COB LED Grow Light Visą Spektrą 100W 150W 3500K Augalų Auga Lempos sodindami Gėles Šiltnamiuose Hydroponics Augti Palapinė

COB LED Grow Light Visą Spektrą 100W 150W 3500K Augalų Auga Lempos sodindami Gėles Šiltnamiuose Hydroponics Augti Palapinė

Nauja prekė

€22.93

€30.17

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

COB LED Grow Light Visą Spektrą 100W 150W LED Augalų Augimo Lempos Patalpų Hydroponic Šiltnamio efektą sukeliančių Augalų Visus Etape Vis Palapinė

【Aukšto Efektyvumo ir Energijos COB Technologijų】Įrengta 3500K COB lustas,kuris yra AC COB pakavimo technika naudojama, gali būti maksimaliai išnaudoti šviesos energijos, vienodą šviesos ir ekologiška.Eksperimento rezultatai rodo, kad COB LED augti šviesos padidina augalų derliui iki 45%-63%, tuo pačiu metu, tai COB LED grow light sutaupo iki 40% energijos vartojimą, sumažinti elektros energijos sąnaudas lyginant su tradiciniais daržininkystės technologijas.

【Sunlike Visą Spektrą】Tai viso spektro LED grow light apima daug Raudonos ir Mėlynos šviesos, taip pat turi keletą UV & IR šviesa, ir mažai žalia šviesa.Maišymo visų spalvų sukurti baltas švytėjimas, skleidžiantys baltą šviesą, panašią į saulės spindulių.Pateikti savo augalai su visiems bangų ilgiams jums reikia augti sveikus augalus nuo sėjos iki žydėjimo.Palyginti su tradicine raudona ir mėlyna augti žiburiai, tai visą spektrą augti šviesos yra arčiau gamtos, saulės energija ,todėl jūsų augalai sveikesni ir laimingesni.

【Pažangi Aušinimo Sistema Be Triukšmo】Mūsų augalų auga šviesos su aušinimo ventiliatoriai ant nugaros ,built-in aliuminio šilumos-kriauklė, puikiai spartos šilumos išsklaidymo, pasiekti labiausiai pratęsti LED auginimo, šviesos, gyvybės,veikia 70% žemesnė nei HID žibintai.Ji nesukelia jokio triukšmo ir yra tinkamos patalpų ramioje aplinkoje.

【90° Stiklinis Lęšis】Unikalus dizainas 90°optinis objektyvas didesnis šviesos rinkimo poveikį ,tuo pačiu metu ,apsaugoti COB (chip dulkėms, o ne gauti šlapias, kad lustas ilgesnį laiką.Aukštojo NOMINALI vertė ir Lux vertės, nei įprasta led grow lempa, sumažinti šviesos ir Nominalios vertės nuostolius, užtikrinti panaudojimas šviesos iki 98%.Mūsų LED auginimo lempa gali pakeisti tradicinius 150 w HPS/MH suvartojant tik 50watts.

【Patikimą Produktą ir Atsakingos Tarnybos】Mes ne tik pardavėjas, bet ir profesinės augalų auga šviesos gamintojas, turintis 12 metų R&D ir gamybos patirtį,gali suteikti techninė pagalba internetu.Visos mūsų įmonėje šviesos buvo griežtai per aukštos temperatūros tyrimas ir patikrinimas prieš išsiunčiant.Kokių nors klausimų, nedvejodami siųsti laiškus į jav, 24h klientų aptarnavimo internetu.Mes suteiksime jums su visiškai patenkinti atsakymą.

Ypatumai:

1. LED Galia: 100W 150W

2. Įėjimo Įtampa:120Vac/240Vac

3. Dažnis:50Hz/60Hz

4. LED(Vnt):1 vnt. * Mini 150W ( Sienos atkreipti Galia: Apie 65-75watts)

1 vnt * JH100W ( Sienos atkreipti Elektros: Apie 50-55watts)

5. LED gamintojas:Bridgelux LED

6. Srautas LM:5000LM

7. N.W.:0.66 kg

8. Gaminio Dydis:160*95*85mm

9. Lifetime:50000hrs

10. Atveju spalva:Balta

11. Bangos ilgis: Visą Spektrą 380nm~780nm

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas 3days nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 7days.

1.Mes laivas visame pasaulyje(tikimės, kad kai kurių šalių ir APO/FPO).

2.Prekės bus išsiųstos per 2 dienas po apmokėjimo gavimo.

3.Paprastai pristatymo trukmė-10~60 darbo dienų.Bet dėl skirtingų muitų kliringo metu įvairiose šalyse, tai bus poveikis sklypo įprastą pristatymo laiką, todėl prašome pagal pakęsti.

4.Mes priimame UPS, DHL, EMS ir kitų Išreikšti, jei jums reikia pakeisti pristatymo būdas, prašome susisiekti su manimi.

5.Laivybos išlaidos nėra įtrauktos importo mokesčių muitų, priskirtus mokesčių, pirkėjas turėtų reponseble už šiuos muitus.

6.Jei jums nereikia gauti savo sklypą 45days, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes ją išspręsti per pirmąjį kartą.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30days grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje packageing ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo poziciją.

3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš aliepxress.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip advertiased.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus elementus damanged ir/ar netinkamą jų gavimo dienos).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių warrnty.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.agroinn.lt!

Žymos: viso spektro led prožektorius 150w, led sunlike, auga vandeniui, cob led, led fitolampy augalai, led augalų, astergrow led augti, prožektoriai led, cob, mėlynos spektro, 3500k led.

Charakteristikos

Korpuso Medžiaga Aliuminio
Sertifikavimo UL
Modelio Numeris SF-Mini150/SF-JH100W
Bangos ilgis Visą Spektrą 380nm~780nm
Įtampa 110-240V
Savybės Sunlike Visą Spektrą
gaminio dydis 160*95*85mm
Prekės Pavadinimas Canagrow
Kilmės KN(Kilmės)
LIFETIME 50000hrs
Ilgis 16cm
LED(Vnt) 1 vnt*100W/150W
Plotis 9.5cm
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Garantija 2 Metai
LED gamintojas bridgelux led
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Srautas, Lm 5000lm
Yra Pritemdomi No
Medžiaga Aliuminio+COB LED Grow Light
Sienos Atkreipti Galia Apie 50watts

Parašyti atsiliepimą

COB LED Grow Light Visą Spektrą 100W 150W 3500K Augalų Auga Lempos sodindami Gėles Šiltnamiuose Hydroponics Augti Palapinė

COB LED Grow Light Visą Spektrą 100W 150W 3500K Augalų Auga Lempos sodindami Gėles Šiltnamiuose Hydroponics Augti Palapinė

COB LED Grow Light Visą Spektrą 100W 150W LED Augalų Augimo Lempos Patalpų Hydroponic Šiltnamio efektą sukeliančių Augalų Visus Etape Vis Palapinė 【Aukšto Efektyvumo ir Energijos COB Technologijų】Įrengta 3500K COB lustas,kuris yra AC COB pakavimo technika naudojama, gali būti maksimaliai išnaudoti

Panašūs produktai: