Saulės Skydelis Skliaustuose Balta ABS Saulės Skydelis, Tvirtinimo Laikikliai 7 Gręžimo-Nemokamai Kampe Laikiklis Rinkinys, Skirtas Medienos Rėmo Valtis Kemperiai

Saulės Skydelis Skliaustuose Balta ABS Saulės Skydelis, Tvirtinimo Laikikliai 7 Gręžimo-Nemokamai Kampe Laikiklis Rinkinys, Skirtas Medienos Rėmo Valtis Kemperiai

Nauja prekė

€28.31

€35.39

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Lengviau ir lankstus įrenginys: Nėra gręžimo reikalingas, tol, kol ji yra sukibę su danga (neįtraukta).Jei norite gauti daugiau stabilumo, jūs galite išgręžti skyles paruoštos skylės šone ir nustatyti saulės kolektoriaus laikiklis su varžtais (neįtraukta).

2、Kelis Apsauga: Pagamintas iš didelio stiprumo, atsparus UV ir aplinkos apsaugos ABS inžinerijos plastiko.Naudojamas kaip prekinis, galinis stiklo, jo kraštai ir keturi kampai gali apsaugoti saulės skydelis nuo sugadinimo.PG7 vandeniui kabelių sandarikliai naudojami saulės projektų metu instaliacijos procesas, dviejų dydžių guminiai žiedai, kabelio nebėra laisvi, ir nustatyti galvos nebėra laisvi.

3、Gera Šilumos Išsklaidymo: stiprus šalutinis paramos saulės sistema, specialiai sukurta aukštis yra palanki vėdinimo ir šilumos išsklaidymo, ir teigia, aušinimo oro tarpas tarp saulės baterijomis ir stogo / denio.Yra vietos valyti laikiklis.

4、Plačiai Naudojami Kampe Laikiklis: Idealiai tinka montuoti RVs, kemperiai, automobilių gaubtai, garažų ar kitų plokščių paviršių (aliuminio, medienos arba GPR medžiagų).Jis gali būti naudojamas su bet kokia aliuminio rėmas, saulės baterijomis, kurių kraštinės ilgis 30cm ar ilgiau.Puikiai tinka didelių saulės kolektorių iš 100W ir daugiau.

5、Ką Jūs Galite Gauti: 4 kampų tvirtinimo laikikliai, 2 šoninių tvirtinimo laikikliai, 1 vandeniui atsparus saulės kabelio įvadas liauka.

Specifikacija:

Panaudojimas: Įdiegti saulės plokštės, ant plokščių stogų jachtos, automobiliai ir laivai.Tai gali būti klijuojamos su silikagelio arba tvirtinama varžtais.

Kampo dydis: apie 151*151*58mm/5.94*5.94*2.28 į

Vidutinio dydžio, dydis: apie 179*113*58mm/7.05*4.45*2.28 į

Skirstomosios dėžutės dydis: apie 112 (123) *93*41mm/4.41*3.66*1.61 į

Pakavimo Sąrašas:

4 x Kampe Tvirtinimo Laikikliai

2 x Šoninės Tvirtinimo Laikikliai

1 x Vandeniui Saulės Kabelio įvadas Liauka

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: saulės kolektorių kemperis, laikiklis saulės, kampas, plastiko, bq25a, fotovoltinės saulės energijos sistemos, kemperis, elektros variklio laikiklis, saulės skydelis greitai, camper karavanas, kalno saulės.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Medienos Rėmo RV Valtis Stovyklautojai Namelius Gaubtu
Medžiaga Plastikiniai
Naudojimas Komercinės Gamyba
Pakavimo sąrašas 2 2 x šoninės tvirtinimo laikikliai
Tipas priemonė
Pakavimo sąrašas 3 1 x vandeniui saulės kabelio įvadas liauka.
Pakavimo Sąrašas 1 4 x kampe tvirtinimo laikikliai
Vidurio dydis 179 * 113 * 58mm
Kampo dydis 151 * 151 * 58mm
Dydis kabelių paskirstymo dėžutės
Kilmės KN(Kilmės)
Didmeninė Taip
Modelio Numeris Nustatyti Turėtojas
Su Kampinis Laikiklis,Šoninės Atramos,Kabelio Įvadas Liauka

Parašyti atsiliepimą

Saulės Skydelis Skliaustuose Balta ABS Saulės Skydelis, Tvirtinimo Laikikliai 7 Gręžimo-Nemokamai Kampe Laikiklis Rinkinys, Skirtas Medienos Rėmo Valtis Kemperiai

Saulės Skydelis Skliaustuose Balta ABS Saulės Skydelis, Tvirtinimo Laikikliai 7 Gręžimo-Nemokamai Kampe Laikiklis Rinkinys, Skirtas Medienos Rėmo Valtis Kemperiai

Kulka Taškų: 1、Lengviau ir lankstus įrenginys: Nėra gręžimo reikalingas, tol, kol ji yra sukibę su danga (neįtraukta).Jei norite gauti daugiau stabilumo, jūs galite išgręžti skyles paruoštos skylės šone ir nustatyti saulės kolektoriaus laikiklis su varžtais (neįtraukta). 2、Kelis Apsauga:

Panašūs produktai: