5sets/daug 433MHz belaidžio rd ryšio modulis rinkinys (5vnt siųstuvo modulis+5vnt imtuvo modulis+10vnt antena")

5sets/daug 433MHz belaidžio rd ryšio modulis rinkinys (5vnt siųstuvo modulis+5vnt imtuvo modulis+10vnt antena")

Nauja prekė

€8.07

€11.53

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

5sets/daug 433MHz belaidžio rd ryšio modulis rinkinys (5vnt siųstuvo modulis+5vnt imtuvo modulis+10vnt antena")

SRX882 Imtuvo modulis:

SRX882 yra labai mažos galios stipri varomoji jėga, super heterodino imtuvo modulis.Tai gali padėti mūsų siųstuvo modulis STX882/STX888. Ji turi didelį stabilumą, anti-trukdžių ir aukšto ekonomiškas, taip pat yra galinga varomoji jėga, sertifikuotas ROHS, FCC, CE, modulis gali būti prijungtas prie mikrovaldiklių tiesiogiai.Taigi, tai yra patogiau vartotojo plėtoti bevielio ryšio produktams.

Savybės: Dažnių Diapazonas: 433/315 MHZ ASK /OOK moduliacijos režimu Super anti-maitinimo trukdžių Mažos galios miego mažiau nei 1uA Žemas savęs spinduliuotės mažo dydžio, Dažnio stabilumo ir patikimumo Įvairius tarptautinius tyrimų standartus

Naudojimas: Nuotolinis durų Belaidžio ryšio apsaugos signalizacija Belaidžio pramonės kontrolės Belaidžio duomenų perdavimo

SRX882 Specifikacija:

SRX882 Pin apibrėžimas:

SRX882 Machanical Aspektą:

STX882 PAKLAUSTI Siųstuvo Modulis:

STX882 yra pigus, mažo dydžio,, ultra-high-power, žemas harmoninis PAKLAUSTI siųstuvo modulis.Turi didelį stabilumą ir aukštą kainą, prie 3,6 V galia pasiekti 50mW, yra šiuo metu rinkoje pagal tos pačios įtampos perduoti galios PAKLAUSTI siųstuvo modulis.Modulio galima prijungti prie mikrovaldiklių tiesiogiai.Taigi, tai yra patogiau vartotojo plėtoti bevielio ryšio produktams.

Savybės: Dažnių Diapazonas: 433/315 MHZ PAKLAUSTI moduliacijos režimu Maži žemas savęs spinduliuotės High-power) ilgo nuotolio Dažnio stabilumo Įvairius tarptautinius tyrimų standartus

Naudojimas: Nuotolinis durų Belaidžio ryšio apsaugos signalizacija Belaidžio pramonės kontrolės Belaidžio duomenų perdavimo

STX882 Specifikacija:

STX882 Pin apibrėžimas:

STX882 Mechaninė aspektas

STX882 Schema

Ką pakuotę įeina:

5vnt 433MHz STX882

5vnt 433MHz SRX882

10vnt Pavasario Antena

Mes esame technologijų srities kompanija, kurie buvo sujungti R&D, gaminti ir pardavimui.Mūsų bendrovė, orientuota į taikymas plėtojant RUSIJOS ir jutiklio modulis, skirtas teikti labiausiai puikių rezultatų RF ir integruota skaitmeninio jutiklio modulis mūsų klientams.Tuo tarpu, mes galime pritaikyti RF ir jutiklis klasės ODM projektą, taip pat.

Pakuotė: Visos imties supakuoti į Geltonos spalvos kartoninėje dėžutėje

Vežimas: Nemokamas pristatymas Registruotu oro paštu

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 3~5 dienas po to, kai mes rceive visą mokėjimo.

2. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3. Jei negavote prekės per 60 darbo dienų (10 savaičių), prašome susisiekti su mumis nagrinėti bylą.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grąžinimo Politika

1. Mes vertiname savo užsakymą ir mes darome viską, kad tarnauti jums.

2. Mes siūlome trumpąją 7 dienų grąžinimo politika(7 dienas po to, kai mes gauti).

3. Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

4. Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų.

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, yra vertinama.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Bet klausimas, pls nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba per TradeManager.

Žymos: 433mhz valdyba, 433mhz rf siųstuvas ir imtuvas rinkinyje, arduino nfc, automobilinis fm mp3 grotuvas, 433 paklausti, garso bluetooth ic, irf530, 400 480mhz, 433 MHz, nicerf.

Charakteristikos

Elemento Tipas UŽDUOTI modulis
Prekės Pavadinimas G-NiceRF
Modelio Numeris 882 rinkinys

Parašyti atsiliepimą

5sets/daug 433MHz belaidžio rd ryšio modulis rinkinys (5vnt siųstuvo modulis+5vnt imtuvo modulis+10vnt antena

5sets/daug 433MHz belaidžio rd ryšio modulis rinkinys (5vnt siųstuvo modulis+5vnt imtuvo modulis+10vnt antena")

5sets/daug 433MHz belaidžio rd ryšio modulis rinkinys (5vnt siųstuvo modulis+5vnt imtuvo modulis+10vnt antena ) SRX882 Imtuvo modulis: SRX882 yra labai mažos galios stipri varomoji jėga, super heterodino imtuvo modulis.Tai gali padėti mūsų siųstuvo modulis STX882/STX888. Ji turi didelį stabilumą,

Panašūs produktai: