Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC "Android" Telefonas VEIDRODINIAI Fotoaparatai

Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC "Android" Telefonas VEIDRODINIAI Fotoaparatai

Nauja prekė

€28.40

€30.21

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

LinkFlex AD1, savotiškas preamp garso adapteris su XLR-3.5 mm sąsaja, geba perduoti garso signalą iš XLR sąsaja ir išėjimo garso po tolygus pelno koregavimas per 3,5 mm gale.Jis gali taip pat sutinka būti stebima metu, ir universalus tiek išmaniojo telefono ir fotoaparato taip pat.

Pagrindinės Funkcijos XLR-3.5 mm Audio Adapteris Preamp Universalus Smartphone & Kamera Tolygus Įgyti Kontrolę Realaus laiko Garso Monitoringas LED Darbo Indikatorius

Pranešimas

1. Produktas palaiko visus XLR dinamišką ir teigiamą kondensatoriaus mikrofonas, o ne remti pasyvus kondensatoriaus mikrofonas, kuri reikalinga išorinė phantom power.

2. Produktas yra suderinama su " IOS " ir " Andriod sistemos.Kai naudojamas su "Iphone" 7 "ir kitos naujos versijos "Iphone" su "Lightning" lizdą,originalus garso kabelio adapteris (3.5 mm-Žaibas) reikia.

3. O naudojamas išmanusis telefonas, prašome nustatyti išmaniojo telefono skristi režimu, kad būtų išvengta bet kokių trikdžių.

4. Nors mikrofonas yra naudojama " IOS "sistemos telefonams, ji "palaiko" Iphone " originalaus garso įrašymo režimas ir vaizdo įrašymo režimu.

5. Nors mikrofonas bus naudojama "Android" Sistemos telefonų, jis tik palaiko telefono originalus garso įrašymo režimas, bet ne vaizdo režimu, jums reikia atsisiųsti 3rd party APP naudoti, o vaizdo fotografavimo režimą.

----------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------

Į COMICA LINKFLEX AD2 yra XLR/6.35 mm--3,5 mm Garso Preamp Adapteris / Sąsaja fotografavimo įrašų, bet fotoaparato ir išmaniojo telefono.Jis sukurtas su funkcijų Mic/Telefono Dviejų krypčių Garso Stebėti", "Audio Preamp ir Įgyti Kontrolę', '48V Phantom Power Output', 'Diržo spaustukas ir Magija-juostos Dizainas" ir t. t., Ji suteikia kompaktiško garso maišymo sprendimas.

Pagrindinės Funkcijos 【daug sąsajų】Comica BTM-LINKFLEX.AD2 Suderinama su XLR mikrofono / 6.35 mm Gitara Sąsaja 【Universalus Išmaniojo telefono ir Kameros】Comica BTM-LINKFLEX.AD2 gali būti naudojami dėl savo kameros ir išmanieji telefonai.Tiesiog perjungti režimą norite audio adapteris kūno. 【"Telefonas"/ "Mic" Stebėsenos Jungiklis】Comica BTM-LINKFLEX.AD2 garso maišytuvas galima stebėti garso Phone/ Mic. "Mic" - tai realaus laiko stebėjimo garsą iš mikrofono, ir "Telefonas", tai reiškia, atkūrimas garso, kurį įrašyti savo telefonus 【Pelnas-kontrolė, Reguliuojama】, Kad geresnio vaizdo efektai, kuriuos galite rinkti ratuką į reikiamą vietą, o įrašymo 【Lengva atlikti】 Diržo spaustukas ir Magija-juostos Dizainas Apačioje, jūs galite pakabinti diržo apkaba ant diržo arba perduoti Magic-juostos Tvirtinimo Angą ir pritvirtinkite jį prie fiksažų.

Žymos: gitara luthier įrankis, liepsnos gitaros kaklo, xlr jungtis, suknelės comica, TGV, mikrofonas superlux, saramon, ne5532, pedalas preamp, electr gitara.

Charakteristikos

Pakuotė Taip
Elemento Tipas Kabelinė Ir Adapteriai
Modelio Numeris stiprintuvo adapteris

Parašyti atsiliepimą

Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC

Comica AD2 XLR/ 6.35 mm Mikrofono Preamp su XLR/Gitara Sąsajos Adapteris skirtas iPhone, iPad, Mac/PC "Android" Telefonas VEIDRODINIAI Fotoaparatai

LinkFlex AD1, savotiškas preamp garso adapteris su XLR-3.5 mm sąsaja, geba perduoti garso signalą iš XLR sąsaja ir išėjimo garso po tolygus pelno koregavimas per 3,5 mm gale.Jis gali taip pat sutinka būti stebima metu, ir universalus tiek išmaniojo telefono ir fotoaparato taip pat. Pagrindinės Funkcijos XLR-3.5

Panašūs produktai: