Nemokamas Pristatymas Ateityje Pelekai Burlenčių Pelekai Naršyti Stiklo Privairavimo Įrenginys, G5 Fin

Nemokamas Pristatymas Ateityje Pelekai Burlenčių Pelekai Naršyti Stiklo Privairavimo Įrenginys, G5 Fin

Nauja prekė

€22.07

Apie prekę

Nemokamas Pristatymas Ateityje Pelekai Burlenčių Pelekai Naršyti Stiklo Privairavimo Įrenginys, G5 Fin

Prekės Aprašymas Prekės Pavadinimas BURLENČIŲ FIN Medžiaga Stiklo pluoštas, Medaus, Dervos ir t.t Bazės Ateities Dydis G5 Spalva Oranžinė/Mėlyna/Žalia/Balta/Violetinė Paviršius Blizgus arba Matinis Paviršius Logotipas Remti individualų (Vandens perdavimo arba šilkografija) Derinys Tri fin Dizaino Medaus, anglies, bambuko, Skaidrus, Vaivorykštės ir kiti turimas Kiekis 3pc/set Paketo EVA arba plastiko maišą + burbulas deformuoti arba jums reikia Naudoti Banglentės, kiteboards ar SUP lentos Dydis: Fin Fin Tipą Kampas Pagrindo Plotis Aukštis Srityje G7 65 11.4 cm 12.1 cm 9975 G5 64.5 11.2 cm 11.7 cm 9582 G3 60 10.5 cm 11.2 cm 9152

Šis šablonas yra sukurtas siekiant rasti pusiausvyrą tarp greičio, vairuoti ir maneouverability.

Dėmesio: Prašome leisti spalva šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos dėl kompiuterio monitoriaus.

G7 ir G3 dydis yra prieinami:

Pristatymas

1.Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas, artimiausiu metu po apmokėjimo.

2. Pristatymo laikas ir laivybos laikas gali skirtis dėl įvairių užsakymų, su skirtingais pristatymo adresą.Jei reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

3.Mes galime išsiųsti į daugumą pasaulio šalių, Mes siūlome nemokamas pristatymas per China Post Oro Pašto, kurie paprastai trunka apie 15 -35 darbo dienų atvykti; Pristatymo trukmė priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, Jis gali siekti iki 45 dienų.taigi, prašome pateikti mums tikslų adresą ir kontaktinį telefono numerį, pašto kodą (kurjerių naudoti tik).Rusijos draugai, reikia pateikti visą pavadinimą, nes naujosios politikos rusijos Muitinės, kitaip jis negalėjo gauti užsakymą.

4 .Jei jūs neturite gavo savo prekes per įprastą laiką, ar manote, kad yra kažkas negerai su transportu, prašome nesijaudinkite ir jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes tai patikrinti jums artimiausiu metu.

5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo Mokesčių .Kaip tai priklauso nuo jūsų šalies politika.Terminai ir Sąlygos

1.Brokuotos prekės turi būti grąžinamos per 7 darbo dienas nuo prekių pristatymo terminas.

2.Tik sugedusį elementą, gali būti siūlomi keitimo ar pakeisti.

3.Prašome įsitikinkite, kad išlaikyti originalią pakuotę grąžinti.

4. Pirkėjas turėtų mokėti, laivybos mokestis grąžinti bet kurioje situacijoje, išskyrus mūsų kaltes.Atsiliepimai

1. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus patvirtinti, kad gavo užsakymą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių) su mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Tai bus tiesiog jus tik 1 minutę.Ačiū!

2. Jei esate nepatenkintas prekės jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą .Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Ačiū už jūsų laiką!Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Žymos: fcs pelekų, fin banglentę, eva surf, fcs2 fin, 64gb mobilusis telefonas, rc surf, povandeniniais banglentę, rankena padas surf, padas traukos, variklis surf.

Charakteristikos

Funkcija Medaus
Derinys Tri fin
Dizainas Paramos Pritaikoma
Dydis G5
Naudoti banglentę
Bazės Ateities
Prekės Pavadinimas risece
Medžiaga stiklo pluošto korio
Tipas Banglentės
spalva Geltona/Raudona/Oranžinė/Balta/Mėlyna/Violetinė
Modelio Numeris Langai Su Stiklo Burlenčių Pelekus
Taikoma Žmonių Unisex
dalies pavadinimas Langai Su Stiklo Ateityje Fin
Lauko Veikla Burlenčių, banglenčių Pelekus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Ateityje Pelekai Burlenčių Pelekai Naršyti Stiklo Privairavimo Įrenginys, G5 Fin

Nemokamas Pristatymas Ateityje Pelekai Burlenčių Pelekai Naršyti Stiklo Privairavimo Įrenginys, G5 Fin

Nemokamas Pristatymas Ateityje Pelekai Burlenčių Pelekai Naršyti Stiklo Privairavimo Įrenginys, G5 Fin Prekės Aprašymas Prekės Pavadinimas BURLENČIŲ FIN Medžiaga Stiklo pluoštas, Medaus, Dervos ir t.t Bazės Ateities Dydis G5 Spalva Oranžinė/Mėlyna/Žalia/Balta/Violetinė Paviršius Blizgus arba Matinis

Panašūs produktai: