3 Lankas Bimini Viršus Valtis Nerūdijančio Plieno jungiamosios Detalės Jūrų Aparatūros Rinkinys 12 dalių rinkinys iš SS316 7/8"(22mm) 1"(25mm)

3 Lankas Bimini Viršus Valtis Nerūdijančio Plieno jungiamosios Detalės Jūrų Aparatūros Rinkinys 12 dalių rinkinys iš SS316 7/8"(22mm) 1"(25mm)

Nauja prekė

€23.78

Apie prekę

Didelis Veidrodis Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno 316 Jūrų Laivu Kabineto Denio 3 Svogūnai Bimini Viršus Montavimo 12pcs Nustatyti: 6 skaidrių kepurės, 4 Žandikaulio skaidrių rankovėmis ir 2 Mount Vyriai

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas 316

Bruožas: aukštas anti-corrossion ir anti-rust, duable su dideliu veidrodžiu lenkijos

Dydis: 7/8"(22mm) ir 1"(25mm)

Aprašymas:

- Aukštos Poliruoto ir didelio stiprumo jūrų kokybės nerūdijančio plieno 316 salono denio jūrų laivu bimini viršus montavimo rinkinys

- 1pc pastumkite dangtelį ir 1pc skaidrių rankovės

- Lengva įdiegti, patvarus ir atsparus korozijai

- Kelias programas, pvz., jūrų laivų, sunkvežimių, van, furgonų, priekabų

- Universalus tinka, tinka ir vidaus, ir išorės naudoti,

- Didelis veidrodis poliruoti veido elegantišką išvaizdą, ir, kad atitiktų šiandienos modernius laivus

Specifikacija Skaidrių Dangtelis:

- Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas

- Aukštis: Apie 54.5 mm

- Plotis: Apie 29mm ir 31,5 mm

- Bottome Aukštis: Apie 32mm

- Vidinės Skylės Diametras: Apie 24.5 mm

- Storis Jungtis: Apie 7mm

- Skersmuo prijungti skylė: Apie 6mm ir 7mm

- Plotis Jungtis : Apie 16 mm

- Spalva: Sidabrinė

Specifikacija slydimo Įvorė:

- Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas

- Aukštis: Maždaug 27,5 mm

- Out Skersmuo: Apie 29.5 mm, o 32.5 mm

- Vidinis Skersmuo: Apie 22.6 mm, o 25.6 mm

- Prijungimas Varžtas Varžtas: Apie M6

- Vidinis Plotis prijungti Žandikaulis: Apie 8mm

- Šešiakampį tvirtinimo varžtą : Apie M6

- Spalva: Sidabrinė

Specifikacija:

- Medžiaga: 316 nerūdijantis plienas

- Ilgis: Apie 60mm

- Plotis: Apie 18.7 mm

- Aukštis: Apie 36.5 mm

- Storis: Apie 5mm

- Skersmuo Varžto Skylę: Apie 5mm

- Vidinis Plotis: Apie 8mm

- Skersmuo Viršuje Varžtas: Apie 5.8 mm

- Spalva: Sidabrinė

N pastaba:

Kaina už 12pcs nustatyti nerūdijančio plieno salono denio bimini viršus montavimo rinkinys .

Prašome leisti nedidelius klaida dėl vadovo meas urement.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Komplektą Sudaro:

16 vienetų rinkinys iš nerūdijančio plieno salono denio bimini viršus montavimo, vyrių komplektas.

Prieš perkant, prašome perskaityti ir laikytis mūsų prekybos sąlygų proto.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su Ziv.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, "Western Union", T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti baigti su 3 dienas.

3. Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Laivybos kaina nėra įskaitant draudimo ir importo/eksporto mokesčiai.

Apie Siuntos

1. Pasibaigus mokėjimo aišku, mes atsiųsime sklypo www.agroinn.lt sandėlį, kuris trunka about3-4dienos, tada išvykimo iš sandėlio į savo šalį.ačiū už jūsų kantrybę.

2. Mes nesiūlome jums rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, nes jis yra lėtas, ir ji stebimi, kai pasiekia jūsų šalyje, iš mūsų pusės.Jei jums turi pasirinkti, kreipkitės į vietinį pašto tarnyba ir palaikyti su jais ryšį, kai jūsų sklypo pasiekė savo šalyje.mes nesame atsakingi už bet grįžti sukelia muitinės jūsų šalyje.

3. Prašome įsitikinkite, kad jums paliko adresas/telefonas(mobilusis telefonas)/ zip code(pašto kodas ) yra teisingi.Kad gali padaryti daiktus pasiekti, kad jūs lengvai!

4. ServiceTransit Metu teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote savo sklypo, prieš atidarant ginčų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau su geriausias sprendimas.Mūsų tikslas-kliento pasitenkinimą!Grįžti & Grąžinamoji Išmoka 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti sekimo numerį ,konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų go#.Apie Garantija 1. 12months gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų, ir ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3 mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grįžo su per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Apie grįžtamasis ryšys Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirma, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduojame, yra mūsų motyvas judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

Žymos: ekrano testas, delfinų t viršų, valtis jachta jūros, valtis puodelio laikiklis nerūdijančio plieno, bimini valtis viršų, jūrų valtis vairas derliaus, kaklaraištis viršų, bimini, accesories valtis, pagalbinė valtis.

Charakteristikos

Naudojimas Jūrų Laivu Aparatūra
spalva SIDABRINĖ
Raktiniai žodžiai Jūrų Denio Naudingumas Liukas Diržas Lanksto
Medžiaga nerūdijančio plieno 316
Dydis 7/8"(22mm) and 1"(25mm)
Tipas Nerūdijančio Plieno Denio, Vyrių 3Bow Valtis Bimini Viršus Montavimo 12pcs Rinkinys
Funkcija Lengva įdiegti/naudoti Didžiausią Atsparumą Korozijai ir Duability
PAVIRŠIUS Didelis Veidrodis Apdaila

Parašyti atsiliepimą

3 Lankas Bimini Viršus Valtis Nerūdijančio Plieno jungiamosios Detalės Jūrų Aparatūros Rinkinys 12 dalių rinkinys iš SS316 7/8

3 Lankas Bimini Viršus Valtis Nerūdijančio Plieno jungiamosios Detalės Jūrų Aparatūros Rinkinys 12 dalių rinkinys iš SS316 7/8"(22mm) 1"(25mm)

Didelis Veidrodis Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno 316 Jūrų Laivu Kabineto Denio 3 Svogūnai Bimini Viršus Montavimo 12pcs Nustatyti: 6 skaidrių kepurės, 4 Žandikaulio skaidrių rankovėmis ir 2 Mount Vyriai Medžiaga: Nerūdijantis Plienas 316 Bruožas: aukštas anti-corrossion ir anti-rust, duable su

Panašūs produktai: