SANNCE Home Security, IP Kamera, "Wi-Fi" 1080P Belaidžio Tinklo Kameros VAIZDO Stebėjimo Kameros Naktinio Matymo Kūdikio stebėjimo Kamera

SANNCE Home Security, IP Kamera, "Wi-Fi" 1080P Belaidžio Tinklo Kameros VAIZDO Stebėjimo Kameros Naktinio Matymo Kūdikio stebėjimo Kamera

Nauja prekė

€18.76

€31.27

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

3MP Full HD filmuotą Medžiagą

Įrengta 1/2.9" CMOS jutiklis, tai 3MP Full HD " vaizdo kamera pateikiama informacija, jums reikia super aiškumo.Ji fiksuoja visus nesugadintas spalvų ir sklandaus judėjimo, paliekant nieko, kad vaizduotė.

Pan/Tilt Kamera su Plačios Aprėpties

Su 350° horizontaliai ir 90° vertikalaus pasukimo diapazonas, SANNCE IP kamera sukuria beveik panoraminis stebėti visą kambarį, fiksuoja scenos iš įvairių vantage taškų ir palieka beveik nėra akluosius taškus.

Aišku, Dviejų Krypčių Garso

Su garsiakalbio ir mikrofono, IP kameros palaiko dvipusio ryšio.Jums gali atgrasyti nuo įsibrovėlių, kalbėti pristatymo vyras, aiškūs pokalbiai su savo šeima ir komandą savo augintiniu, net kai esate toli.

Protingiausias Auto Sekimas

WiFi kūdikio monitorius gali automatiškai sekti judantį objektą ir siųsti jums momentinis judesio aptikimo įspėjimai.Jūs niekada nepraleisite jokio svarbaus įvykio.

Iki 128G TF kortelę Saugojimas

Puikus H. 264 Video Suspaudimo

H. 264+ kodavimo efektyviai sumažina vėlavimo dekodavimo ir suspaudimo, suteikia stabilią ir sklandžiai vaizdo išvesties.Be to, H. 264+ gali kondensuoti vaizdo failus greičiau, perdavimo ir mažesnės saugojimo vietos reikalavimus.

Pritaikyti Judesio Sritys

Gauti tikslesnį pasiūlymą įspėjimus ženklas iš svarbių sričių.Jums bus pranešta tik tuomet, kai yra judesio įvykių įvyko pažymėtose vietose.

Užšifruotas Nuotolinio Valdymo

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato nemokamu Sannce Akyse Programėlę savo " iOS " ir "Android" įrenginiuose.App sąskaita gali būti naudojama tik su vienu mobiliuoju prietaisu, įsitikinkite, kad jūsų privatumas yra gerai apsaugotas ir niekas kitas negali prieiti prie jūsų kameros.

Momentiniai Įspėjimai Ir Sirena

Kai kamera fiksuoja judesio renginiai, smart kamera įsijungia sirena atgrasyti nuo įsibrovėlių ir siunčia jums greitą įspėjimai ir programėlė verčia, todėl jūs galite žinoti, kas vyksta ir imtis tinkamų veiksmų iš karto.

Paketas Apima:

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, cerradura seguridad, kamera surveil, ip recordeer, kūdikio stebėjimo monitoriai, Fotoaparatas, atnaujinti " windows 10 namų, vaizdo kamera, kamera icsee.

Charakteristikos

Įrengimas Normalus
Vaizdo Įrašo Bitų Sparta 32 kbps~2Mbps
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Vaizdo Rezoliucija 3MP(2304*1296)
Matmenys (L x W x D)(mm) 130*125*110mm
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Maitinimo Šaltinis Normalus
Žiūrėjimo Kampas 70°
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows 7"
Tipas IP Kameros
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01
Veikimo Galios DC5V(Micro USB)
Jutiklis Prekės Sony
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklis CMOS
Megapikselių 2MP
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris I71BD
Technologijos Centrinis
Saugojimas 64G
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Naktinio Matymo Atstumas Iki 26ft/8m
Vaizdo suspaudimas H. 264+
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Skaičius infraraudonosios šviesos Diodai 6
Stilius Box Kameros
Garso Išvesties NĖRA
IR Cut Filter Taip
vaizdo Jutiklis 1/2.9" Progressive Scan CMOS
PT Horizontalios 350°, Vertikaliai 90°
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Prekės Pavadinimas SANNCE
Sienos Laikiklis Lubų
spalva Balta
PROGRAMĖLĖS Pavadinimas Sannce Akyse
Maitinimo Šaltinis(V) DC5V
IR Atstumas(m) Iki 16ft/5m
Objektyvo 3,6 mm
TF Kortelė NĖRA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios

Parašyti atsiliepimą

SANNCE Home Security, IP Kamera,

SANNCE Home Security, IP Kamera, "Wi-Fi" 1080P Belaidžio Tinklo Kameros VAIZDO Stebėjimo Kameros Naktinio Matymo Kūdikio stebėjimo Kamera

3MP Full HD filmuotą Medžiagą Įrengta 1/2.9 CMOS jutiklis, tai 3MP Full HD vaizdo kamera pateikiama informacija, jums reikia super aiškumo.Ji fiksuoja visus nesugadintas spalvų ir sklandaus judėjimo, paliekant nieko, kad vaizduotė. Pan/Tilt Kamera su Plačios Aprėpties Su 350° horizontaliai

Panašūs produktai: