"Europa 2020" Xiaomi Mijia Drėkintuvas 4L Oro Valytuvas Aromaterapija Humificador Difuzorius eterinis Aliejus Rūkas Maker " Office Home

"Europa 2020" Xiaomi Mijia Drėkintuvas 4L Oro Valytuvas Aromaterapija Humificador Difuzorius eterinis Aliejus Rūkas Maker " Office Home

Nauja prekė

€19.75

€26.34

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes turime Lenkija ir Rusija Vietos Sandėlyje.jei norite, greitas pristatymas, Prašome pasirinkti, "laivai, Lenkijos ar rusijos", jums bus mėgautis vietos paslaugą, O pardavėjas moka PVM , Tai nemokamai laivybos, Jums nereikia mokėti jokių mokesčių ateityje.

Jei naudojate DHL kinijos laivas, Tikimasi, 3-9 dienas, bet gali tekti mokėti muitus ir mokesčius už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčiai , jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą, arba kreiptis į mus.Garantija: siūlome trijų metų garantija, robotas.Jei yra bet kokia žala, Mes atsiųsime jums nemokamai dalys, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra pažeistas žmogaus veiklos veiksniais, arba, jei ji yra sunaikinta išorinių jėgų, jums reikės sumokėti kai kuriuos mokesčius.

Mijia Drėkintuvas 4L

Daug vandens rūkas, šviesos drėkinimas

Įpilkite vandens | 280mL / h Dulkinimo tūrio | Sidabro jonų antibakterinis | Light tone drėkinimas

Įpilkite vandens, kad būtų lengviau

Atsisveikinti su tradiciniu būdu, pridedant vandens, Mijia drėkintuvas gali tiesiogiai įpilkite vandens.Atskiras dizainas, vandens rezervuaras leidžia lengviau įtraukti vandens ir švarus.

Įpilkite vandens į Mijia drėkintuvas

Tradicinis pilant vandenį

Pakankamas kiekis rūko, pasipildyti vandens visą dieną

4L didelės talpos vandens bakas, lygus 16 buteliukai 250mL mineralinio vandens. 280mL / h stiprumo rūko tūris *, 10m2 miegamojo galima humidified ne mažiau kaip 9 proc. * per vieną valandą, atleidžiant džiovinimo greičiau.Ilgiausiai drėkinimo laikas gali būti iki 36 valandų be dažnų vandens papildymas.

Didelis vandens bako talpa

Didžiausias rūko tomas

Maksimalus drėkinimas laikas

Sidabro jonų antibakterinis medžiaga

Humidified vandens šaltinis, neteršia

Pagrindinės dalys vandens bakas ir pagrindo balinė naudoti medžiagas, kurių sudėtyje yra sidabro jonų, kurie gali veiksmingai slopinti augimo E. coli ir Staphylococcus aureus, ir antibakterinis norma gali pasiekti 99% *

Antibakterinis norma

Sidabro jonų antibakterinis medžiaga

Šviesos tonas, drėkinimas, drėkina netrikdant

Mijia drėkintuvas sumažina garso didelių dalelių, vandens rūkas, sumažina ventiliatoriaus triukšmą, ir darbo garsas neviršija 38dB *.Lemputė yra minkštas ir be halo, ir tai nėra apakinti tamsoje.Gerai išsimiegoti, su mažai triukšmo, miego ir sudrėkinkite visą naktį.

Atsisakyti šlapio stalo, šlapias tik oro

Aukšto dažnio ultragarso atomizing lapas suvibruos dideliu greičiu 1,7 milijono kartų per sekundę, lūžti vandens dalelių.Vidinė pertvara blokai didelių dalelių, vandens, paliekant tik subtilus vandens rūko tiesiai į orą per įstrižai tiesiai ortakyje, vandens rūkas yra ≥50 cm atstumu nuo stalo.

Atomizing plokštė vibracijos dažnis

Rūko aukštis

Didelio kalibro dizainas, pasiekti valyti ir plauti geriau

Skersmuo viršutinis nagų Mijia drėkintuvas yra 14cm, ir burna yra lengva šveitimas.Apskritojo ir subtilus vidaus struktūra sumažina miręs kampas purvą ir nešvarumus.Vandens bakas yra lengvas ir lengvai atlikti, todėl valymo daugiau darbo-taupymas

Dviguba apsaugos sistema, saugios drėkinimas yra patikimesnės

Po vandens rezervuaras pakeltas, drėkinimas yra sustabdytas.Po vandens šaltinis yra išnaudotos, mašina nėra sausas.Oranžinė lemputė primena vandens trūkumo.Dviguba apsauga daro drėkinimo saugiau.

Kėlimo vandens bakas neveikia

Lemputė primena vandens trūkumo

Tolygus reguliavimas rūko garsumą, pasirinkite ne bus

Mažas garinimo

Viduryje-blokuoti rūko

Didelės apimties, rūko

Mažas ir kompaktiškas, gali būti pateikiami bet kur

Pagrindo skersmuo

Staklių aukštis

Intymūs detalės

Mažoje erdvėje vandens laikymo dėžutė

Sumažinti vandens sulaikymo, sumažinti bakterijų veisimosi aplinka, saugus ir švarus drėkinimas

Atsparus vandeniui membrana griovelio.

Balansas oro slėgio vandens rezervuarą, siekiant išvengti mašina nuo sustojimo

Ultragarsinį suvirinimo technologija

Pagerinti produktų sandarumą ir sumažina galimybę bakterijų įtrūkimų

Pusiau uždaros oro įleidimo grotelių

Sumažinti galimybę vidaus drėgmės ir išplėsti produkto gyvavimo

Mes atsiųsime tinkamą Kištuko Adapteris, kuris tinka šalyje laivybos adresas:

ES Kištuko Adapteris (2 Pin aplink Pin)

Dauguma Europos Šalių,Dauguma Afrikos Šalių,Dauguma Artimųjų Rytų Šalių,Pietų Korėja,Čilė,Paragvajus,ir kt.

JAV Kištuko Adapteris (2 Pin Butas Pin)

Jungtinės amerikos valstijos,Kanada,Didžioji Šiaurės ir Pietų Amerikos Šalys,Japonija,Filipinai,Tailandas ir kt.

Australija/Naujoji Zelandija (2 Pin Kištukas Adapteris)

Australija,Naujoji Zelandija,Argentina

UK Kištukas Adapteris (3 Pin Butas Pin)

Anglija,Airija,Škotija,Hongkong,Pakistanas,Singapūras,Malaizija,Vietnamas ir t. t.

Garantija ir Grąžinimo Politikos, Mes garantija, kad visi produktai yra visiškai originalus ir nauja, Ir pateikia trijų metų garantija, produktus, ateityje numatyti, atsarginės dalys.Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas.Jei jūsų klausimas bus patvirtinta, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai atsarginės dalys.tačiau bet kokia fizinė žala arba žala yra dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi sumokėti dalį pinigų.Atsiliepimų Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas pirkėjas, ir malonią su mumis.susisiekite su mumis, Jei jums kyla kokių nors problemų, skalda, kokybės problemos, prašome nesijaudinkite, ir nepalieka blogų atsiliepimų.Prašome siųsti mums el. paštas pirma, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, prašome leiskite mums atsakyti per 12 valandų.Mes suprantame, kad jūsų nuotaiką ir suteiks jums geriausią sprendimą jūsų problemos, prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, bet kokiu atveju,maloniai prašome atvykti į mus,mes visada čia.tikimės, kad ir padėkoti jums už jūsų pasitikėjimą.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Žymos: sponge drėkintuvas aromaterapija, namų, skaitmeninis augalų puodą, oficialus xiaomi, humidify oro xiaomi, lentelėje drėkintuvas xiaomi, xiaomi sck0a45 valdyba, mijia xiaomi, smartmi, mi lan.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Drėkinimas
Laiko Funkcija Taip
Galia (W) 25W
Prekės Pavadinimas MI
Naudoti Namų ūkio
Rūkas Lizdo Kiekis Vienas/a
Veikimo Būdas Nuotolinio Valdymo Pultas
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Maitinimo Tipas A. C. Šaltinis
Drėkinimo Pajėgumas 300ml/h
Talpa 4.1-6L
Tipas Cool-Rūkas Rotoriaus Drėkintuvas
Prašymas 31-40㎡
Sertifikavimo ce
Drėgmės Kontrolė Rankenėlę
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Triukšmo <36db
Formos Klasikinis Stulpelio
Funkcija Dezinfekuoti
Įtampa (V) 220V
Įrengimas Stalo / Nešiojamų

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Xiaomi Mijia Drėkintuvas 4L Oro Valytuvas Aromaterapija Humificador Difuzorius eterinis Aliejus Rūkas Maker " Office Home

Mes turime Lenkija ir Rusija Vietos Sandėlyje.jei norite, greitas pristatymas, Prašome pasirinkti, laivai, Lenkijos ar rusijos , jums bus mėgautis vietos paslaugą, O pardavėjas moka PVM , Tai nemokamai laivybos, Jums nereikia mokėti jokių mokesčių ateityje. Jei naudojate DHL kinijos laivas, Tikimasi, 3-9

Panašūs produktai: