Sumaišyti Akmens Šešiakampe Nurodė Reiki Chakra Pakabukas natūralios Odos Karoliai 17.5" LL803

Sumaišyti Akmens Šešiakampe Nurodė Reiki Chakra Pakabukas natūralios Odos Karoliai 17.5" LL803

Nauja prekė

€3.94

€4.93

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sveiki, gerbiamas kliente!Sveiki atvykę į mano parduotuvę, ir čia yra keletas patarimų jums: 1. Dropshipping , Didmeninė prekyba , Pritaikymas, siūlomi ir mes turime pakankamai patirties ir profesijos dėl šių paslaugų. 2. Ne vaild sekimo numerį, kai užsakymas yra mažiau nei $10 , lėtai ir untracked; dėl užsakymų daugiau nei $10 , laivas su vaild sekimo numerį, ePacket yra nemokama MUMS . 3. Rusijos pirkėjai privalo naudoti visas vardas , pavardė, teisę kelti kodą.Priešingu atveju, pristatymas nepavyks. 4. Jei nėra nieko blogo su tuo, kad, prašome būti laisvai susisiekti su manimi, prieš atidarant ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, aš esu pasirengęs, siekiant padėti jums, ačiū iš anksto. 5. Daugiau nei $200 , nemokamai naujovinami iki express pristatymas: EMS,DHL, "FeDex"

▪ Medžiaga: Natūralus Kristalas+Lydinio; Dydis: Pakabukas Ilgis: 4cm/1.6"; Laido Ilgis: 48.5 cm/19"+5,5 cm/2,2 colių(pratęstas grandinės), Skersmuo: 1,5 mm/0.06" ▪ Kas pakabukas yra unikalus, natūralus akmuo medžiaga, prašome leisti šiek tiek skiriasi spalvos. ▪ Šešiakampis kristalas ramsčių karoliai-tai sėkmės, sėkmės ir šlovės, puiki dovana jūsų šeimai, gerbėjams, draugams ir sau su nuoširdžiausiais linkėjimais.Pranešimas: Atlikite savo parduotuvę gauti gerbėjams išskirtinę nuolaidą!!!

Žymos: ilgas pakabukas, choker akmens, karoliai moterų mediniai, pakabukas medienos, bijoux, moteris, antkaklis odinis, pakabukas medinis, lavos pakabukas, moterų ilgas karoliai geometrinis 2019, Coostuff.

Charakteristikos

Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Laido Storis 2mm
Stilius Madinga
Laido Ilgis 17.5 cm
Prekės Pavadinimas YUTENG PAPUOŠALAI
Visą pakabukas dydis(su Dangteliu) 40mm(1.57 colių)
Grynas Akmuo Ilgis 32MM (1.25 colio)
Formos\modelis GEOMETRINIO
užsegimas Jungtis
Bauda ar Mados Mados
Grandinės laido
Grandinės Tipas Kryptis
Medžiaga Pusbrangis Akmuo
Modelio Numeris LL803
Funkcija NĖRA
Pakabukas Formos Šešiakampe
Pakabukas Dydis 40x8mm
Kiekis 1 kryptis
Metalų Tipas Oda, Kristalas
Suderinamumas NĖRA
Lytis Unisex
Elemento Tipas Karoliai
Akmens plotis 8mm(0.32 colių)

Parašyti atsiliepimą

Sumaišyti Akmens Šešiakampe Nurodė Reiki Chakra Pakabukas natūralios Odos Karoliai 17.5

Sumaišyti Akmens Šešiakampe Nurodė Reiki Chakra Pakabukas natūralios Odos Karoliai 17.5" LL803

Sveiki, gerbiamas kliente!Sveiki atvykę į mano parduotuvę, ir čia yra keletas patarimų jums: 1. Dropshipping , Didmeninė prekyba , Pritaikymas, siūlomi ir mes turime pakankamai patirties ir profesijos dėl šių paslaugų. 2. Ne vaild sekimo numerį, kai užsakymas yra mažiau nei $10 , lėtai ir untracked; dėl užsakymų

Panašūs produktai: