Brillcam 4K/8MP UHD IR Dome IP Kamera su 2,8 mm Len PoE IP67 Neperpučiamas AI Micro SD Įrašymo Pastatytas Mikrofonas Namų Cam

Brillcam 4K/8MP UHD IR Dome IP Kamera su 2,8 mm Len PoE IP67 Neperpučiamas AI Micro SD Įrašymo Pastatytas Mikrofonas Namų Cam

Nauja prekė

€56.29

€130.91

-57%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Nuostabi 8MP Vaizdo

Stulbinantis itin aukštos kokybės 4K (8-Megapikselių / 3840x2160) raiška, siūlanti patobulintas mažai šviesos funkcija.Skaitykite daugiau dalykų, aiškiai !

Plataus Kampo Vaizdas

Mes naudojame plataus kampo objektyvas, dėl šios bullet kameros.Horizontalusis kampas vaizdas yra daugiau nei 100 laipsnių.Viena kamera gali būti daugiau.

Protingas IR Technologijos

Protingas IR technologijos gali padaryti geriausia nakties viziją: ji nebus poveikio, kai objektas yra netoli vaizdo kameros, ir jis bus daug aišku, kai objektas yra toli, prie fotoaparato, tuo pačiu metu.

Nuotolinio Peržiūra

Live stream arba atkurti bet kuriuo metu ant jūsų elektroninis prietaisas.

Nemokamai APP savo mobilųjį telefoną ("IOS", "Android".).

Nemokamai Kliento darbalaukyje.

Įvairių interneto svetainėje naršyklių palaikymas (TY, "Google Chrome", "Safari", "Firefox" ir kt.).

Lengva Laikyti

Į SD kortelę, bus įrašyti, jei žmogaus aptikimo ir judėjimo daviklis suveikia.Fotoaparatas palaiko iš anksto įrašyti ir po įrašymo.Jei SD kortelė pilna, jis bus automatiškai padengti senas video.

Pažangus Aptikimo Įspėjimai Tegul Jums Niekada Praleidote Ką Jūs Klausimais

Jis padės jums pamatyti, svarbios informacijos ir sumažinti nereikalingų perspėjimų.Skirtingai nuo įprastų, judesio aptikimo, vaizdo kameros įrašus "Žmogaus Judesio"

įvykiai ir išsaugo būtent momentai vėliau atkūrimo, sumažėjo daug klaidų aptikimo judesio.Galite nustatyti žmogaus aptikimo, linijos kirtimo aptikimo ir įsilaužimų aptikimo, kaip jūs norite.

Judesio Aptikimo, Įspėjimo

Gauti įspėjimą FTP/El. paštas/App bet įtartiną judėjimą.

PoE – Greičiau, Supaprastinta & Pigiau Įrengimas

Taupykite savo laiką ir kainą su paprasta sąrankos procesą!Su "Power over Ethernet" (PoE), šio lauko kulka saugumo kameros gali perduoti vaizdo įrašus ir gauti energijos naudodama tik vienas tinklo kabelis.Kaip rezultatas, kamera, įrenginys gali būti atlikti greitai ir neskausmingai, už mažesnę kainą.

Puikus Vandeniui Lauko Saugumo Kameros

Yra IP67-vardinė saugumo kameros yra tvirtas dizaino ir tvirtos konstrukcijos, kad vardinis bendrojo naudoti lauko sąlygomis.Apsauga nuo dulkių ir atsparus oro.

Orai atsparus kūno ir korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio, kad ji galėtų puikiai dirbti net ir blogomis oro sąlygomis, pavyzdžiui, smarkus lietus, ar sninga.

Žymos: 4k veiksmo kameros, tv, 8mp kamera, hikvision tinklo ip kameros 8mp, ir dome kameros, mikrofonas kamera 4k, kamera ip poe, poe injector, ip recordeer, onvif.

Charakteristikos

Montavimo Tipas tvirtinimo prie sienos
kadrų dažnis 15 fps
Prekės Pavadinimas brillcam
Ryšiai RJ45
Tipas IP Kameros
Technologijos Centrinis
Palaikomos Operacinės Sistemos Windows 2003
Jutiklis Prekės Sony
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Kilmės KN(Kilmės)
Megapikselių 8MP
Aukštos Raiškos 8.0 Megapikselių
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Darbo aplinkos temperatūra NUO -40 °C ~ 60 °C
Sertifikavimo CE
Stilius Dome Kameros
Objektyvo (mm) 2,8 mm
Žiūrėjimo Kampas 100°
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Maitinimo Šaltinis Su POE
IR Atstumas(m) 30m
Jutiklis CMOS
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms

Parašyti atsiliepimą

Brillcam 4K/8MP UHD IR Dome IP Kamera su 2,8 mm Len PoE IP67 Neperpučiamas AI Micro SD Įrašymo Pastatytas Mikrofonas Namų Cam

Brillcam 4K/8MP UHD IR Dome IP Kamera su 2,8 mm Len PoE IP67 Neperpučiamas AI Micro SD Įrašymo Pastatytas Mikrofonas Namų Cam

Nuostabi 8MP Vaizdo Stulbinantis itin aukštos kokybės 4K (8-Megapikselių / 3840x2160) raiška, siūlanti patobulintas mažai šviesos funkcija.Skaitykite daugiau dalykų, aiškiai ! Plataus Kampo Vaizdas Mes naudojame plataus kampo objektyvas, dėl šios bullet kameros.Horizontalusis kampas vaizdas

Panašūs produktai: