Kempingas pripučiamos Sofos tingus maišelį 3 Sezonas ultralight žemyn miegmaišį oro lova Pripučiama sofa ponaitis tendencijos produktų 2019

Kempingas pripučiamos Sofos tingus maišelį 3 Sezonas ultralight žemyn miegmaišį oro lova Pripučiama sofa ponaitis tendencijos produktų 2019

Nauja prekė

€11.45

€14.32

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tingus Pagalvė atspari Vandeniui Tingus Pripučiamos Sofos Nešiojamų lauko paplūdimio oro sofa-lova miegmaišis lova Oksfordo audinys 240*70cm

Savybės:

Lengva Išpūsti: Jei jis yra vėjuota diena, tiesiog atvira burna ponaitis į vėjo išpūsti.Jei vėjas yra labai mažas, tiesiog paleisti kelis žingsnius su gultais, rankų, išpūsti.Nereikia siurblys!

Kovos su defliacija: Kai ponaitis yra išpūstas, jis liks išpūstas maždaug 30 valandų.

Kvadrato formos pagalvėlės: viršutinė nugaros atrama ir kruopščiai suplanuota ergonomiška atrama galvai teikia galutiniam komfortą patirtis.

Vidaus ir lauko: Tinka daug kartų!Puikus kempingas, lauko BBQs, maudytis paplūdimyje ar prie baseino, kieme įdomus ir daug daugiau.

Ilgaamžiškumas: gerai megzti lengvas ir plonas pripučiami ponaitis yra pagaminta iš didelio tankio vandeniui 190T rip-stop poliesterio ir pastatytas taip, kad atlaikytų platų plokščių paviršių, įskaitant smėlio, žolės, sniegas, vandens ir net žvyro.

Aprašymas :

Ne siurblys neede

Svorio riba: 400kg

gaminio dydis iki Pripūstos: Bananų formos: 200-240*70cm

Cloor: žiūrėti nuotraukas

Medžiaga: Oxford medžiaga

Įspėjimas: Saugo nuo ugnies ir aštrių daiktų.Pripučiamos sofos gali būti naudojama vandens, bet NEGALIMA naudoti kaip gelbėjimosi įranga.

mes priimame grįžti ir grąžinti pinigus, jei prekė jokių problemų

1.Paslaugas teikiame paslaugas per 12hours,visi masažas bus atsakyta ne pirmą kartą.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu dėžutė masažas ar prekybininkas, vadybininkas

2.Šaudyti Produkto vaizdai yra 100% natūra fotografavimo,bet todėl, kad šviesos kampas ir kiti klausimai bus šiek tiek kitoks

3.Atsiliepimą palikite 4 ar 5 žvaigždučių,todėl mes žinome, jūs gavote savo užsakymą, ir yra laimingas su elementą.Mes bus daryti tą patį už jus.Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,prašome būtinai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti problemą į teigiamą pusę.Kaip jūs galite įsivaizduoti,kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

Q: Kada mano užsakymas bus parduodama?

A: Visiškai turime pasirūpinti savo paketą per 1-3 dienas, ne daugiau kaip 5days.Jei itrsquos skubiam užsakymui, prašome pateikti paaiškinimai, kai jūs pateikiate užsakymą, arba kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad noras jums.

Q:Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

A:Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Q: Atidėtas logistikos Brazilija, Meksika ir Čilė.

A: Jei jūsų sklypas atvyko į savo šalį, tikimės, kad jūs galite suteikti šiek tiek daugiau laiko, nes pašto sistemą, Brazilija, Meksika ir Čilė paprastai yra lėtas.Jei jūs vis dar negali gauti jį per 2 savaites, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Q:Kaip aš galiu pasikeisti arba grąžinti savo prekę ?

A:Jūs galite atšaukti užsakymą arba keičiant elementus, prieš išsiuntimą,kai sklypas yra vežamos,mes negalime priimti atšaukimo arba mainų,jei norite atšaukti užsakymą,prašome rūšies pasirinkti todėl jūs dont wanna ar kitų priežasčių.kai jūs jį gauti nepatenkinti,susisiekite su mumis netrukus,mes 100% ją išspręsti.

Q: Kai aš gauti grąžinamąją išmoką?

A: grąžinamosios išmokos bus tyrimą per 3-15 dienų www.agroinn.lt.Jei jūs turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su Alipexpress klientų aptarnavimo!Ačiū.

Žymos: sofa-lova, sofos apmušalai, oro kėdė, miadomodo saulės gultais, sofa-lova, paplūdimys sofos, armless sofa slipcover, išpūsti ponaitis, sluoksniuotos sillon, kėdė ruožas.

Charakteristikos

Stilius Modernaus Minimalistinio
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Kempingas pripučiamos Sofos tingus maišelį 3 Sezonas ultralight žemyn miegmaišį oro lova Pripučiama sofa ponaitis tendencijos produktų 2019

Kempingas pripučiamos Sofos tingus maišelį 3 Sezonas ultralight žemyn miegmaišį oro lova Pripučiama sofa ponaitis tendencijos produktų 2019

Tingus Pagalvė atspari Vandeniui Tingus Pripučiamos Sofos Nešiojamų lauko paplūdimio oro sofa-lova miegmaišis lova Oksfordo audinys 240*70cm Savybės: Lengva Išpūsti: Jei jis yra vėjuota diena, tiesiog atvira burna ponaitis į vėjo išpūsti.Jei vėjas yra labai mažas, tiesiog paleisti kelis žingsnius

Panašūs produktai: