Lauko 20M Deepth Požeminės AKS 3D Metalo Detektorius atnaujinti Metalo Detektorius, skirtas Adventure aukso, sidabro vario diamond Detektorius

Lauko 20M Deepth Požeminės AKS 3D Metalo Detektorius atnaujinti Metalo Detektorius, skirtas Adventure aukso, sidabro vario diamond Detektorius

Nauja prekė

€143.25

€246.99

-42%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

{infomodule}

Pakuotė:

1 x Metalo Detektorius

1 x Antenos

1 x Siųstuvo

1 x Maitinimo Adapteris

1 x Pakavimo Dėžutė

1 x Vartotojo Vadovas

Specifikacija:

Maksimalus Aptikimo Gylis: 20 M

Paieškos Diapazonas: 1000 M

Energetika: 12V 1000~1600mAh

Perdavimo Dažnis: 5.6-6KHz

Signalo Dažnis: 360-440Hz

Nustatymo Tipas: Auksas, Sidabras, Varis, Diam

Žadintuvo Režimas: "drip-drip" skambėjimo garso varpas"

Svoris: 4.2 KG

Ypatybė:

1. Visi plastiko gamyba(pagrindinis mašina ir valdiklis ir kroviklis ir Plastiko, kartono pakuočių).Stiprus plastikinis išorinio langelį, atsparumas smūgiams, atsparumas spaudimui, lašas atsparumą ir pan.Pakavimo Dėžutė yra atsparus vandeniui.

2. Instrumentų yra lengvas ir lengvai atlikti.

3. Dual zondo padėties nustatymo nuskaityti.Ieškoti nuošalesnės tikslinės signalus tiesiai.

4. Patobulintas pelnas antena,Padėti Ieškoti daugiau tolimą tikslą signalus.

Naudoti Siųstuvas:

1. Galios Jungiklis-Tai ir yra įjungimo mygtuką. (Kai prietaisas nenaudojamas, jungiklis turi būti įjungtas.)

2. Pasirinkite metalo, kurį norite zondas pagal metalo, kurį norite zondas: Auksas, Sidabras, Varis, Diam.

Pastaba: gali pasirinkti vieną iš dviejų metalų, tuo pačiu metu.Kitaip jis bus sugadintas.

Naudoti Host:

Tiesiog įjunkite maitinimo jungiklį.Jis gali būti nustatomas remiantis pradiniu pasirinktas metalas virš spinduolis.

Veikimo Būdas:

Nes priemonės rankena laisvai suktis, vėjas gali trukdyti metalo detektorių.Todėl, kad naudotis šia priemone esant vėjo bus taikomos tam tikrų trukdžių.Naudojant šią priemonę, yra labai susijęs su veiklos vykdytojo valdymo nuskaitymo.

Pasirinkti patogią pozą stovėti ant žemės, palaikykite priemonę su ranka, ir išlaikyti savo alkūnės arti pusės savo kūno.

Pastaba: turite šią priemonę prieš savo kūną taip, kad priėmimo antenos turi pakankamai vietos, įdiegti ir palenkti antena šiek tiek žemyn nuo horizontalios linijos.Šis kampas yra tarp 7 laipsnių ir 10 laipsnių.

1. Laikykite prietaisą kaip minėta, scan labai lėtai lanku, o tekinimo sau.Šiuo metu, prober s alkūnė turėtų visada būti sandariai prispausti abiejose kūno pusėse, ir tai būtų įmanoma paversti jį nuo 40 laipsnių iki 60 laipsnių.Pastaba: internet explorer turi lėtai sukite ir išlaikyti kūno pastovi.

2, reguliuoti savo nuskaitymo veiksmų.Pirma, leiskite priėmimo antenos ruožas tinkamai.Pozicija imtuvo anteną tiesiai priešais jus, 90 laipsnių kampu, į savo kūną, o ne nukrypti į kairę arba į dešinę.

3. Kai antena yra nukreiptas į tikslą, priemonę, užraktus, nors jūs ir toliau zondas visoje tikslą.Jei manote, kad šis užraktas yra galiojantis, jūs prisiminti šia kryptimi.Tada, perkelti priemonė, apie 10 metrų į kairę ar dešinę, ir pakartokite šį procesą fiksavimo tikslą.Stebėti fiksavimo kryptimi, šiuo metu.Sankirtos dviem kryptimis yra palaidotas poziciją, tikslą.

4. Jei manote, kad yra tam tikras kompensuoti konkrečios vietos tiesiog matuojant, galite užrakinti jį iš kito kampo.Jei objektas yra maždaug per 10 metrų, jūs lėtai ir nuolat, atlikite vieną iš nustatytų maršrutų.Kai jums perduoti tikslą, ir jis yra tiesiai virš jos, priemonės antenos sūpuoklės ant abiejų pusių.Šiuo metu, matuojamas pozicija yra labai tikslūs.

Atsargumo priemonės:

1. Dėl buvimo magnetinių audrų ir saulės aurora, priemonė turi būti užsakyta už laikotarpį, kada jis gali būti naudojamas įprastai.Imtuvo toliau bus priimti signalus per šį laiką, tačiau priemonė nebus atsakyti.Tai situacija, kurios nepriklauso nuo Varnos.Reikia laiko prisitaikyti.

2 priemonė labiau tinka lauko darbus, aptikimo miesto vietovėse jautrūs trikdžiams, ypač-radijo bangomis, todėl prieš naudodami prietaisą, išjunkite telefoną.

Žymos: ak aukso, deimantiniai metalo detektorius, golden ak grandinės, equinox 800, zhul diamond detektorius, detektorius diamond, detektorius, metalo, 850 tx metalo detektorius, metalo ieškiklis, spalva diamond detektorius.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ZEAST
Su LCD Ekranu Ar Ne No
Maitinimo Tipas Įkrovimo
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Lauko 20M Deepth Požeminės AKS 3D Metalo Detektorius atnaujinti Metalo Detektorius, skirtas Adventure aukso, sidabro vario diamond Detektorius

Lauko 20M Deepth Požeminės AKS 3D Metalo Detektorius atnaujinti Metalo Detektorius, skirtas Adventure aukso, sidabro vario diamond Detektorius

{infomodule} Pakuotė: 1 x Metalo Detektorius 1 x Antenos 1 x Siųstuvo 1 x Maitinimo Adapteris 1 x Pakavimo Dėžutė 1 x Vartotojo Vadovas Specifikacija: Maksimalus Aptikimo Gylis: 20 M Paieškos Diapazonas: 1000 M Energetika: 12V 1000~1600mAh Perdavimo

Panašūs produktai: