RF433 WiFi "PASIDARYK pats" Smart Switch Module RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatikos Smart Gyvenimas/Tuya Dirbti su Alexa " ir "Google" pradinis

RF433 WiFi "PASIDARYK pats" Smart Switch Module RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatikos Smart Gyvenimas/Tuya Dirbti su Alexa " ir "Google" pradinis

Nauja prekė

€6.58

€10.97

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Naujas RF433 WiFi "PASIDARYK pats" Smart S ragana Modulis PROGRAMĖLĖ Balsas RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatizavimo Sprendimas, Protingas Gyvenimas/Tuya Dirbti su Alexa " ir "Google" Namuose .

Pagal MoesHouse

Produkto Savybės:

1.Belaidis Nuotolinis Valdymas:Leidžia nuotoliniu būdu valdyti savo prijungtų prietaisų, dėl savo sumanaus telefono, kur esate. 2.4 b/g/n Tinklai suteikia reikiamą ryšį su "PASIDARYK pats" Jungiklis, Modulio nereikia atskiro CENTRU. (Suderinama su "Android" &iOS.)

2.RF Nuotolinio Valdymo pultas:Built-in RF433 dažnis leidžia RF nuotolinio valdymo per mūsų RF433 nuotolinio valdymo jungiklis laisvai. (Pastaba:RF433 nuotolinio valdymo pultelis nėra įtrauktos į paketą ir jums reikia savarankiškai pirkti jį.)

3."Hands-free Valdymas Balsu:Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose lengvai balso kontrolę,teikti savo smart gyvenimo kontrolės namų apyvokos prietaisai su daug patogiau.

4.Šeimos Bendrinimo:Vienas įtaisas, gali būti dalijamasi su skirtingais šeimos nariais, o tai reiškia, vienas adresas gali valdyti kelis įrenginius,arba keli naudotojai gali kontroliuoti vieną prietaisą.Kontroliuoti savo protingo namo su jūsų šeimos nariai ar draugai. 5.Laikmačio Nustatymas: Imtis visiškai kontroliuoti savo buitinių prietaisų protingai su laikmačio funkcija, jūsų App,kuri leidžia įjungti/išjungti juos tam tikru laiku automatiškai.Automatizuoti prijungto namų apyvokos prietaisus per 3 laikas tipai:tvarkaraščiai laikas,atgalinės atskaitos laiką ir kilpa laikas.

Q&A :

1.Q: Ar jis veiks su "Google" Namuose?

A:Taip, ji suderinama su "Google" pradinis, ir taip pat "Amazon" Alexa " ir " smart gyvenimo APP yra GERAI.

2.Q:ar galiu planuoti ir išjungti per išmanųjį telefoną?

A:Taip, lengva nustatyti tvarkaraštį, dėl savo tvarkaraštį.

3.Q:Ar ji turi aparatūros mygtuką, norėdami išjungti rankiniu būdu?

A:Taip , galite naudoti aparatūros mygtukai kontroliuoti.

4.Q:Ar jie tamsos pajėgumų lempų?

A:Tik įjungti/išjungti lempas be tamsos funkcija.

5.Q:Ar reikia centru?

A:Ne, Stebulės reikia.

6.Q:aš galiu kontroliuoti jungiklis modulis su savo nuotolinio valdymo pultelis?

A:toks jungiklis modulis su įmontuotu RF433 dažnį palaiko tik kodavimo 1527,todėl, jei jūsų duomenų valdytojas yra kodavimo 1527,tada tai yra gerai kontroliuoti.

Žymos: "ios" namų automatikos, pereiti tuya, namų smart, fm modulis, protingo namo automatization, nuotolinio rf433, perjunkite wi-fi, wifi kištukinis temperatūros jutiklis, durų tuya smart, striukė gyvenimo.

Charakteristikos

Max Apkrova 10A
Statinio maitinimas Mažiau kaip arba lygu 0,3 W
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Belaidžio tinklo standartas IEEE802.11b/G/N
Saugos WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
Modelio Numeris MS-101WR
Šifravimas WEP/SEP/TKIP
Nominali galia 1800W
Vardinė Įtampa AC 110V-250V / 50-60Hz
Radijo protokolas "Wi-Fi" 2.4 GHz
Maitinimo Šaltinis Neutralus+Live wire

Parašyti atsiliepimą

RF433 WiFi

RF433 WiFi "PASIDARYK pats" Smart Switch Module RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatikos Smart Gyvenimas/Tuya Dirbti su Alexa " ir "Google" pradinis

Naujas RF433 WiFi PASIDARYK pats Smart S ragana Modulis PROGRAMĖLĖ Balsas RF433 Nuotolinio Valdymo Smart Automatizavimo Sprendimas, Protingas Gyvenimas/Tuya Dirbti su Alexa ir Google Namuose . Pagal MoesHouse Produkto Savybės: 1.Belaidis Nuotolinis Valdymas:Leidžia nuotoliniu būdu valdyti

Panašūs produktai: