Moterų Žiemos Pliušinis Kibiro Kepurę su Cute Kačių Ausys Butas Skrybėlės Minkštas Gyvūnų Spausdinti Šiltas -MX8

Moterų Žiemos Pliušinis Kibiro Kepurę su Cute Kačių Ausys Butas Skrybėlės Minkštas Gyvūnų Spausdinti Šiltas -MX8

Nauja prekė

€8.13

€10.30

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Moterų Žiemos Pliušinis Kibiro Kepurę su Cute Kačių Ausys Butas Skrybėlės Minkštas Gyvūnų Spausdinti Šiltas -MX8 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Puikus kokybės pliušinis, švelnus ir patogus.Šią žiemą kibiro kepurę moterims bus apsaugoti savo galvą ir ausis nuo šalto oro, išlaikant jūs stilingas.

2. Pliušinis žiemos skrybėlę lengva suderinti su moterų žiemos drabužių, išlaikyti šiltas ir atrodo labai stilingas, elegantiškas ir gražus, tikrai bus jūsų žiemos mėgstamą pasirinkimas accessorizing.

3. Puikiai visiems atsitiktinis arba oficialaus progomis, pavyzdžiui, arbata šalys, vestuvėms, derby, bažnyčių, arba eidami pro šalį, ar tiesiog norite atrodyti madinga kasdieniame gyvenime.

4. Vadovas apskritimo ilgis: 22.05-22.83 cm/56-58cm, tinka daugumai moterų.

5. Šios žiemos skrybėlės būtų puiki dovana motinos, močiutės, draugės ir dukros, Padėkos, Kalėdų, Naujųjų Metų, gimtadienio, Kalėdų ir kt.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnė

Dydis: vienas dydis, tinka galvos apimtis: 56-58cm

Taikoma lytis: moteris

Komplektą Sudaro:

1 x Pliušinis Kibiro Kepurę

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: 11 greičio sunrace, panamos skrybėlė, bobhat, bucket hat kawaii, hat žiemą, mados varlė kibiro kepurę, kepurės moterims, kibiro kepurę moterims, bucket hat, bucket hat spausdinti.

Charakteristikos

Top Tipas Butas
Medžiaga Medvilnės
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris Kibiras Skrybėlės
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Animacinių filmų
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Moterų Žiemos Pliušinis Kibiro Kepurę su Cute Kačių Ausys Butas Skrybėlės Minkštas Gyvūnų Spausdinti Šiltas -MX8

Moterų Žiemos Pliušinis Kibiro Kepurę su Cute Kačių Ausys Butas Skrybėlės Minkštas Gyvūnų Spausdinti Šiltas -MX8

Moterų Žiemos Pliušinis Kibiro Kepurę su Cute Kačių Ausys Butas Skrybėlės Minkštas Gyvūnų Spausdinti Šiltas -MX8 Prekės Specifikacija: Savybės: 1. Puikus kokybės pliušinis, švelnus ir patogus.Šią žiemą kibiro kepurę moterims bus apsaugoti savo galvą ir ausis nuo šalto oro, išlaikant

Panašūs produktai: