6L Automatinis Juodos Česnakai Fermenter Namų "PASIDARYK pats" 220V Daugiafunkcinis Zymolysis Jogurtas Maker Natto Ryžių Vyno Mašina Nauja Arrival2019

6L Automatinis Juodos Česnakai Fermenter Namų "PASIDARYK pats" 220V Daugiafunkcinis Zymolysis Jogurtas Maker Natto Ryžių Vyno Mašina Nauja Arrival2019

Nauja prekė

€47.60

€61.02

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

{infomodule}

★KAS YRA JUODA, ČESNAKAI★

Juodasis česnakas yra maisto produktas, pagamintas iš šviežių žalio česnako ir fermentuoti su oda.Turinio maistinių medžiagų juoda česnakai yra labai didelis, ir skonis yra saldus ir rūgštus be skonio česnakas.Su didelę maistinę vertę ir saldus, minkštas, ir vaško skonio, black česnakai palaipsniui pripažįstami ir suprantama žmonėms.Juoda česnakai yra labai skanus ir veikliosios medžiagos kiekis yra nuo 3 iki 5 kartų, kad žalio česnako, ir antioksidacinis pajėgumas yra daugiau nei 5 kartus.

Ypatybė:

- Greitai fermentacijos skanus juoda česnakai 7~10 dienų.

- 6 pagrindines funkcijas : juoda česnakai priėmimo, natto priėmimo, fermentas, todėl, ryžių vyno, miltų, raugo, ir jogurtas sprendimus .

- Perspektyvos dangteliu ir protingas, skaitmeninis ekranas, lengvai peržiūrėti fermentacijos procesą.

- Paprastas valdymo skydelis, tai prasideda, kurią vienu mygtuko paspaudimu pereiti.

- Priima 360° stereo vienodą šildymo būdą, su vienoda vidaus temperatūra, mažesni šilumos nuostoliai, ir mažesnis energijos suvartojimas.

- Power-off memory funkcija: Jei energija yra staiga nutraukė per fermentacijos, jis bus automatiškai įrašyti fermentacijos procesas vėl, kaip ilgai, kaip elektros energija yra atkurtos.

- Nerūdijančio plieno vidinis įdėklas.

- 2-sluoksnis didelės talpos, česnakai stovo.

- Energijos taupymas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 6L 70W Daugiafunkcinis Juoda Česnakai Fermenter

Tūris:6L

Matmenys: 310 x 310 x 270mm (11.8 x 11,8 x 10.6")

Nominali galia: 70W

Įtampa: 220V, 50Hz

Naudojimo instrukcija:

1. Padaryti juoda česnakai, švarų, gryną, aukštos kokybės, sodrios žalio česnako ar česnako (nepamirškite būti plaunami vandens), įdėti jį į specialią nerūdijančio plieno, trijų sluoksnių tinkamumo vartoti šį produktą, ir tada įdėti česnako sluoksnis ant lentynos.Į puodą, patikrinti, kad ji negali būti pridėta prie pusėje puodą, uždengti dangčiu ir įjunkite į maitinimo.

2. Po maitinimo yra įjungtas, skaitmeninis ekranas, šio vieneto mirksi patekti į funkcijų meniu.

3. Paspauskite "Funkcijos Klavišą" iš pradžių numatytoji pirmą funkcija "Natto" ir mirksi lemputė.Kiekvienas pranešimas bus perjungti kitą funkciją variantas.Funkcijų yra "natto padaryti", "fermentas padaryti", "black česnakai padaryti", "miltų raugas", "ryžių vyno gamybos" ir "jogurto gamyboje".

4. Atlikus aukščiau nurodytus veiksmus, veikimo laikas yra numatytasis laiko, ir jūs galite pakeisti laiko, paspaudus "+" arba "-" funkcijos mygtuką, per dešimt sekundžių.Nustatę laiko, lemputė pradeda dirbti po 10 sekundžių.

5. Po fermentacijos yra baigtas, skaitmeninis ekranas indikatoriaus lemputė ir užgęsta.Šiuo metu, kištukas gali būti ištrauktas ir maitinimas yra išjungtas.

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Pakuotė:

1 x " Black Česnakai Fermenter

( Platinti adapteris, atsižvelgiant į jūsų šalį .)

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vamzdis fermentacijos, Jogurtas Kūrėjai, fermentas mašina juoda česnako, juoda česnako, maker jogurtas, fermentacijos jar stiklo, automatinis jogurtas, česnakų smulkintuvas, didelis daugiafunkcinis, dekoro namai.

Charakteristikos

Įtampa (V) 220V
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija Juoda Česnakai Fermenter
Modelio Numeris B02154
Kilmės KN(Kilmės)
Šaldiklis Saugus No
LCD Taip
Galia (W) 70w
Prekės Pavadinimas warmtoo
Kontroliuoti Režimas visiškai automatinis
Talpa (Kvorta) 6L
Svoris >2kg
Smart Taurės Paskirstymo No
Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

6L Automatinis Juodos Česnakai Fermenter Namų

6L Automatinis Juodos Česnakai Fermenter Namų "PASIDARYK pats" 220V Daugiafunkcinis Zymolysis Jogurtas Maker Natto Ryžių Vyno Mašina Nauja Arrival2019

{infomodule} ★KAS YRA JUODA, ČESNAKAI★ Juodasis česnakas yra maisto produktas, pagamintas iš šviežių žalio česnako ir fermentuoti su oda.Turinio maistinių medžiagų juoda česnakai yra labai didelis, ir skonis yra saldus ir rūgštus be skonio česnakas.Su didelę maistinę vertę ir saldus, minkštas,

Panašūs produktai: