110-220V, Lubų PIR Judesio Jutiklis Šviesos Jungiklis 200W Ultra Plonas Centrinis Indukcijos Reguliuoti Laikui Šviesos Jungiklis

110-220V, Lubų PIR Judesio Jutiklis Šviesos Jungiklis 200W Ultra Plonas Centrinis Indukcijos Reguliuoti Laikui Šviesos Jungiklis

Nauja prekė

€7.17

€8.85

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Automatiškai

Kūno judesio jutiklis, galima nustatyti, aplinkos šviesos, kaip jūs norite: kai eilė nuo SAULĖS(max), ji bus dirbti dieną ir naktį; kai posūkis į MĖNULĮ (min), ji veiks tik mažiau nei LUX aplinkybė.

Laikas, vėlesnis funkcija

Kūno judesio jutiklis gali būti nustatyti pagal savo norą.Mažiausia yra 5 sek., didžiausias yra 5 min.

Jautrus

Judesio jutiklis gali automatiškai stebėti uždarymo kūno ir kontrolės, atsižvelgiant į savo kambarį, su 0.6-1.5 m/s stebėjimo greitis.Judesio jutiklis-jungiklis s jutiklis atstumo iki 8m ir jutiklis kampas yra 360 laipsnių.

Kompaktiškas

Kūno judesio jutiklis yra kompaktiškas, kurios nekrenta į akis ir nebus užimti daug įrengimo vietos.

Indikatoriaus lemputė

Indikatoriaus lemputė mirksi kartą per 4 sekundžių įjungus maitinimą., ir "flash" du kartus per sekundę, kai gauna signalą.Tuo pačiu metu, tai rodo, jutiklis įprastu stebėjimo sąlygos.

Taikymo sritis

Kūno judesio jutiklis yra plačiai naudojama judesio aktyvuota apšvietimas, koridorius, vonios kambariai, rūsiuose, sandėliuose, garažuose ir kitose vietose.

Įtampa: 110-220v

Modelis: L/ S

Nominali apkrova:max 200w

Maitinimo dažnis: 50/60hz

Laikui: 5sec iki 5 min (reguliuojamas)

Aplinkos šviesos: mažiau nei 5-2000lux

Stebėjimo kampas: 360 laipsnių

Darbo temperatūra: nuo -20 iki 40 Celsijaus

Aptikimo atstumas: 8m max(dia.)

Energijos sąnaudos: 0.45 w(statinio 0,1 w)

Montavimo aukštis: daugiau nei 1,5 m -3.5

Stebėjimo greitis: 0.6-1.5 m/s

Darbo drėgnumas: Mažiau kaip 93%RH

spalva:balta

Medžiaga:plastikas

dydis:7.5*7.5*2cm

Pakuotės Turinys:

1 * kūno judesio jutiklis

2 * plėsti sraigė

2 * varžtas

1 * anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.agroinn.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.agroinn.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: judesio jutikliai, 220 v, judesio jutiklis 220w, judesio jutiklis-2 20 v, perkelti led šviesos jutiklis, mėlyna patiekalas, maudymosi kostiumėliai bei kelnaitės xxxl, pir judesio jutiklis šviesos, cheerleader dekoras, batterie šviesos jutiklis, riebalų kostiumas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

110-220V, Lubų PIR Judesio Jutiklis Šviesos Jungiklis 200W Ultra Plonas Centrinis Indukcijos Reguliuoti Laikui Šviesos Jungiklis

110-220V, Lubų PIR Judesio Jutiklis Šviesos Jungiklis 200W Ultra Plonas Centrinis Indukcijos Reguliuoti Laikui Šviesos Jungiklis

Automatiškai Kūno judesio jutiklis, galima nustatyti, aplinkos šviesos, kaip jūs norite: kai eilė nuo SAULĖS(max), ji bus dirbti dieną ir naktį; kai posūkis į MĖNULĮ (min), ji veiks tik mažiau nei LUX aplinkybė. Laikas, vėlesnis funkcija Kūno judesio jutiklis gali būti nustatyti pagal

Panašūs produktai: