Pasisekė Likimą Katė Japonijos Aukso Pasisekė Katė su Garbanojimo Ranką baterijomis, Restoranas, Apdaila, Apdailos Amatų TB Pardavimas

Pasisekė Likimą Katė Japonijos Aukso Pasisekė Katė su Garbanojimo Ranką baterijomis, Restoranas, Apdaila, Apdailos Amatų TB Pardavimas

Nauja prekė

€6.50

€10.32

-37%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pasisekė Likimą Katė Japonijos Aukso Pasisekė Katė su Garbanojimo Ranką baterijomis, Restoranas Apdailos TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Įkrovimo Būdas - bazė garbanojimo katė apdaila yra builted a AA baterijos(neįeina), savo ranka automatiškai sūpynės atgal ir linksmas, labai mielas, ir duoti jums patogią nuotaika.Garbanojimo ranką - Kviesdamas klientų ir turtus.(Pastaba: Jei pasisekė katė nėra banga po pakrovimo baterija, prašome rankiniu būdu purtyti ranką laimingas katė kelis kartus arba iš naujo įdiegti naują bateriją.Po pradžios, laimingas katė bus automatiškai banga.)

Pasisekė Likimą Katė - Tradicinis Japonų-Kinijos apdaila 21-ajame amžiuje.Suteikti jums sveikatos, gerovės ir wisdoms.Ką daryti, kad geros kloties tavęs.

Mielas Garbanojimo Katė - cute kačių profilio dizainas ir šypsosi, akys pilnos laimės ir palankumą, todėl žmonės jaučiasi laimingi,pakėlė dešinę leteną neva traukia pinigus, o iškeltas į kairę leteną pritraukia klientus.

Simbolis Likimo Laimę, Gerovę, Klestėjimą - skulptūros vaizduoja kačių pakviečianti su vertikalioje letena, ir paprastai yra rodomas(daug kartų prie įėjimo)parduotuvių, restoranų, pachinko salonai, ir kitoms įmonėms.

Puiki Dovana - Prabangus amatų, laimingas katinas atrodo taip miela.Gražus rytų enlightenments gabalas, daro puiki dovana bet kokia šventė ar proga simbolis sėkmės.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Azijos dydis yra mažesnis nei es/jav/uk dydis,prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

Aprašymas:

Meterial:Plastikiniai

Dydis:

4options jūsų pasirinkimui (6.56 cm/ 7.87 cm / 10.50 cm /13x7cm)

Komplektą Sudaro:

1xLucky Katė(Baterijos Dangtelis nepridedami)

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: Karšto Pardavimo, maneki neko, maneki, dekoro feng shui, JAPONIJA, ventiliatorius pasisekė katė, pasisekė kinijos katė, katė maneki, maneki neko keramika, statulėlės likimo.

Charakteristikos

Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas DOORSACCERY
Temos Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Pasisekė Likimą Katė Japonijos Aukso Pasisekė Katė su Garbanojimo Ranką baterijomis, Restoranas, Apdaila, Apdailos Amatų TB Pardavimas

Pasisekė Likimą Katė Japonijos Aukso Pasisekė Katė su Garbanojimo Ranką baterijomis, Restoranas, Apdaila, Apdailos Amatų TB Pardavimas

Pasisekė Likimą Katė Japonijos Aukso Pasisekė Katė su Garbanojimo Ranką baterijomis, Restoranas Apdailos TB Pardavimas 1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos. 2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo

Panašūs produktai: