Naujas Disney " Mumija Maišelį Vieną petį Daugiafunkcinis Vaikų Kūdikio Krepšys Vežimo Nešiojamų Motinos ir Vaiko Krepšys Kūdikio Vystyklų Krepšys

Naujas Disney " Mumija Maišelį Vieną petį Daugiafunkcinis Vaikų Kūdikio Krepšys Vežimo Nešiojamų Motinos ir Vaiko Krepšys Kūdikio Vystyklų Krepšys

Nauja prekė

€13.21

€16.73

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Savybės:

Feature1: Daugiafunkcinis didelės talpos, sandėliavimo.

Feature2: Naudojant aukštos kokybės vandeniui ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, lengva valyti ir prižiūrėti, patvarus.Jaučiasi sklandžiai ir subtilus, lietaus ir vandeniui, apsaugos nuo užsiteršimo ir purvui atspari.

Feature3: Mokslo zonavimas, atsisveikinti, nepatogus, pateikti elementų sluoksnių, tvarkingą, gerai kondicionieriumi saugojimo.

Feature4: Tinka labiausiai vežimėliais rinkoje.

Feature5: Nuimamas kišene šone.

Produkto Informacija:

Produkto pavadinimas: Disney Vežimėlio Krepšys

Dydis: KAIP RODYTI

Medžiaga: Poliesteris

Svoris: 0.48-0.52 kg

WarmTips:

1. Vardas, pavardė: Jei esate rusijos pirkėjui.Būtinai palikite savo vardą, pavardę (vardas+tėvo vardas+pavardė) .

2. Dydis: Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių,1 colis=2,54 cm.

3. Spalva:Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Ačiū už jūsų supratimą.

4. Bendradarbiavimas: Jei norite, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas su vis labiau palankios kainos.Prašome susisiekti su mumis aktyvus.Labai ačiū!Pakuotė:

1 X Disney Sport Maišelį, Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" Jeigu jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".T henkas jums labai!!! ^-^

Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemas vienu metu.Pasakyti, šiek tiek paslaptis: Rinkti mūsų parduotuvėje, gauti daugiau nuolaida ir nemokamas mažų dovanų.Didmenininkams , jūs galite susisiekti su mūsų parduotuvės klientų aptarnavimas: Didelės Apimties Pirkėjo arba Dropshipping , Mažesnės Kainos.

Žymos: kūdikio krepšys, juodas, mados kūdikis vežimas krepšys, kūdikio vežimėlis bagpack, Kūdikių Vežimo, Saugojimo Maišelis, byla plaukų žoliapjovės, ika vystyklų krepšys, baby girl vežimėlio krepšys, tous vystyklų krepšys, bžūp saugojimo krepšys, disney pliušas.

Charakteristikos

Prekės Svoris 0.5kg
Produktų Kategorijos vystyklų krepšys
Stilius Kuprinė
Diržas tipas Vieną Petį
Dydis (30cm
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris LZAMS0008
Elemento Plotis 13cm
Elemento Aukštis 16cm
spalva Mėlyna, Rožinė
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Prekės Pavadinimas Disney
Kūdikio Krepšys Klasifikacija vieno paketo
Vystyklų Krepšys stilius pečių maišą
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Dirželis funkcija Multi-function
Elemento Ilgio 37cm
Pagrindinė Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Naujas Disney

Naujas Disney " Mumija Maišelį Vieną petį Daugiafunkcinis Vaikų Kūdikio Krepšys Vežimo Nešiojamų Motinos ir Vaiko Krepšys Kūdikio Vystyklų Krepšys

Produkto Savybės: Feature1: Daugiafunkcinis didelės talpos, sandėliavimo. Feature2: Naudojant aukštos kokybės vandeniui ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, lengva valyti ir prižiūrėti, patvarus.Jaučiasi sklandžiai ir subtilus, lietaus ir vandeniui, apsaugos nuo užsiteršimo ir purvui atspari. Feature3:

Panašūs produktai: