Aukštos kokybės pagal transporto priemonės patikros veidrodis pramoniniai metalo detektorius

Aukštos kokybės pagal transporto priemonės patikros veidrodis pramoniniai metalo detektorius

Nauja prekė

€53.80

Apie prekę

Naudojimas

Pagal Transporto priemonių Paieškos Veidrodis ML profesinės suprojektuotas ilgą laiką patikrinti apačioje transporto priemonės dizaino ir kitų būtinų daiktų.Naudoti vidaus arba lauko naudojimui.Visada plačiai naudoti vietos ginkluotosios pajėgos, procuratorate, viešbutis , didelių gamyklų ir tt.

ML Pagal Transporto priemonės Paieškos Veidrodis su ratams staigmena pasirinkimas, paieškos operacija.

Atsižvelgiant į faktinę situaciją, jei šviesos nepakanka, kartu su reguliuojamu deglas papildyti šviesos siekiant išvengti trūksta patikrinti tikslą.

Detalus Produkto Aprašymas

1. Paprastas valdymas

2. Aišku

3. Aparatūros plastiko apačioje

4. Nėra lengva skaldyti

5. Lengvas, Pagal transporto priemonės paieškos veidrodis

Lengva Nešiotis

Mūsų gaminiai gali būti perlenkta lazdele, fiksuotas po gero vienas asmuo gali būti užslėpti.

Gali būti įrengtas su lengva nešiotis rankinėje, galima išmontuoti nenaudojamas ir surinkimo.

Medžiagos atitinka bendrą procesą RHOS standartus, tinka eksportui į kitas šalis.

Pristatymas

Mes tiekiame visame Pasaulyje.

Visi užsakymai būtų apdorojami ir siunčiami KITĄ dieną po to, kai gavo mokėjimo.

Mes TIK laivas www.agroinn.lt adresą.( Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis .)

Stebėjimo bus išsiųstas po punktas buvo tvarkomi

Vežimas paprastai trunka 7-15 darbo dienų MUMIS E-paketas.Jei pasirinksite UPS,tai užtruks tik 3-5 darbo dienas.

Prekės, vežamos KINIJA PO Registre, oro paštu, pasiekia dauguma šalies 15-20 darbo dienų.Jei pasirinksite "Fedex" Tarptautinė Ekonomika,tai užtruks tik 3-5 darbo dienas.( Jei turite kokių nors papildomų reikia ,prašome susisiekti su mumis .)

Pastaba 1 : Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; tai gali trukti iki 30 dienų.

Jei jums nereikia gauti elementą po 30 dienų, Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

PRANEŠIMO 2 : Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos,pirkėjai bus atsakingas už mokesčius, jei reikia.Ir prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti šių papildomų išlaidų bus prieš biddingying.

Grąžinimo Politika

(1) Prieš atliekant bet kokį grąžinimo ar mainų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo; prašome informuoti mus, detalės numeris, eBay user ID, konkrečių aprašymas žalą/problemą ir paaiškinti savo priežastis.Mes pasisakome už kiekvieną daiktą, kad mes parduodame ir padarysime viską, siekiant užtikrinti, kad esate patenkintas.Jei jūs nesate 100% patenkintas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes padarysime viską, kad jūs laimingas.

(2) Jei vis dar nori grįžti, jūsų pirkimo, laivo prekės (- ių) atgal į mus ir mes grąžinsime jūsų pradinę pirkimo kainą.Visas ataskaitas, turi būti įtrauktos visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės, visi originalioje pakuotėje, įskaitant ir vadovus, garantija formų, ir t.t.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal.Po to, kai mes gavome pakuotės ir prekės yra resalable būklės, visa grąžinamoji išmoka bus išduota.

Susisiekite su mumis

Mes esame čia, kad padėtų.Mes sveikiname visus jūsų klausimus ir komentarus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų.Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas.Būkite kantrūs!Ačiū!

Žymos: xp deus metalo detektorius ebay, tisat, tiksliai pro, xp metalo detektorius, metalo, detektorius, metalo, pramoninis profesionalus metalo detektorius, metalo ieškiklis, minelab, taškas metalo detektoriai., ieškoti metalo detektoriai..

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas monoclonius
Tiekimo Saugumo Patikrinimas
Svoris 1.3 kg
veleno medžiagos Aliuminio
Modelio Numeris XBV6
customerzied Taip
Naudojimas pagal transporto priemonės patikros
spalva Auksas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Dydis 44*34*10

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės pagal transporto priemonės patikros veidrodis pramoniniai metalo detektorius

Aukštos kokybės pagal transporto priemonės patikros veidrodis pramoniniai metalo detektorius

Naudojimas Pagal Transporto priemonių Paieškos Veidrodis ML profesinės suprojektuotas ilgą laiką patikrinti apačioje transporto priemonės dizaino ir kitų būtinų daiktų.Naudoti vidaus arba lauko naudojimui.Visada plačiai naudoti vietos ginkluotosios pajėgos, procuratorate, viešbutis , didelių gamyklų

Panašūs produktai: