Блок сопряжения Даксис МСЦ. Модуль сопряжения МСЦ - для цифровых домофонов (Laskomex, Maršalas, Proel, Keyman, Raikmann, Даксис).

Блок сопряжения Даксис МСЦ. Модуль сопряжения МСЦ - для цифровых домофонов (Laskomex, Maršalas, Proel, Keyman, Raikmann, Даксис).

Nauja prekė

€13.51

Apie prekę

Vieneto porą даксис мсц

Modulio porą arba Bloko sujungimas даксис мсц (Dacsys мсц)-skirta prijungti подъездного Skaitmeninio Garso ar vaizdo duris į savo квартирному stebėti vaizdo durų.Blokuoti домофонов подъездных porą даксис мсц yra suderinama su šiais modeliais: Laskomex , Maršalas , Proel , Keyman , Raikmann ,

Даксис .

Šio bloko sujungimas Ne tinka sujungti координатных домофонов pvz.: Vizit, cyfral, Eltis, KC-domofonas, метаком ir panašūs (jų ryšys naudoti bloko sujungimas Даксис IIC ).

Prisijungiant blokuoti pora savo квартирному monitoriaus porą mano vienas įėjimas.Be linija подъездного doorphone su moduliu poravimo gali prisijungti четырехпроводную вызывную vaizdo skydelis (montuojant ant grindų) ir vaizdo signalų iš kiemo vaizdo kamera.

Dėmesio: leistinas lygis apkrova internetinių vaizdo signalo iš važiuojamosios kelio dalies, fotoaparatą reikia patikslinti turėti specialistų, обслуживающей organizacijos.Jei nepakanka нагрузочной galimybė linijos gali reikalauti papildomų aukštų видеоусилитель.

Nustatymo modulis porą мсц:

Dažniausias klausimas : Ar skamba ne viena sritis.

Atsakymas : Jei jums kyla, kad garso per modulio porą yra tik viena iš sričių (pavyzdžiui, jūs girdimas kieme, bet balso " svečias видеодомофоне nesigirdi (arba atvirkščiai), labiausiai tikėtina problemų, susijusių su полудуплексом, применяемым daugelyje nebrangiai видеодомофонов pašalinti "vietinio efekto".

Pašalinti "kliūtį" tiesiog: nurodyti, kuria kryptimi garso turite yra gera (nuo viršaus iki apačios sklindančius srauto, nuo apačios iki viršaus)-įskaičiuoti) ir снижаете tūris šia kryptimi регулировками modulio porą, atitinkamai приподнимая tūris priešinga kryptimi-tol, kol ji bus garso, kuris nebuvo girdimi.Operacija gali turėti tik padėjėjas.Procedūra atidarymo atveju modulis porą aprašytas instrukcijas, kad modulis, 2 psl. lipdukas yra ne garantija, ir turi būti проткнута parametrus.

Pusiau dupleksinis -Taip, komunikacijos, kurioje vienu metu įrenginys gali perduoti arba priimti informaciją.Pavyzdžiui, полудуплексной komunikacijos-pokalbį radijo ryšiu.Kiekvieną корреспондентов vienu metu ar dar sako, ar dar klauso.Vienu metu kalbėti невозможен.

Dvipusis -bendravimo Būdas, kurio metu, prietaisas gali bet kuriuo metu ir siųsti bei gauti informaciją.Perdavimo ir priėmimo yra LED prietaisu tuo pačiu metu du fiziškai разделённым kanalų komunikacijos.Pavyzdžiui, дуплексной komunikacijos-kalbėtis du žmonės (корреспондентов) pagal городскому telefonas: kiekvienas, kalbėdamas vieną kartą gali ir kalbėti, ir klausytis savo корреспондента.

Geriausia kokybė, bendravimas yra pasiektas tik dėl monitoriai, kurios remia дуплексную ryšių sistemos.

Kad pozicijų numerius, butai, išsamiai ir, pavyzdžiui, aprašytų nurodymų rinkinys modulis porą.

Suderinama modulis porą IIc su видеодомофонами:

Suderinamas:

STV -Pilnas (yra paramos signalas, kablys)

Tantos , Polyvision , Optimus , Sakalas Akių , Slinex , Fortas , Quantum , Pagrindinis , Novicam , Fox , Anvizor

Suderinama su Kinijos видеодомофонами Jeatone , Kuris pardavė сдесь pats www.agroinn.lt.

Ne suderinamas:

Prekių ženklų, kurie neturi darbo arba dirba nestabiliai su modulius porą IIC: Eplutus , Evology , "Samsung", "Hyundai", " Gardi, Jei jūs ketinate naudoti bloko sujungimas su kitomis, ne išvardytų modeliai (gamintojai), kaip monitoriai видеодомофонов ir подъездных домофонов-jūs tai darote savo pačių rizika.

Prieš perkant bloko sujungimas даксис мсц turėtų:

1. Įsitikinkite, kad jūsų domofonas reiškia skaitmeninės: laskomex, Maršalas, Keyman, proel, raikmann ar даксис.

2. Įsitikinkite, kad kokios markės gamintojo stebėti vaizdo durys yra įtraukta į sąrašą, suderinamo (up-to-data sąrašas suderinamas ir išbandyti modelių įsikūręs svetainėje gamintojo šio bloko porą).

3. pasirinkti vietą ir nuspręsti fiziškai paruošti bloko sujungimas (standartinis подрозетник ji netinka).

Обращаю jūsų dėmesį, kad bloko sujungimas su pėdsakai naudoti, повреждениями pakuotės, ir прочей nuostolis prekių grąžinimo ir keitimo yra priimtas!Iki įsakymo priimti pagrįstus sprendimus. Совневаетесь su pasirinkimu-elektroninio pašto, pokalbių.

Žymos: upc1228ha, miniscart, tv audio jungtis garsiakalbis, upc2500h, mpc1298v, dts stereo, 5m antena kabelis, kabelis hdmi lizdas, upc1277, signalizacijos sistema, touch screen.

Charakteristikos

Įrenginio tipas Bloko sujungimas su подъездным Interphone
Prekės Pavadinimas Даксис
Modelio Numeris Даксис мсц
Suderinama pasikalbėjimo Laskomex, Maršalas, proel, Keyman, raikmann, даксис
Tipas подъездного doorphone Skaitmeninis

Parašyti atsiliepimą

Блок сопряжения Даксис МСЦ. Модуль сопряжения МСЦ - для цифровых домофонов (Laskomex, Maršalas, Proel, Keyman, Raikmann, Даксис).

Блок сопряжения Даксис МСЦ. Модуль сопряжения МСЦ - для цифровых домофонов (Laskomex, Maršalas, Proel, Keyman, Raikmann, Даксис).

Vieneto porą даксис мсц Modulio porą arba Bloko sujungimas даксис мсц (Dacsys мсц)-skirta prijungti подъездного Skaitmeninio Garso ar vaizdo duris į savo квартирному stebėti vaizdo durų.Blokuoti домофонов подъездных porą даксис мсц yra suderinama

Panašūs produktai: