Komandos valdymas

Komandos valdymas

Nauja prekė

€7.57

Apie prekę

Knygos Aprašymas

Jei jums reikia pagerinti komandos įmonės viduje, kad ši knyga yra skirta jums.Iš šimtų HBR straipsniai apie tokia svarbi tema vadovams, mes pasirinkome labiausiai naudingos ir pritaikomos praktikoje.

Jūs sužinosite, kaip pasirinkti tinkamą komanda, atsižvelgiant į užduotis; ką turi būti atsižvelgiama, kai valdanti tarptautinė komanda ir komanda Virtuos; kaip padėti motyvaciją ir tikėjimą savimi iš visų komandos narių.Ir svarbiausia-mokyti savo darbuotojus vykdyti pagrįstą diskusijos ir padaryti svertinis priimti bendrus sprendimus.Skyrius iš knygos Daugiau apie knygą, Apie tai, ką Harvard Business Review " yra pagrindinis verslo leidinys pasaulyje.Naujos redakcijos "HBR: 10 geriausių straipsnių serija yra skirta komandos valdymo klausimus.

Jei jums reikia pagerinti komandos įmonės viduje, kad ši knyga yra skirta jums.Iš šimtų HBR straipsniai apie tokia svarbi tema vadovams, mes pasirinkome labiausiai naudingos ir pritaikomos praktikoje.

Jūs sužinosite, kaip pasirinkti tinkamą komanda, atsižvelgiant į užduotis; ką turi būti atsižvelgiama, kai valdanti tarptautinė komanda ir komanda Virtuos; kaip padėti motyvaciją ir tikėjimą savimi iš visų komandos narių.Ir, svarbiausia, mokyti savo darbuotojus vykdyti pagrįstą diskusijos ir padaryti svertinis priimti bendrus sprendimus.

Savybės perskaičius knygą, jūs galėsite koreguoti strategiją, atrankos ir valdymo komanda, kad, siekiant pagerinti savo veiklos rezultatus, kiek įmanoma.Jūs išmoksite spręsti konfliktus, neišvengiamai kylančių į tarptautines grupes ir komandas, surinkta iš super specialistai.Geriausi straipsniai apie svarbiausius valdymo klausimus vienoje vietoje-ne ilgiau reikia rinkti atrankos Harvard Business Review " ir skaityti trumpas turinio.Pristatymas

Nemokamas pristatymas Maskvoje ir regionuose-su užsakymo suma yra daugiau kaip 2000 rublių

2020-05-15 20:22

Žymos: bluses žiemos moterys, asus ze520kl tetris, stabdžių trankyti galaxy 8, azijos taurė pasisekė katė, šaudmenys, ginklų 45mm, audi q3 usb mygtukų, audi q5 2015 anglies, gimtadienio foto suknelė, liemenėlė didelis dydis liemenė.

Charakteristikos

Kalbos Rusų
Amžius Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas Альпина Паблишер
sąlyga Naujas
Privalomi Softcover/Apsiaustas

Parašyti atsiliepimą

Komandos valdymas

Komandos valdymas

Knygos Aprašymas Jei jums reikia pagerinti komandos įmonės viduje, kad ši knyga yra skirta jums.Iš šimtų HBR straipsniai apie tokia svarbi tema vadovams, mes pasirinkome labiausiai naudingos ir pritaikomos praktikoje. Jūs sužinosite, kaip pasirinkti tinkamą komanda, atsižvelgiant į užduotis; ką

Panašūs produktai: