ABKT-1.08 x-1,6 x Zoom vaizdo Ieškiklio Okuliaro nifier Canon Nikon "Pentax", "Sony" Olympus Fujifilm Samsang Sigma Minoltaz Dslr Atėjo

ABKT-1.08 x-1,6 x Zoom vaizdo Ieškiklio Okuliaro nifier Canon Nikon "Pentax", "Sony" Olympus Fujifilm Samsang Sigma Minoltaz Dslr Atėjo

Nauja prekė

€16.55

€20.95

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

1.08 x-1.60 x Zoom vaizdo Ieškiklio okuliaro.

nification: 1.08 x-1.60 x Rankinis reguliavimas.

Vaizdo ieškiklis nifier reguliuoja vaizdo ieškiklio ie tarifas, nustatytas 1,08 x 1.60 x ir daro vaizdo ieškiklio ie didesnis.

1.60 x nification padidinti vaizdo ieškiklis ie gali būti lengvai ir tiksliai įstrižainės, kad vaizdo ieškiklyje ie didesnis.

1.08 x-1,6 x zoom vaizdo ieškiklis leidžia lengviau nešioti akinius, ir vyresnio amžiaus žmonės, ir nesukelia jausmas, galvos svaigimas.

medžiaga:ABS

spalva:juoda

Šis priartinimas vaizdo ieškiklis nifier yra specialiai skirtas DSLR fotografavimas.Jos santykis gali pasiekti 1.08 x 1.60 x,kuris gali gerokai pagerinti regėjimą fotografas, kuris yra su akiniais, ar su amžiumi.

Ji yra tobulinama atsižvelgiant į ankstesnes serijos,ir ateiti su didesnio objektyvo, kuris gali geriau išspręsti vinječių.ji yra tobulinama atsižvelgiant į ankstesnes serijos,ir ateiti su didesnio objektyvo, kuris gali geriau išspręsti vinječių.

Šis vaizdo Ieškiklis nifier reguliuoja vaizdo ieškiklio ie santykis 1.08 x-1.60 x ir daro vaizdo ieškiklio ie didesnis.nifying vaizdo ieškiklis ie padeda gauti tikslią dėmesį lengvai.Ji taip pat labai pagerina dėmesio, tikslumo.

Jums nereikės nerimauti dėl ryškumo vaizdo ieškiklio ie patiria po įdiegimo, kaip tai nifier neturi įtakos ryškumo vaizdo ieškiklio ie ne visi.Tai nifier nesukuria vinjetės įtakos.

Kaip naudoti:

1.Pašalinti originalios vaizdo ieškiklis eyecup.

2.Įdiegti adapteris vaizdo ieškiklis vaizdo kameros.

3.Užsukite nifier adapteris tinkamai.

Pakuotė:

1 set priartinimas vaizdo ieškiklio okuliaro

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: e sportas, kamera eyecup, eyecup nikon, pavarų valytuvas, a1723, "nikon" vaizdo ieškiklis, iphone ispanija, nikon sigma, Sigma 30mm, canon okuliaro.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Fasdga
Pakuotė Taip
Modelio Numeris priartinimas vaizdo ieškiklio okuliaro

Parašyti atsiliepimą

ABKT-1.08 x-1,6 x Zoom vaizdo Ieškiklio Okuliaro nifier Canon Nikon

ABKT-1.08 x-1,6 x Zoom vaizdo Ieškiklio Okuliaro nifier Canon Nikon "Pentax", "Sony" Olympus Fujifilm Samsang Sigma Minoltaz Dslr Atėjo

1.08 x-1.60 x Zoom vaizdo Ieškiklio okuliaro. nification: 1.08 x-1.60 x Rankinis reguliavimas. Vaizdo ieškiklis nifier reguliuoja vaizdo ieškiklio ie tarifas, nustatytas 1,08 x 1.60 x ir daro vaizdo ieškiklio ie didesnis. 1.60 x nification padidinti vaizdo ieškiklis ie gali būti lengvai ir tiksliai

Panašūs produktai: