Buda sienos spausdinti tapybos meno kambarį dekoro nuotraukos, paveikslai tapyba dropshipping namų dekoro

Buda sienos spausdinti tapybos meno kambarį dekoro nuotraukos, paveikslai tapyba dropshipping namų dekoro

Nauja prekė

€2.81

€4.32

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Informacija:

1.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija,ir spausdinama ant drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas. 2.Medžiagos storos,storng,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.It ' s nice, namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys apdaila,mokyklų ir biuro apdailos,dovanos. 3.Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos,nr. vidinis rėmo ir už kadro,tik drobė.

Buda sienos spausdinti tapybos meno kambarį dekoro nuotraukos, paveikslai tapyba dropshipping namų dekoro

1.Spaudinių ateis su 3cm baltos sienos jums kontroliuoti(jei jums nereikia baltos sienos ar reikia veidrodžio sienos,prašome susisiekti su mumis, kai žaisti tvarka,bus negalima keisti po išvežti) 2.Visi grafika yra supakuota su stiprios PVC vamzdžių saugai užtikrinti savo užsakymą transportu. 3.Neigiamų atsiliepimų negaliu nieko išspręsti.Jei turite problemų, apie mūsų sandorius,paslaugų ar kokybės,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus. 4.mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei norite, pls susisiekti su mumis prieš užsakymą. 5.Dydis, CM,1inch=2,54 cm,dydis, matuojant ranka,gali būti 0,5-1 cm paklaida.Pastaba: Tai yra plakatas,tik medinis rėmas nėra įtrauktas(be Rėmelio).

1.Prašome patvirtinti savo adresą, dėl www.agroinn.lt yra teisinga ir išsami, kai darbo užmokesčio.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome turi palikti mums pranešimą su mokėjimo.(visi pristatymo informacija negali pakeisti kai vežamos iš)

2.Dėl saugaus priežasčių, mes neleidžiama adreso keitimo el. paštu.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą sąlyga.

Pristatymas Išsamiai:

1.3.Visas paketas bus pristatytas su sekimo Numeriu 1~3 darbo dienų, www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas,ePacket ir Kinija Paštu, Oro Paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų.(jei jums reikia greičiau laivybos būdas, kaip DHL, "FEDEX", UPS,prašome susisiekti su mumis patikrinti pigiausia kaina jums) 2.Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,Prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos metu, kai esate ne gavo paketą.

Paslaugos Išsamiai:

1.Jei yra bet koks ir tt, grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, siekiant išspręsti problemą. 2.Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išvežant.Jei įsigytų gavote yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes turėtume atsiskaityti. **Pastaba: Kaip apšvietimo efektai, objektų gal šiek tiek spalvų skirtumas nuo originalių nuotraukų, kaip kompiuteris parodė.

**Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus verslui.Mes darome viską, kad pateikti aukštos kokybės prekės jums ir ačiū už teigiamų atsiliepimų.Jei yra problema su jūsų užsakymą,būtinai susisiekite su mumis.Manau, kad mes galime, kad esate patenkintas per mūsų pastangas.Mes tikimės, kad tai ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.Ačiū! **

Žymos: buda statu, buda didelis, buda dekoras, big buda, buda medienos, buda mažas, žalvario buda, buda statuette, budos galva, Budizmas.

Charakteristikos

Formos Horizontalus Stačiakampis
Didmeninės ir mažmeninės prekybos Sveiki!
Rėmas No
Technics Purškiamojo Dažymo
Tipas Drobė Spaudiniai
spalva ryškių spalvų drobė spausdinimas
Prašymas Namų,kambario,biuro,mokyklos,baras ir t. t dekoras
Modelio Numeris YM1098
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmo arba Ne Neįrėminti Drobė Spausdinama
Originalus No
Tinkinti vaizdus Priimtas
Pakavimas Supakuotas su stiprios PVC vamzdžių
Dropshipping Parama
Yra Protingas Prietaisas No
Paramos Bazės Drobė
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Stilius Tradicinis
Medžiaga draugiškas rašalo ir vandeniui, drobė
Forma Vieną
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Prekės Pavadinimas CMHOME
Rėmelio režimu Neįrėminti

Parašyti atsiliepimą

Buda sienos spausdinti tapybos meno kambarį dekoro nuotraukos, paveikslai tapyba dropshipping namų dekoro

Buda sienos spausdinti tapybos meno kambarį dekoro nuotraukos, paveikslai tapyba dropshipping namų dekoro

Produkto Informacija: 1.Visi mūsų atvaizdų yra HD versija,ir spausdinama ant drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas. 2.Medžiagos storos,storng,atsparus vandeniui,plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.It ' s nice, namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys apdaila,mokyklų

Panašūs produktai: