Pasaulinė Versija XGIMI "Android" Išmaniųjų projektorius 1080P Mogo Pro 10400mAh Baterija Mini Beamer 300 Ansi Liumenų 3D Wifi Namų kino Teatro

Pasaulinė Versija XGIMI "Android" Išmaniųjų projektorius 1080P Mogo Pro 10400mAh Baterija Mini Beamer 300 Ansi Liumenų 3D Wifi Namų kino Teatro

Nauja prekė

€510.45

Apie prekę

Apdovanojimą Pelnęs Dizainas

XGIMI yra skirta teikti novatoriškas produktus su aukštos kokybės už didelę vertę.Mūsų pastangos įgijo tvirtą pripažinimo pramonės ir tarp mūsų milijonus vartotojų.Per paskutinius 5 metus, XGIMI laimėjo 21 autoritetingų tarptautinių dizaino ir inovacijų apdovanojimai.

MoGo Bet Kur

Galingas Androidas TV Nešiojamasis Projektorius su built-in Harman/Kardon dviejų garsiakalbių ir didelės talpos bateriją.Pramogų ten, kur esate.

Delight savo ausis

Į MoGo maitina Harman-Kardon, siūlo fantastinis garso kokybė su savo advanced dual 3-Vatų garsiakalbių vienetus.Garsas yra profesionaliai suderintas naudojant Aukso Ausies Filosofija, kaip ir MoGo garsiakalbis yra gerai subalansuota ir puikiai tinka bet kokios muzikos.Taip pat galite prisijungti prie MoGo "Bluetooth" ryšiu arba 3,5 mm Garso Kabelį ir jį naudoti kaip išorinį Bluetooth garsiakalbis, leidžia jums mėgautis iki 300 dainų į vieną mokestį.

Įsižiebti jūsų kelionę

Skirtingai nuo kitų Piko projektoriai, kad funkcija mažo apšvietimo galia ir pasiūlyti silpnas ir grūdėtos nuotraukos, XGIMI MoGo siūlo 210 ANSI Liumenų galia — darbo kino vaizdus su nuostabiu aiškumo.

Iš naujo apibrėžti ekrano dydis

Su XGIMI MoGo, jūs galite mėgautis savo nuosavą kino su puikus garsas ir nuostabų 30" - 100+" didžiajame Ekrane.Tiesiog įdėti savo kojas aukštyn, patogiai įsitaisyti ir mėgautis puikus filmas-vyksta patirtis.Kam reikia eiti, kai asmeninis kino teatras gali būti sukurta komfortą savo namuose ar kieme?

Non-stop pramogų

MoGo veikia su "Google Play" Parduotuvę, skirtą "Android" TELEVIZIJA.Ką jūs į, iš Showtime "YouTube" prie tonų žaidimai, yra be galo daug apps rasti ir įsimylėti.Su 4000+ gimtoji apps", "Android" TV atveria duris į pramogų pasaulį ir jums.

Žaidimas, aš esu!

Kaip greitai pasiekti, kad didžioji visatos " Android žaidimai, įskaitant Final Fantasy, Pakalikai, NBA UOGIENE ir dar daugiau.Pasinerkite į didįjį ekraną žaidimų, kur norite namuose, paplūdimyje ar net kuriant įdomus lauko žaidimų erdvę, pavyzdžiui, pasakyti, kad vaikams per GRILIS (suderinama su Jungikliu, PlayStation ir Xbox).

Lengvai dalintis

Tiesioginių lieti savo mėgstamų pramogų programos, filmai ir TV laidos, muzika, žaidimai, sporto ir daugiau iš "Android" ar " iOS "prietaiso", "Mac", "Windows kompiuteryje ar "Chromebook" į MoGo.Sužinokite daugiau

Kaip aš galiu jums padėti?

Tiesiog paspauskite mikrofono mygtuką ant jūsų nuotolinio ir sako: "Hey " Google" greitai rasite naujausius filmus, patikrinti, rezultatas big game ar artimosios šviesos — visi nepaliekant savo vietą arba perjungimo iš to, ką jau esate žiūrėti.

Tolygus ir stabilus

Į MoGo gali pasigirti nauja AmlogicT950X2 TV chip ir MaliG31 GPU su 2 GB RAM ir 16 gb ROM — teikti pažangiausias vaizdo kokybė ir daugiau pažangių ir greičiau automatinis fokusavimo reguliavimas.Greitis naujas didelio našumo procesorius bus smūgis jus!

Mažo dydžio, Galingas ilgaamžiškumas

Skirtingai nuo tradicinių projektoriai, kad MoGo naudoja labai efektyvus LED šviesos šaltinis, leidžiantis jo prognozės lieka visiškai aiškus, švarus ir šviesus, visą jos LED tarnavimo laikas 30,000 valandų.Pakankamai 20,000 filmus, tai reiškia, jums galėtų žiūrėti 4 filmus su MoGo kiekvieną dieną ateinančius 10 metų.

Žymos: disco lazeris, byintek projektorius, mogo pro, mini projektorius, projektorius, galaxi projektorius, projekto ekranas, anker ūkas projektorius, h1 xgimi, XGIMI.

Charakteristikos

Sistema Android 9.0
Pagrindo Koregavimas ±40 laipsniu
Sertifikavimo EEĮ atliekos
Nešiojamieji Taip
Wifi 2.4/5 GHZ
Atvaizdavimo Ekranas chromecast
Modelio Numeris XK03S
Dydis 146 x 105.5 x 94.5mm
Tipas Mini
Projekcijos Technologija DLP
Namų Kino Projektorius No
Kilmės KN(Kilmės)
Standartinė Raiška 1920x1080(1080P)
Prekės Pavadinimas XGIMI
Projective Režimas Atgal Projekcija
Kontrastas 10,001
Ekrano Masto 16
Projekcijos Atstumas 1.2
Svoris 0.9KG
"Bluetooth" 4.2/5.0
Suderinama Rezoliucija 2k/4k
Ansi Liumenų 300
Šviesos Šaltinis led
Naudoti Namuose
Prognozuojama Aspektas 30-300 colių
Zoom DĖMESIO
Galia 45w

Parašyti atsiliepimą

Pasaulinė Versija XGIMI

Pasaulinė Versija XGIMI "Android" Išmaniųjų projektorius 1080P Mogo Pro 10400mAh Baterija Mini Beamer 300 Ansi Liumenų 3D Wifi Namų kino Teatro

Apdovanojimą Pelnęs Dizainas XGIMI yra skirta teikti novatoriškas produktus su aukštos kokybės už didelę vertę.Mūsų pastangos įgijo tvirtą pripažinimo pramonės ir tarp mūsų milijonus vartotojų.Per paskutinius 5 metus, XGIMI laimėjo 21 autoritetingų tarptautinių dizaino ir inovacijų apdovanojimai. MoGo

Panašūs produktai: