Nerūdijančio Plieno Vonios Lentynos, Vonios Kambarys Organizatorius Dušo Siena Krepšelį Lentyna Su Dual Stipri Siurbimo Taures Vonios Kambario Aksesuarai

Nerūdijančio Plieno Vonios Lentynos, Vonios Kambarys Organizatorius Dušo Siena Krepšelį Lentyna Su Dual Stipri Siurbimo Taures Vonios Kambario Aksesuarai

Nauja prekė

€17.79

€34.89

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes tikimės, kad teikti geriausias paslaugas už kiekvienam pirkėjui.Manau, mus, jums nereikės nusivilti!

1. Stipri Siurbimo Galia: Tiesiog padėtyje ant lygaus ir švaraus paviršiaus, taikyti spaudimą ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę (keraminių plytelių, stiklo,nerūdijančio plieno, akrilo, laminatas ir pan.), veidrodis, granito.

2. Lengvas Montavimas: Jokių varžtų, jokių vinių, jokių klijų, jokių priemonių, Gali būti iš naujo pasiruošę daug kartų ir nuimti nepaliekant likučių.

3. Geriausias Organizatorius: Parduotuvės ir organizuoja muilas, šampūnas, kondicionierius, loofahs skustuvai ir daugiau, skalbti, paprastas, švarus dizainas.

4. Guarantte Ne Rūdžių: Mes Naudojame Aukštos Kokybės maisto klasės 304 Nerūdijančio Plieno, o ne "Chrome", "Chrome" bus Rūdžių po ilgo laiko naudojimo.

5. Caddy Matmenys: 30 cm x 11 cm x 11,8 cm, Kokybės Guarantted.

Specifikacija

1. Ne rūdžių nerūdijančio plieno siurbimo dušo krepšelį caddy

2. Spynos, trumpas, paprastas 60 laipsnių sukimosi

3. Unikali "super lock" sistema

4. Nereikia vėl priveržkite

5. Idealiai tinka laikyti ir organizuoti šampūno buteliukai, dušo želė ir pan.

6. Telpa iki 5 kg, maks.svoris

7. Niekada rūdys arba dribsnių pavidalą

8. Lengva nustatyti, blizgus ir ne blizgus plokščių paviršių

9. Matmenys: W30 x D11 H11.8 cm

Pakuotė

1 x Siurbimo Dušo Krepšelį Caddy

Mūsų Paslaugos

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Mokėjimo

Sąlyginio deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Visa, Paypal.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba internetu

TradeManager.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Pristatymas

Jei jums, kad yra labai skubus, pls pasirinkti express, tokių kaip DHL, EMS, "FEDEX" ir tt.

Po jus, kad, kai produtcss yra sandelyje, tiesiog nesijaudinkite, mes informuosime jus ne pirmą kartą.mes tikimės jūsų supratimo, ačiū, brangusis.

Laivybos būdas/Pristatymo Laiko

www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas/15-60 darbo dienas

Kinija post/15-60 darbo dienas

DHL/3-8 darbo dienos

EMS/8-25 darbo dienas

"Fedex" /5-15 darbo dienų

Epacked/20-25 Woking Dienų

Pastaba:jei jums nereikia gauti savo sklypo, į kurį laiko bus daugiau, kreipkitės į mus pratęsti laiką, ačiū.

Grįžti & Keistis

Dėl skirtingų matavimo metodų.1-5cm paklaida leidžiama

kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų teikėjas.pls palikti mums teigiamų atsiliepimų "5 žvaigždės", tai yra mūsų pasiūlymas padaryti geriau už jus.ir mes gradly daryti tą patį už jus.

2. Jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome don ' t leave us "1/2/3 star" atsiliepimų kol susisiekti su mumis.tiesiog susisiekite su mumis, mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.labai ačiū.

Žymos: namų, papuošalai paketą ir ekranas, vonios kambarys shelv, vonios parama, kiaurasamtis prabangus vonios kambarys, lentyna countertop, prabangus vonios kambarys medienos, seat alhambra 2, dekoro namai, dekoro kambarys.

Charakteristikos

Funkcija Vonios aksesuarai Ir du Kabliukai
Kostiumas virtuvės organizatorius & Virtuvės saugojimo
Produktas Stipri siurbimo vonios lentyna iš nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas OUSSIRRO
Fuction vonios kambarys organizatorius
Tipas Dviejų dalių
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Z3508

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Vonios Lentynos, Vonios Kambarys Organizatorius Dušo Siena Krepšelį Lentyna Su Dual Stipri Siurbimo Taures Vonios Kambario Aksesuarai

Nerūdijančio Plieno Vonios Lentynos, Vonios Kambarys Organizatorius Dušo Siena Krepšelį Lentyna Su Dual Stipri Siurbimo Taures Vonios Kambario Aksesuarai

Mes tikimės, kad teikti geriausias paslaugas už kiekvienam pirkėjui.Manau, mus, jums nereikės nusivilti! 1. Stipri Siurbimo Galia: Tiesiog padėtyje ant lygaus ir švaraus paviršiaus, taikyti spaudimą ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę (keraminių plytelių, stiklo,nerūdijančio plieno, akrilo, laminatas

Panašūs produktai: