Prabangus Diamond Diržu, "Apple" kišeninių 42mm 38mm Moterų Nerūdijančio Plieno Apyrankė Dirželis iWatch Juosta 40mm 44mm series 5 4

Prabangus Diamond Diržu, "Apple" kišeninių 42mm 38mm Moterų Nerūdijančio Plieno Apyrankė Dirželis iWatch Juosta 40mm 44mm series 5 4

Nauja prekė

€8.64

€17.27

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1.Premium nerūdijančio plieno metalo klasika juostos Puikiai tinka Apple Žiūrėti visus modelius 38mm/42mm/40mm/44mm, Serija 1 Serija 2 Serija 3 Serija 4 Serija 5,

2.Puikus blizginimo technologija, daro paviršiaus daugiau sklandžiai ir putojantis.Visi kristalai yra rankų inkrustacijos mikroskopu.

3.Elegantiškas plonas juostos rinkinys su cirkonio.Tik tiek bling, kad jis labai madingas.Daro savo iwatch juosta atrodo kaip papuošalai.Gražus galimybe vilkėti "apple" žiūrėti su savo suknelės.Atneša jums daug komplimentų

4.Korozijai Atsparus.Medžiaga: Pagaminti aukščiausios pasirinktą 316L nerūdijančio plieno, metalo savybės prabanga, kilnumas, elegancija ir ilgaamžiškumą.Unikalus Meno ir Laisvalaikio Stiliaus dizaino, kad dirželis daugiau gražus, ryškus, prabangus, puošnus, prabangus ir pažengusiems.Padaryti jums išsiskirti iš minios.

5.LENGVA KEISTI: Tiesiog pašalinti lankstymo sagtimi su ranka dydį juosta.Ne priemonė reikalinga

Komplektą sudaro:

1 x Žiūrėti Juosta (neįeina žiūrėti)

Atsiliepimai

A) Kai esate patenkintas savo pirkiniu, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums duos mus teigiamus atsiliepimus.Dar kartą, mes jums teigiamų atsiliepimų.

(B) Jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš pateikdamas neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes atsakysime jums per 24 valandas ir dirbti su jumis, kol jūs esate patenkintas.

Pristatymas

Pasirinkimas laisvas krovinių logistikos tuo pat metu, skirtingose šalyse arti ir toli, logistikos laikas bus skirtingas.Kai kuriose šalyse gali trukti ilgiau juos pasiekti, ypač Brazilijoje,Pietų Amerikoje ir Afrikoje.

(1) Q: Kai aš mokėti, Kai jūs laivas mano užsakymą?

A: Per 24 valandas.

(2) Klausimas: Kaip ilgai aš gauti paketą, ir ką turėčiau daryti, jei aš ne jį gauti?

A: tai priklauso nuo jūsų šalies, Jei negavote daugiau kaip 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes užklausą pakuotės logistikos jums duoti patenkinamą atsakymą.

(3) Klausimas: Jei prekės yra kokybės problemų, kaip aš galiu padaryti?

Prašome susisiekti su mumis, mes jums išspręsti šią problemą.

Pasak naujausių reglamentų rusijos Paštu: rusijos pirkėjai, prašome užpildyti visas pavadinimas ir pilnas adresas, siekiant išvengti pakuotėje yra grąžinamas arba negali būti suteikta.

Jei pirkėjas norėtų žinoti išsami informacija apie krovinių vežimo, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums su protingas pasirinkimas transportu.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

1.Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.

2.Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Čia!Ačiū už ateina, tikiuosi, kad turėsime kitą bendradarbiavimą.

Žymos: nerūdijančio plieno dirželis, vyrių, "apple" žiūrėti juosta blink diamond, "apple" žiūrėti juosta piel azul, "apple" žiūrėti juosta elito accesories, juoda sporto kilpos, "apple" žiūrėti juosta prabanga krokodilas, 20mm žiūrėti juosta prabanga, "apple" žiūrėti juosta 40mm prabanga, "apple" žiūrėti metalinės juostos, sidabro, appl žiūrėti juosta.

Charakteristikos

Dydis "Apple" kišeninių 40mm 44mm
Dydis 2 "Apple Watch Band serijos 2
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Spalvos sidabro/juoda/Retro aukso/Rose pink/rose gold"
Prekės Pavadinimas Beiziye
Dydis 1 "Apple Watch Band serijos 1
Suderinamas "Apple" žiūrėti Serija 1 2 3 4
Modelio Numeris "Apple" žiūrėti 38mm/42mm/40mm/44mm
Modelis "Apple" kišeninių 42mm 38mm
Funkcija Kilnus, ekstravagantiškas, elegantiškas
Dydis 4 "Apple Watch Band serijos 3
Dydis 3 "Apple Watch Band serijos 4
sąlyga Naujas su žymės
Užsegimas Tipas metalo sagtis
Dydis 5 "Apple Watch Band serija 5
Juostos Ilgis 20cm

Parašyti atsiliepimą

Prabangus Diamond Diržu,

Prabangus Diamond Diržu, "Apple" kišeninių 42mm 38mm Moterų Nerūdijančio Plieno Apyrankė Dirželis iWatch Juosta 40mm 44mm series 5 4

Savybės: 1.Premium nerūdijančio plieno metalo klasika juostos Puikiai tinka Apple Žiūrėti visus modelius 38mm/42mm/40mm/44mm, Serija 1 Serija 2 Serija 3 Serija 4 Serija 5, 2.Puikus blizginimo technologija, daro paviršiaus daugiau sklandžiai ir putojantis.Visi kristalai yra rankų inkrustacijos mikroskopu. 3.Elegantiškas

Panašūs produktai: