Nauja 19 Eilutėje Aliuminio Lenktynių Radiatorių Už-10AN Variklio Pavara Alyvos Aušintuvas

Nauja 19 Eilutėje Aliuminio Lenktynių Radiatorių Už-10AN Variklio Pavara Alyvos Aušintuvas

Nauja prekė

€37.05

Apie prekę

Produkto Aprašymas

Medžiaga : Aliuminio 100% Naujos Gamyklos pardavimo Aukštos kokybės Atkreipti dėmesį į modelį prieš pirkėjas pateikia užsakymą.Pirkėjų galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei turite kokių nors klausimų.Pastabos: Pirkėjai, kurių adresas yra šalis, sala, prašome susisiekti su manimi, prieš pateikiant užsakymą, norėdami pamatyti, jei transportavimo gali būti pristatyta.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Elemento Dydis

Tinka Transporto Priemonės: 19 Eilutėje AN-10AN Universalus Variklio Pavara Alyvos Aušintuvas + Detalės / Žarna Pabaigos naudojimas:JAPONIJOS AUTOMOBILIŲ Įleidimo / Išleidimo Dydis: AN-10 Pagrindinė Dydis: 11.5" x5.50" x 2.00" Bendras Dydis: 13.00" x6.60" x 2.00" Pagamintas naudojant Aukštos Kokybės T-6061 Aliuminis Potencialiai Sumažina Alyvos Temperatūra iki 50°F Padengtas Miltelių sluoksniu ir Oksiduotas, Patvarumo ir Apsaugos Padeda Sumažinti Aušinimo skysčio Temperatūra ir Prailgina Variklio eksploatavimo trukmę Profesionalus Montuotojas yra Labai Rekomenduojama (Nr. Instrukcija yra komplekte) Prekės aprašymas buvo matuojamas vertus, tai galėjo būti 1-2 cm nuokrypis.Puikus Modifikuotų Gatvės Transporto priemones, kurios yra Varomos Vargu ar su Minimaliomis Kelio Naudojimui Paketą Įeina: 1 x Alyvos Aušintuvas ;

Laivybos Ir Pristatymo

1. Normalus pristatymas, darbo dienomis. 2 .Jokio pristatymo sekmadieniais ir švenčių dienomis. 3. Sekimo Numerį, jums bus išsiųstas po to, kai jūsų užsakymas buvo vežamos. 4. jums gali tekti papildomai mokėti už vartotojo mokestį priklausomai nuo to, kur prekės yra siunčiamos.Kiekviena šalis turi skirtingų užsakymą mokesčių tarifus; mokesčių nėra įtraukti į jūsų laivybos kaina.PO box, APO, FPO, HI, AK, PR, GU, VI ir kitų šalių,laivybos ir tvarkymo mokesčiai kainuos daugiau.Prašome susisiekti su mumis dėl laivybos citata pirma prieš perkant!

Pastabos

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 1.Palyginti dalys su nuotraukomis sąraše. 2.Įsitikinkite, kad jūsų transporto priemonė atitinka įmontuoti aprašymas.Prašome patikrinti, matavimai ir žarna vietą, prieš užsakant, nedvejodami rašykite mums informacijos arba atsakyti į klausimus.

Pažadas

mes nuolat tikrink savo parcle.norėdami padėti jums gauti jį anksčiau .Bet poreikius,prašome nemokama mokestis praneškite mums.mes stengiamės ją išspręsti už jus.

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, mes esame labai dėkingi, kad jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių pagirti, jei esate nepatenkinti mūsų produktai, jūs galite susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes padėsime jums išspręsti problemą iš karto.Mes sunkiai dirbame, siekiant suteikti jums su geresne paslaugų bei geriausios kokybės.Sveiki atvykę į mano parduotuvę užsakymą .Mūsų mieli draugai :)

Žymos: daviklis vw vento, aliuminio profilio cnc, lieti radiatorius aušinimo, 220v išmetimo ventiliatorius, ktm 450 exc radiatorius, arctic cat, auto alyvos aušintuvas, radiat, raktų žiedas lol, n54 alyvos aušintuvas termostatas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Aliuminio
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

Nauja 19 Eilutėje Aliuminio Lenktynių Radiatorių Už-10AN Variklio Pavara Alyvos Aušintuvas

Nauja 19 Eilutėje Aliuminio Lenktynių Radiatorių Už-10AN Variklio Pavara Alyvos Aušintuvas

Produkto Aprašymas Medžiaga : Aliuminio 100% Naujos Gamyklos pardavimo Aukštos kokybės Atkreipti dėmesį į modelį prieš pirkėjas pateikia užsakymą.Pirkėjų galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jei turite kokių nors klausimų.Pastabos: Pirkėjai, kurių adresas yra šalis, sala, prašome susisiekti

Panašūs produktai: