"Europa 2020" Mens Ziajać Camo Juoda Sweatpants Sportwear Tracksuit Nuosėdos Vyrų Poilsiu Sveikatingumo Mados Kelnės Kelio Drabužiai

"Europa 2020" Mens Ziajać Camo Juoda Sweatpants Sportwear Tracksuit Nuosėdos Vyrų Poilsiu Sveikatingumo Mados Kelnės Kelio Drabužiai

Nauja prekė

€7.79

€14.98

-47%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Atsisakyti dydis skundą ar ginčą

1.Prašome įsitikinkite, juosmens,klubo rimtai pasirinkite dydį !jei nesate tikri dėl dydžio,nereikia pirkti prekės ! 2.Mes tik paslaugų aukštą kokybę pirkėjas, atsisakyti bandymo dydis ,apgavikas.žaidimas pirkėjo !

Gerbėjai išimtinė Nuolaida 8%NUOLAIDA

NUOLAIDA: Gerbėjai išimtinė Nuolaida ;Būti Pasekėjų gausite papildomų daugiau 8% NUOLAIDA Nuolaida !

Dydžių Lentelė

Kokios Pastaba:KN DYDIS 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų juosmens,klubo pasirinkti atitiktų jūsų dydį ,1inch=2.54 C,dydis 2 klaida-4CM! 2.Šie grafikai yra nuoroda tik.Fit gali skirtis, priklausomai nuo konstrukcijos, medžiagų ir gamintojas.

Savybės

Minkštas ; pralaidžios orui ; Patogus Llittle elastingumą Pažymėtas KN dydis Lengvas

Juoda

DUK PIRKĖJO

Apie Spalvas Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, Prašome naudoti faktinę spalva prekes kaip standartas.Apie Dydžiai 1.Visų dydžių vertus-matuojamas ir gali turėti klaidų, 2-4cm. 2 atidžiai patikrinkite dydžio diagramos, prieš perkant, Jei jūs manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.Apie Paslaugą 1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarymo ir ginčų svetainėje.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Didmeninė Prekyba & Drop Laivyba 1.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. 2.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai.Apie Laivybos 1.Kai jūs mokate sėkmingai, mes paprastai laivas per 3-4 dienas. 2.Siekiant gavote prekes greičiau, Mes pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu , www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas, www.agroinn.lt Premium Pristatymas, AVS ir daugiau. 3.Be atokesnėse šalyse, prekės gali būti gautos per 15-60 dienų.Apie Atsiliepimą 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 3.mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus ir kad esate patenkintas.

Žymos: juoda suknelė, vyrai ziajać, lareg flare kelnės, mada moterims, mans street wear, vyrų megztinis, jogger vyrai, vyrai rinkinys, Joga, tracksuit moterims.

Charakteristikos

data 202007/13/50
Dydis Chinese size ,Asian size
Modelio Numeris XT20200729
Lytis VYRAI
Priekiniai Stilius Butas
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis Ankle-Length Pants
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Medžiaga Spandex
Audinio Tipas Broadcloth
Ziajać Stilius Sweatpants
Stilius Atsitiktinis
Juosmens Tipas VIDURIO
Juosmens Dydis(coliais) 28 - 38
Tinka Tipas Reguliariai
Apdaila Plisuotos
Elemento Tipas Visas Ilgis
Storis Lengvas

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Mens Ziajać Camo Juoda Sweatpants Sportwear Tracksuit Nuosėdos Vyrų Poilsiu Sveikatingumo Mados Kelnės Kelio Drabužiai

Atsisakyti dydis skundą ar ginčą 1.Prašome įsitikinkite, juosmens,klubo rimtai pasirinkite dydį !jei nesate tikri dėl dydžio,nereikia pirkti prekės ! 2.Mes tik paslaugų aukštą kokybę pirkėjas, atsisakyti bandymo dydis ,apgavikas.žaidimas pirkėjo ! Gerbėjai išimtinė Nuolaida 8%NUOLAIDA NUOLAIDA:

Panašūs produktai: