1 bus apšviesta kieto raudona.Naudotis paspauskite klavišą "A" iki pabaigos. 3.2 metu naudoti nereikės daryti porą dar kartą. *G1 valdytojas bus miegojo, jei nėra jokių judėjimo per 5 min.Jums tereikia spausti "Home" mygtuką apie 2 sekundes ją pažadinti.Nereikia daryti poravimo dar kartą.

"Bluetooth" Ryšio Poros Sudarymas: "Android" Įrenginiai

1.Prašome ilgai paspauskite "home" mygtuką, norėdami išjungti G1 valdytojas pradžioje, tada paspauskite "home" +"Y "Klavišus metu apie 2 sekundes, kad įjungtumėte G1 valdytojas, dabar LED1 šviesos bus blinked greitai nurodant, tai poravimo režimas. 2.Prieiti prie jūsų "android" prietaiso "bluetooth" parametrus, pasirinkite "Įjungti" Bluetooth "funkciją" į activeate "bluetooth" funkcija. 3.Slinkite sąrašu žemyn ir pasirinkite "Gamepad" sąraše ir spustelėkite toliau, norėdami baigti setup.Į LED1 šviesos bus nustoti mirksėti ir apšviesta kieto raudona nurodyti, kad duomenų valdytojas yra paruoštas naudoti dabar. 4. Prašome atkreipti dėmesį, kad šoko, ir jutiklis axies funkcijas bus galima ne pagal "Android" darbo režimu.

"Bluetooth" ryšio poros sudarymas: PS3

1.Prašome ilgai paspauskite "home" mygtuką, norėdami išjungti G1 valdytojas pradžioje.Ir tada ilgai paspauskite "home" + "A" mygtuką, norėdami įjungti valdiklį. 2.Jungtis G1 valdytojas ir PS3 konsolės su C Tipo kabelį ir tada paspauskite "home" mygtuką, kad porą. 3.Kai LED4 šviesa yra kieto, raudona, prašome pašalinti kabelis ir G1 "duomenų valdytojas" yra pasiruošę žaisti wirelesly ant PS3. 4.2 metu naudoti nereikės daryti porą dar kartą.

Kabelio Laidinio ryšio poros sudarymas: PS3/Smart TV/ TV Box/ VNT

1.Prašome ilgai paspauskite "home" mygtuką, norėdami išjungti G1 valdytojas pradžioje, o tada paspauskite "L1" +"namų" klavišus apie 2 sekundes, vienu metu iki LED4 bus blinked atleiskite klavišus. 2.Dabar prijunkite Tipas-C kabelio tarp G1 valdytojas ir PS3/Smart TV/ TV Box/ VNT.Jūsų G1 valdytojas bus pairinged ir eilė būti laidinio žaidimų valdiklis dabar. 3.Prašome atkreipti dėmesį, kad šoko, ir jutiklis axies funkcijas bus galima ne pagal laidinio darbo režimas.

pakavimo sąrašas

Belaidis Valdiklis x 1 Tipas-C Kabelis x 1 Vartotojo Instrukcija x 1

DUK :(Dažnai anwsers klausimų iš pirkėjų)

Q: Ar ji turi vibracijos?

A: Taip,ji Šoko vibracijos.

Q: Jei aš noriu jį gauti greitai, Ką aš turėčiau daryti?

A: Dear friend,paprastai pristatymo laikas apie 15-60 dienų (priklausomai nuo jūsų pasirinkimo logistikos kanalus), prašome nesijaudinkite!jei norite, greitą pristatymą,jūs galite pasirinkti sumokėti logistikos kanalus, kai jūs tvarka ,todėl mes atsiųsime jums greitas pristatymas.

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.agroinn.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

4K Vaizdo Žaidimų Konsolės Parama PS1/GBA

Open Linux " kodo sistema, su 32GB / 64GB kortele, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Rusų žaidėjai taip pat gali pasirinkti 2000+ grynas rusijos žaidimas rungtynių.Palaiko žaidėjų ieškoti žaidimai, palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.Leiskite jums būti intymus su savo šeima, draugais ir vaikais, ir pajusti žaidimo žavesį!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Žymos: "android" bluetooth " gamepad, kovos žaidimas valdytojas, baterija e58, nintendo jungiklis controlers, gamepad "windows 7", džiaugsmas con nintendo jungiklis, kreiptuką pc, data varlė, kontrolės pc, žaidimas nintendo jungiklis.

Charakteristikos

Pakuotė No
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris /
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Tipas Gamepads
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ

Parašyti atsiliepimą

DUOMENŲ VARLĖ Žaidimų Valdiklis skirtas Nintendo Jungiklis Pro Gamepad už Nintend Swith PC Joystick TV BOX

DUOMENŲ VARLĖ Žaidimų Valdiklis skirtas Nintendo Jungiklis Pro Gamepad už Nintend Swith PC Joystick TV BOX "Android" Mobilųjį Telefoną už PS3

Nintendo Jungiklis Pro游戏手柄的蓝牙无线控制器 DUOMENŲ FROG自行研究和设计了Nintendo Jungiklis Pro Gamepad的最新游戏控制器.适用于Nintendo Jungiklis / PC / TV BOX / PS3.如果您想开始玩《近战》或任何Smash游戏,那么这是一个不错的起点 多模式连接 游戏手柄支持蓝牙连接,2.4

Panašūs produktai: