Neelektriniai Bidė Tualeto Sėdynė Bidė Priedą Savarankiškai Valymo Antgalis-Gėlo Vandens Bidė Purkštuvas Mechaninė, Moterims, Vaikams

Neelektriniai Bidė Tualeto Sėdynė Bidė Priedą Savarankiškai Valymo Antgalis-Gėlo Vandens Bidė Purkštuvas Mechaninė, Moterims, Vaikams

Nauja prekė

€20.66

€43.95

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

Aukštos kokybės tualeto siurblys yra daugiau higienos, nei paprastai naudojamas tualetinis popierius, ir ypač tinka nėščioms moterims Naudotis tualetu valymas, higiena yra švaresnis, atskirų kūno ir proto yra patogus techniniai duomenys: Vardas, pavardė: Bidė Tualeto Sėdynė Tipas: G1/2 、3/8、9/16

Apima: 1 x Bidė klozeto 1 x Vandens Vamzdis 1 x Vario Tee 1 x anglų Manua

Prašome būti maloniai prašome pažymėti

Išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalį

G1/2 (taikoma, Kinija, Australija, didžioji Britanija ir kitos Azijos-Ramiojo vandenyno regionuose)

3/8 (taikoma Europos prancūzų, vokiečių, italų ir ispanų)

9/16 (taikoma, Jungtinės amerikos valstijos, Kanada ir Meksika)

Mielas drauge,

Sveiki atvykę į mano parduotuvę,w e yra 100% originalus produktai.Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą ".

Pastaba:

1. Paprastai, projektas padės pasiekti savo šalį, 7 - 60 dienų, jei projektas per pastaruosius 60 dienų dar negavo, Prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime jums , jūs neturite paminėti ginčą, dėkoju už jūsų bendradarbiavimą!

2. Jei jums reikia, kad sekti informaciją, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

3. Prašome patvirtinkite, adresas / pašto kodas ir pavadinimas ( rusijos draugai, reikia Pavardę ), turi kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ačiū!

4 .Prašome pasidalinti ja su savo draugais, jei jums patinka.

◆ Mokėjimo:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl www.agroinn.lt yra tvarkomi Alipay.

◆ Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas nuo apmokėjimo.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

◆ Garantija:

-Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

-Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas.

◆ Susisiekite su mumis:

-Mes turime užsienio sandėlių Rusijoje, Jungtinėse valstijose, Prancūzijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Belgijoje, Australijoje, Jungtinėje Karalystėje, Italijoje ir kitose šalyse.Pristatymo laikas eina greitai, mes galime suteikti vietos grąžinimo ir keitimo paslaugos.Jei reikia, prašome susisiekti su mumis.

-Jei jums reikia įdėti daug, kad didmeninės ar užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

◆Pastaba:

-Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus,

gali būti, kad kai kurie nukrypimai tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

-Duomenų yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: kaimiškas bide, dušo, bide purkštuvas, dušas, tualetas, bidė elektros, protingas tualetas, Sodo purkštuvas, pakabinamas tualetas, bidė sėdynės, bidė, hot sexy moteris nuotrauka.

Charakteristikos

Bakstelėkite skylę Vieną Skylę
Modelio Numeris Neelektriniai
4 funkcija Bidė Purkštuvas
Funkcija 1 bidė
Sertifikavimo CE
Spary Tipas Vertikalus
3 funkcija analinis kaištis
Kilmės KN(Kilmės)
Maišytuvas Bakstelėję Vieną Skylę
2 funkcija analinis
Diegimo Tipas Grindų Montuojamas

Parašyti atsiliepimą

Neelektriniai Bidė Tualeto Sėdynė Bidė Priedą Savarankiškai Valymo Antgalis-Gėlo Vandens Bidė Purkštuvas Mechaninė, Moterims, Vaikams

Neelektriniai Bidė Tualeto Sėdynė Bidė Priedą Savarankiškai Valymo Antgalis-Gėlo Vandens Bidė Purkštuvas Mechaninė, Moterims, Vaikams

Savybės: Aukštos kokybės tualeto siurblys yra daugiau higienos, nei paprastai naudojamas tualetinis popierius, ir ypač tinka nėščioms moterims Naudotis tualetu valymas, higiena yra švaresnis, atskirų kūno ir proto yra patogus techniniai duomenys: Vardas, pavardė: Bidė Tualeto Sėdynė Tipas: G1/2 、3/8、9/16 Apima:

Panašūs produktai: