100vnt Minkštas Stiliaus PE Adata Butelis 100 ml Plastiko Užkratas Buteliai Vaikas Įrodymas, Kepurės LDPE Tuščias Butelis

100vnt Minkštas Stiliaus PE Adata Butelis 100 ml Plastiko Užkratas Buteliai Vaikas Įrodymas, Kepurės LDPE Tuščias Butelis

Nauja prekė

€37.87

Apie prekę

Specifikacijos

Prekės Pavadinimas : Spalvinga Buteliai

Gali būti naudojami atlikti ir saugoti dauguma skysčių.

Labai tirpiklių, lengvųjų alyvų, dažų, esmė,e-cig skysčiai, akių lašai, druskų ir kt.

Lengvai galima sterilizuoti

Patarimai:adata patarimų ar trumpi patarimai

Kepurės spalvos: balta, juoda, mėlyna, žalia,violetinė,rožinė,oranžinė arba geltona

Prašome nurodyti norimas spalvas pagal jūsų užsakymą, arba mes atsiųsime mišrios spalvos dangteliai, pagal numatytuosius nustatymus.AČIŪ!

MOQ:100vnt

Ačiū!

Nuotraukos

Grįžta

Mažai tikėtinu atveju, kad jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti mūsų klientams grąžinamosios išmokos (išskyrus originalus pašto išlaidos apmokėtos) arba mainų elementų grąžinti per 10 dienų nuo prašymo gavimo dienos.

Prašome atkreipti dėmesį, kad visi produktai turi būti grąžinta nepanaudotų, į originalią pakuotę.Rekomenduojame naudoti atsekti metodas laivybos, kaip mes negali būti atsakingi už bet kokius pamestus daiktus.

Grįžta ir kompensacijos paprastai yra tvarkomi per 24 iki 48 val., apie prekių gavimą.

SVARBU: Jei grąžinate elementą , prašome marke paketą, kaip "GRĄŽINTOS PREKĖS' or Dovana .ir paskelbti apie 15-20 usd vertės sklypą.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti DHgate.com pavyzdžiui, PayPal, kreditinės korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Galite pasirinkti metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų DHgate, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Pristatymas

Užsakymai bus tvarkomi per apdorojimo laikas po mokėjimo tikrinimo.

Mes labai kruopščiai pakuotėje kiekvieną elementą, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus.Mes tikriname kiekvieną elementą, kol mes liaukis.Todėl, pls patikrinti paketą prieš jums pasirašyti už jį,jei ji yra pažeista arba sugadinta,jūs padaryti įrašą su vežėju .Tuo pačiu metu ,jums fotografuoti ir siųsti mums padės išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus .Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, todėl, kad mes tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Muitinės

Tai pirkėjo atsakomybė už bet kokių vartotojo muito mokesčius, kurie gali būti imamas po pristatymo.Kaip importo muitas bus imamas priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką.

Jei elementai yra sulaikyta Muitinės po siunta buvo palikta pardavėjo šalyje, pirkėjas atsako už patvirtintos sulaikyti daiktus.

Mėgautis savo pirkinių ir sveiki vėl!

Žymos: butelis, rašiklis, e skystis, 10ml buteliuko plastikas, skystis bottl, skysčio buteliukas, 10ml buteliuko lašintuvu, ldpe buteliukas, 60 ml, e sulčių, skysčio vape, 5 ml buteliuko lašintuvu.

Charakteristikos

Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Parašyti atsiliepimą

100vnt Minkštas Stiliaus PE Adata Butelis 100 ml Plastiko Užkratas Buteliai Vaikas Įrodymas, Kepurės LDPE Tuščias Butelis

100vnt Minkštas Stiliaus PE Adata Butelis 100 ml Plastiko Užkratas Buteliai Vaikas Įrodymas, Kepurės LDPE Tuščias Butelis

Specifikacijos Prekės Pavadinimas : Spalvinga Buteliai Gali būti naudojami atlikti ir saugoti dauguma skysčių. Labai tirpiklių, lengvųjų alyvų, dažų, esmė,e-cig skysčiai, akių lašai, druskų ir kt. Lengvai galima sterilizuoti Patarimai:adata patarimų ar trumpi patarimai Kepurės

Panašūs produktai: