Moterų Liemenėlė Nustatyti Push Up Mergina Gėlių Nėrinių Apatinius Nustatyti Underwire Liemenėlė Nipelis Santykį Apranga Moterims Drabužių

Moterų Liemenėlė Nustatyti Push Up Mergina Gėlių Nėrinių Apatinius Nustatyti Underwire Liemenėlė Nipelis Santykį Apranga Moterims Drabužių

Nauja prekė

€2.99

€4.04

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Draugas, Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą"

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!!

Sexy Moteris Push Up Nėrinių Liemenėlė Nustatyti Apatinis Trikotažas Pantie Rinkiniai Apatiniai, Liemenėlė Nipelis Santykį Apatinis Trikotažas

Savybės:

Siuvinėjimų Ir Nėrinių Gėlių Kutas Dizainas , Saldus Ir Seksualus.

Aukštos Kokybės Medžiaga ,Patogi Nešioti.

Underwire,Push Up Ir Pusės Parama , Idealiai Krūtinės Formą.

Ypatumai:

Stilius: Push-up Nėrinių Liemenėlė Rinkiniai

Užsegimas & Uždarymas : Atgal Uždarymo & Trijų Kablys ir akių

Medžiaga: Nėriniai + Spandex + Medvilnė

Parama Tipas: Underwire

Spalvos : Raudona/Mėlyna/Rožinė/Juoda/Balta

Dydis:

Taurė : B, C (3/4 Puodelio)

Juostos Dydis: 32 34 36

Krūtinės Dydis: 70 75 80

Kelnaitės Dydžiai: Vienas Dydis Liemuo: 28-35 cm/11.02"-13.77"

Tiesiai Tarpkojo Giliai: 20cm/7.87"

Pakuotė: 1 X Liemenėlė Rinkiniai(Bra + Knicker)

Apie Siuntos

1)LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos es ar kitų importo mokesčių.

3)Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5)vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7)Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Mokėjimą

1)šiuo Metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.agroinn.lt ateityje.have a nice day.

2) Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.

Grįžti & Grąžinti

1)Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas.

2)Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

3)Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNINNG kainos PASIŪLYMO SUMĄ, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

Apie Garantija

1)12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2)Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!

Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, ze mergina drabužiai, marškinėliai juostele, liemenėlė panty apatinis trikotažas rinkinys, ponios kailio drabužiai, galter apatinis trikotažas rinkinys, setup, sara mia liemenėlė, lino akių, merginos mažo dydžio liemenėlė sexy.

Charakteristikos

Juostos Tipas Pakoreguota-dirželiai
Modelio Tipas Kietas
Stilius Sexy
Liemenėlė Stilius push up
Lytis MOTERIS
Apdaila Lankas
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Paramos Tipas Underwire
Modelio Numeris QL964
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Uždaryti Tipas Atgal Uždarymo
Medžiaga Medvilnės
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Moterų Liemenėlė Nustatyti Push Up Mergina Gėlių Nėrinių Apatinius Nustatyti Underwire Liemenėlė Nipelis Santykį Apranga Moterims Drabužių

Moterų Liemenėlė Nustatyti Push Up Mergina Gėlių Nėrinių Apatinius Nustatyti Underwire Liemenėlė Nipelis Santykį Apranga Moterims Drabužių

Draugas, Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų Pageidavimų Sąrašą Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo Parduotuvėje Sąrašą .Ačiū jums labai!!! Sexy Moteris Push Up Nėrinių Liemenėlė Nustatyti Apatinis Trikotažas Pantie Rinkiniai Apatiniai,

Panašūs produktai: