Mokymo Trinkelės, Tualetas Šuniukams ir Mažų Augintiniai Aikštėje Pet Mokymo Tualetas su padėklu Mažų Šunų Pamišęs Naminių Reikmenys

Mokymo Trinkelės, Tualetas Šuniukams ir Mažų Augintiniai Aikštėje Pet Mokymo Tualetas su padėklu Mažų Šunų Pamišęs Naminių Reikmenys

Nauja prekė

€14.14

€25.25

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Pavadinimas: Candy spalvos tinklelis butas tualetas

Dydis: 49*37cm

Spalvos: rožinė, žalia, mėlyna

Medžiaga: ABS plastikas

Naudoti įvadas:

1: Atidarykite tinklo trinkelėmis. 2: Nustatyti pet vystyklai butas į apatinį langelį

3: Padengti tinklelis trinkelėmis. 4: Tiesiog prijunkite tualetą stulpelio

Savybės:

1: Kolonėlės dizainas, imituojančios skiltyje natūralių medžių, pagrindiniai šunys į tualetą

2: Didina grotelių padėklas, perdėtai tinklelis, padas dizainas, siekiant užkirsti kelią gyvūnėlio koja nuo žengia šlapimo

3: Non-slip tarpiklis, pagrindas neslidus dizaino, stabilus neslidus ir nėra lengva judėti, sumažinti triukšmą

4: Higieniška sklende, sagtis dizainas, lengva išardyti ir imtis, išmatose nėra lazdas į rankas, lengva valyti

5: Didelis wc-užkirsti kelią šlapimo nutekėjimo

Kai kurie žmonės sako, kad mes esame gamykloje.Tiesą sakant, mes esame jūsų prekių porter.Komanda specializuojasi pardavimo ir namų gamybos produktų.Buveinės produktai turi daug patirties, suteiks jums geriausia nauda, jums geriausius produktus, ir padaryti Jūsų patenkintas home produktai yra didžiausias noras, kad mūsų komanda.Dėkojame už jūsų paramą ir www.agroinn.lt platforma.

Komanda atidžiai renka Kinijos aukštos kokybės produktų perdirbimo įmonėms už jus, ir pasirenka produkto sluoksnio patikrinimo.

1.Dydis gali būti 1-4 mm klaida vadovas priemonė.

2.Prašome pabandyti pateikti visą išsamią informaciją, kaip įmanoma adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį.

3.Spalvų skirtumas, kurį sukelia įvairūs veiksniai, pvz., fotografavimo šviesos ekranas yra normalu ir negali būti vengiama.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

Mes paprastai procesą užsakymo per 24 valandas nuo išmokos gavimo.

1. Kinija Po eilinio mažas maišelis plus.Kai pakuotė palieka Kiniją, tai negali būti stebimi.Dauguma šalių turi apie 20-60 dienų.

2. Kinija Paštu registruotu oro paštu apskaičiuota, kad imtis 15-60 dienų ir gali būti stebimi daugelyje šalies dalių.

3.Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso suma virš $5, mes atsiųsime registruotu laišku arba E-pack,Jis wil imtis 15-60 darbo dienų.

4.Virš $200, mes pasirūpinsime pristatymas per EMS arba DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT ar AVS , Tai užtruks 5-7 darbo dienas.

Laivybos Laikas

JAV 10-60 darbo dienas

Rusijos 20-55 darbo dienas

Pietų Amerikos šalių 20-60 darbo dienų.

Kitų šalių 20-60 darbo dienų.

ES coutries ir Azijos šalyse 15-60 darbo dienas

Mes taip pat pateikti DHL, UPS, EMS ir kitų kurjerių paslaugomis.Jei jums reikia skubiai arba dideliais kiekiais, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visame pasaulyje.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.

Atsiliepimai:

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi (projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių).

Žymos: big mažylių pagalvėlės, šunų vada dėklas, filigranas ornamentu, wc šunelis, kačių tualeto, rd290, šuo plokštelės, naminių kačių tualetu, šunų mokymo šunų, šuo.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris G-16
Šunų Vada Elemento Tipas Kraiko Dėžės
Naudojimas šuo tualetas

Parašyti atsiliepimą

Mokymo Trinkelės, Tualetas Šuniukams ir Mažų Augintiniai Aikštėje Pet Mokymo Tualetas su padėklu Mažų Šunų Pamišęs Naminių Reikmenys

Mokymo Trinkelės, Tualetas Šuniukams ir Mažų Augintiniai Aikštėje Pet Mokymo Tualetas su padėklu Mažų Šunų Pamišęs Naminių Reikmenys

Produkto Pavadinimas: Candy spalvos tinklelis butas tualetas Dydis: 49*37cm Spalvos: rožinė, žalia, mėlyna Medžiaga: ABS plastikas Naudoti įvadas: 1: Atidarykite tinklo trinkelėmis. 2: Nustatyti pet vystyklai butas į apatinį langelį 3: Padengti tinklelis trinkelėmis.

Panašūs produktai: