Naujas 3S 4S LiPo Akumuliatoriai Lygiagrečiai Įkrovimo Valdybos XT60 Banana Plug B6 Įkroviklis Nuotolinio Valdymo Priedai Karšto Pardavimo RC Modeliai, Dalys

Naujas 3S 4S LiPo Akumuliatoriai Lygiagrečiai Įkrovimo Valdybos XT60 Banana Plug B6 Įkroviklis Nuotolinio Valdymo Priedai Karšto Pardavimo RC Modeliai, Dalys

Nauja prekė

€8.36

€13.26

-36%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Naujas 3S 4S LiPo Akumuliatoriai Lygiagrečiai Įkrovimo Valdybos XT60 Banana Plug B6 Įkroviklis Nuotolinio Valdymo Priedai Karšto Pardavimo RC Modelių Dalis

Aprašymas:

Tai turi būti tiems, įkrovimo kelias baterijas, ir ekranas yra puikus bruožas, todėl jūs galite pamatyti, iš viso įtampos.Jis veikia su 3 ir 4s lipo akumuliatoriai jungiamas tiesiogiai į xt60 prijunkite įkroviklio.

Savybės: Tai įkrovikliai iki keturių 3S arba 4S baterijas vienu metu. 14AWG silikono išvesties kabelis yra gera izoliacija ir atsparus aukštai temperatūrai.Aukštos kokybės, padengtą jungtis gali būti sunku oksidacijos, užtikrinant patikimą ryšį.Įrengta 15A saugiklis, užkirsti kelią kabelis deginimas dėl didelės baterijos slėgio.Ekranas gali rodyti įkrovimo įtampa realiu laiku.

Specifikacija:

Medžiaga: PCBA

Spalva: Parodyta, Kaip Nuotraukas

Dydis: Apytiksl. 8.3 * 5.2 * 2.1 cm / 3.3 * 2.1 * 0.8 colių

Tinkamos Baterijos: 3-4S Baterija

Jungtis: XT60

Išvesties Kabelį: 14AWG Silikono Kabelis

Skaičius Palaikomos Baterijos: 4 Baterija

Saugiklis: 15A Saugiklis

Svoris: 70g

Tipas: RC Priedų

Komplektą Sudaro:

1 x Lygiagrečiai Įkrovimo Valdyba

1 x Kabelis

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: 3, jungtis plug t, bananų jungtis, 4s " akumuliatorius lipo, 4s " atveju, genijus lipo įkrovikliu, jungtis xt60, baterija batų, valdybos įkroviklis, 1500mah 3s lipo.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
RC Dalys ir Acc Kita
Dydis 8.3 * 5.2 * 2.1cm
Tipas RC Priedų
Jungtis XT60
Type3 3S 4S LiPo Baterijos
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Modelio Numeris Įkrovimo Valdyba
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Baterija tinka 3-4S Baterija
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Medžiaga Kita
Kiekis 1
type1 Įkrovimo Valdyba
Įrankis Prekes Kita
Ratų bazė Dugno Plokštė
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Type2 RC Modelių Dalis
Išvesties Kabelį 14AWG Silikono Kabelis
Keturi varomi Ratai Atributai Kita

Parašyti atsiliepimą

Naujas 3S 4S LiPo Akumuliatoriai Lygiagrečiai Įkrovimo Valdybos XT60 Banana Plug B6 Įkroviklis Nuotolinio Valdymo Priedai Karšto Pardavimo RC Modeliai, Dalys

Naujas 3S 4S LiPo Akumuliatoriai Lygiagrečiai Įkrovimo Valdybos XT60 Banana Plug B6 Įkroviklis Nuotolinio Valdymo Priedai Karšto Pardavimo RC Modeliai, Dalys

Naujas 3S 4S LiPo Akumuliatoriai Lygiagrečiai Įkrovimo Valdybos XT60 Banana Plug B6 Įkroviklis Nuotolinio Valdymo Priedai Karšto Pardavimo RC Modelių Dalis Aprašymas: Tai turi būti tiems, įkrovimo kelias baterijas, ir ekranas yra puikus bruožas, todėl jūs galite pamatyti, iš viso įtampos.Jis veikia

Panašūs produktai: