"Intel" RealSense" " Gylio Fotoaparatas D435

"Intel" RealSense" " Gylio Fotoaparatas D435

Nauja prekė

€205.01

Apie prekę

Tegul suvokimas tampa savo pranašumą

Stereoskopinis vaizdas aptikimo technologija naudoja dvi kameros apskaičiuoti gylis, ir suteikia įrenginio galimybę žiūrėti, suprasti, bendrauti ir mokytis iš aplinkos, ir taip pareikšti intuityvus ir gamtos sąveika ir svaiginančius patirtį.

Per objektyvą

Intel® RealSense™ Stereoskopinis Gylis Technologija pristato 3D vaizdus į įrenginius ir mašinas, kurios metu matyti tik 2D vaizdus.Palyginkite tai, ką matai plika akimi su nuotrauka pateikta Intel® RealSense™ gylis technologija.

Trimatis gylis sprendimas

Intel® RealSense™ D400 serijos fotoaparatai turi nešiojamų dizainas, kad yra lengva įdiegti, palaiko aukštos gylis rezoliucija, ir sudaro aktyvus infraraudonųjų spindulių stereo gylis jutiklis su standartine arba platus laukas.Didelio tikslumo programas, prašome pasirinkti, D415 su rolling shutter".Jei tai yra sparčiai juda arba lauko taikymo scena, prašome pasirinkti D435 ar D435i kamera su pasaulio užrakto.

Gylis kamera D435

Intel® RealSense™ D435 turi didžiausią laukas visi fotoaparatai mes pradėjo, ir gylis jutiklis yra įrengta pasaulio užrakto, kuris idealiai tinka greitai judančių programas.

Galingas ir visapusiškas gylio fotoaparatas

Intel® RealSense™ Gylio Fotoaparatas D435 yra stereo stebėjimo sprendimą, kad " teikia aukštos kokybės gylis įvairių programų.Jos platus laukas yra labai tinkamų programų, tokių kaip robotų technika arba papildytosios realybės ir virtualios realybės.Šiais atvejais, svarbu išplėsti scenos požiūriu, kiek įmanoma.Šis kompaktiškas fotoaparatas turi fotografavimo diapazonas-iki 10 metrų, galima lengvai integruoti į bet kokį sprendimą, ir yra visiškai įrengti, naudoja " Intel RealSense SDK 2.0, ir suteikia cross-platform paramos.

Kombinuotas Sprendimas dėl Plėtros ir Productization

Į D435 toliau mūsų įsipareigojimą kurti pažangiausias vizija jautriems produktams.Derinant Intel modulis ir vizija procesorius kartu į mažas form faktorius duoda sprendimas idealiai tinka tiek kuriant ir greitą produkto kūrimas.Suporuotas su labai keisti programinę įrangą, D435 pateikia pigių sprendimas, kuris yra lengvas ir galingas, leidžianti plėtoti naujos kartos jutikliai, sprendimus, kurie gali suprasti ir bendrauti su savo aplinka.

Idealiai tinka silpnam ir Platus Laukas

Derinys platų matymo lauką ir pasaulio užrakto jutiklis su D435, kad tai tinkamiausias sprendimas programų, tokių kaip robotų navigacijos ir objekto pripažinimo.Pasaulio užrakto jutikliai teikia didelį mažo jautrumo šviesai leidžia robotai naršyti skyriai su šviesas.

Pilnas paketas, skirtas Paprasta Integracija

Gylis kamera D435 yra dalis " Intel® RealSense™

D400 serijos fotoaparatai, seriją, kad mano "Intel" naujausią gylis stebėjimo aparatūros ir programinės įrangos paketus, į juos lengva integruoti produktus.Puikus programuotojai, kūrėjai, ir išradėjai ieško pareikšti gylis jautriems prietaisams, Intel® RealSense™ D400 serijos kameromis siūlome paprasta out‑of‑the‑box integraciją ir sudaryti sąlygas visiškai naujos kartos intelektualių vizija‑įrengta prietaisų.

specifikacija

Žymos: slėgio jutiklis atsparus vandeniui, fotoaparatas canon usb, kameros gylis, duetas 3, i78550u, nesuprantamų, Rockchip, kamera jetson, realsense, kitas marškinėliai.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas youyeetoo
Priedų Tipas vaizdo kameros modulis
Suderinamas su JETSON Nano
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"Intel" RealSense" " Gylio Fotoaparatas D435

Tegul suvokimas tampa savo pranašumą Stereoskopinis vaizdas aptikimo technologija naudoja dvi kameros apskaičiuoti gylis, ir suteikia įrenginio galimybę žiūrėti, suprasti, bendrauti ir mokytis iš aplinkos, ir taip pareikšti intuityvus ir gamtos sąveika ir svaiginančius patirtį. Per objektyvą Intel®

Panašūs produktai: