4-Pakopų Geležies Meno Eglutė Dizainas Augalų Stovo Laikiklį Vazonas Stovas Sodo Lentynos Stovi Lauko, Patalpų Juoda Ruda Balta

4-Pakopų Geležies Meno Eglutė Dizainas Augalų Stovo Laikiklį Vazonas Stovas Sodo Lentynos Stovi Lauko, Patalpų Juoda Ruda Balta

Nauja prekė

€18.20

€22.47

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

4 Pakopa Metalo Augalų Stendas & Gėlių Vazonas Turėtojas Sodo Namų Biuro Patalpų Ir Lauko

Specifikacija:

Modelio Numeris: D72061

Produkto Pavadinimas: Geležies Vazonas Stovi

Medžiaga: Geležis

Kostiumai: Viduje / Lauke

Bendras Ilgis: apie 81cm

Pakopos Dydis: apie 21x21cm

Tipas: Juodas Kvadratas Lentynos/Balta Aikštėje Lentynos/Ruda Aikštėje Lentynos/Juoda Apvali Lentynos/Baltos Apvalios Lentynos/Rudos Apvalios Lentynos

(Prašome mums Tipo norėtumėte.Jūs galite PALIKTI EL. paštą PAYPAL PASTABA papasakoti.)

Savybės:

-Gėlių vazonas stovas yra pagamintas iš aukštos koncentracijos geležies, rūdžių įrodymas dangos paviršiaus ,rūdims atsparus ir patvarus,tinka daugumai vidutinės bonsai, sodinamosios ir gėlių vazonai.

-Elegantiškas Dizainas & Fine tekstūra: Gražus geležies meno, dizainas, aukštos temperatūros elektrostatinio purškimo dažai, geležies, augalų, gėlių laikiklio stovas yra apvalios formos struktūra, funkcijos, klasikinio europietiško ,daro naują ir nuostabų dekoro jūsų sode.

-Tvirtas Naudoti Kasdien: Trikampis mechanika dizainas, ryškios ir storesnės medžiagos ir daugiau tekstūros koja dizainas daro šį metalo augalų stendas sturdily pakaks naudoti kasdien.

-Daugiafunkcinis 4 pakopos Metalo Sodas Stovas: Sodas geležies vazonai turėtojas lentyna gali užima 4 vazonai, jis puošia jūsų namo, sodo, balkonai, drabužinė, terasa, deniai, išskyrus augalų stendas, ji taip pat gali būti naudojama kaip knygų lentynos, sandėliavimo lentynos.

-Talpinti: Vieta stovo sodas arba nustatyti jį kambario kampe, Gražiai ekranas augalai, gėlės, ir vidaus apdaila nuo a multi-lygio sodinamoji stovėti.Puikus namų ir sodo mėgėjams.

-Paprasta Surinkti & Ardyti: Įdiegta labai lengvai, šis augalas stovi taip pat gali būti lengvai laikymo ir surinkite.

Tinka Daugeliui Kartų:

4 pakopa sodas, uždaras lauko augalų stendas tinka jūsų poreikius, įvairiomis progomis, ir labai naudinga, padėkite ją į savo kiemą, sodą, balkonas, svetainė ar bet kur, kur jūs norite.

Pakuotė:

1 x Geležies Vazonas Stovi (lengva surinkti patys)

(Prekės yra tik Augalų Stendas, ne apima gėlių ir gėlių vazonas.)

Pastaba:

1.Pateikdami savo gražių augalų, stenkitės, kad svoris subalansuotas, siekiant užkirsti kelią laikiklį nuo vartė daugiau.

2.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

3.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1inch=2,54 cm)

3.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: augalų stendas, vazonas dėl stovo, kopėčių stovo, puodą, vyrai stalčiuko, savininkas tillandsia, sodo lentynos, gėlių lentynos stovas, gėlių stovas, patalpų augalų stendas.

Charakteristikos

Naudoti vazonas
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Medžiaga Metalo
Metalo Tipas Geležies
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Modelio Numeris Vazonas Lentynos
Klasifikacija Sulankstomas Stovas
Funkcija Eco-Friendly
Dydis M
Nėra. Pakopų Keturių Sluoksnių
Diegimo Tipas Grindų Tipas

Parašyti atsiliepimą

4-Pakopų Geležies Meno Eglutė Dizainas Augalų Stovo Laikiklį Vazonas Stovas Sodo Lentynos Stovi Lauko, Patalpų Juoda Ruda Balta

4-Pakopų Geležies Meno Eglutė Dizainas Augalų Stovo Laikiklį Vazonas Stovas Sodo Lentynos Stovi Lauko, Patalpų Juoda Ruda Balta

4 Pakopa Metalo Augalų Stendas & Gėlių Vazonas Turėtojas Sodo Namų Biuro Patalpų Ir Lauko Specifikacija: Modelio Numeris: D72061 Produkto Pavadinimas: Geležies Vazonas Stovi Medžiaga: Geležis Kostiumai: Viduje / Lauke Bendras Ilgis: apie 81cm Pakopos Dydis: apie

Panašūs produktai: