Veido Įrašyti H. 265 " SONY IMX322 2560*1440P 4MP HAINAUT CCTV Saugumo Kameros Lauko IP66 atsparus Vandeniui, diena naktinis matymas, Judesio Aptikimas

Veido Įrašyti H. 265 " SONY IMX322 2560*1440P 4MP HAINAUT CCTV Saugumo Kameros Lauko IP66 atsparus Vandeniui, diena naktinis matymas, Judesio Aptikimas

Nauja prekė

€19.92

€36.22

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

NINIVISION AI Veido Aptikimo H. 265 5MP 4MP HAINAUT Saugumo Kameros Vaizdo Stebėjimo 6*Matrica 40-50m Naktį vsion patalpų, Lauko Kamera, Neperpučiamas Už HAINAUT DVR Sistema rinkiniai

Veido Aptikimas & Veidą peržiūros

Veido atpažinimo&Veidą Peržiūros funkcija sujungę HAINAUT DVR(HAINAUT DVR turi būti turi Veido Atpažinimo Funkcija)!!!

Veido Aptikimo ir Veido atkūrimą ir Veido, Filmuoti;

Veido Aptikimo ir Veido Atkūrimą;

Greitai užfiksuoti veido atvaizdus ir greitai atkurti veido vaizdo įrašus;

Veido Aptikimas:automatiškai užfiksuoti veido atvaizdus;

Veido Peržiūros:Pažangi Veido vaizdo įrašų atkūrimo,taupyti laiką,o ne kas trūksta informacijos.

Pažangi Veido Peržiūros:Pažangi Veido vaizdo įrašų atkūrimo,taupyti laiką,o ne kas trūksta informacijos.

jei norite pirkti, 5MP HAINAUT DVR įrašymo arba Veido Aptikimo HAINAUT DVR ,Pls patikrinti mano parduotuvėje HAINAUT DVR arba Po Veido Aptikimo 5MP HAINAUT DVR nuorodą dar Kartą .Ačiū!

Pastabos

Tai yra Super HD 5MP Kamera ,Darbas Turi naudoti 4K HAINAUT DVR arba 5MP HAINAUT DVR arba 5M-N HAINAUT DVR !!!!, Jei ne jie, 5MP HAINAUT Kamera neveikia .

Negalite naudoti "HAINAUT 4MP Sistema""HAINAUT 4M-N Sistemos"ir"HAINAUT-H 1080P Sistema","HAINAUT 1080N Sistema" ir "HAINAUT HAINAUT-M 720P Sistema" HAINAUT DVR arba "Bendra DVR" ,5MP HAINAUT Kamera Ne Darbas!!!

1.5MP HD HAINAUT Kameros Darbas gali naudoti tik 4K HAINAUT DVR arba 5MP HAINAUT DVR arba 5M-N HAINAUT DVR!!!Pls įsitikinkite, kad jūsų HAINAUT DVR Paramos 5mp hd kamera, prieš perkant!

2 .HD 4MP HAINAUT Kameros Darbas gali naudoti tik 4K HAINAUT DVR arba 5MP HAINAUT DVR arba 5M-N HAINAUT DVR arba 4MP HAINAUT DVR arba 4M-N HAINAUT DVR !!!Pls įsitikinkite, kad jūsų HAINAUT DVR Paramos 5mp hd kamera, prieš perkant!

Apžvalga

NINIVISION CCTV Saugumo - apsauginės VAIZDO stebėjimo sistemos kamerų Sistema, garantuotas ir patikimas Saugumo Sprendimas jūsų namams ir Verslui! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP/4K Aukštos raiškos ir Vaizdo dieną, ir naktį.Veido atpažinimas ,Veido Įrašyti ,Veido Smart Peržiūros,el. Pašto įspėjimus ir Judesio aptikimo, IP66! Atsparus vandeniui ir universalus Lauko/Patalpų, nemokama programa P2P Debesies funkcija ir saugojimo, paramos "android", "iPhone", "ipad", PC,TVS ir t.t.

1> Parama IR-CUT dviguba filtro jungiklis, dieną ir naktį, siekiant stebėti, spalva yra ne dalinis spalvų iškraipymas;

2> Analoginis HD HAINAUT 4MP išėjimas;

3> perdavimo atstumas-500 metrų;

4> Parama automatinis elektroninis užrakto funkciją, galima pritaikyti prie skirtingų aplinkos stebėsenos;

5> Vandeniui dizainas IP66, patikimumas;

6> Mln. pixel HD " vaizdo perdavimo mažos kainos, didelis atstumas, jokio uždelsimo, didelio efektyvumo stabdžių-trukdymo ir lengva įgyvendinti;

7> Lengva įrengimas ir eksploatavimas, taip pat, kaip analoginių VAIZDO stebėjimo sistemos

8> Labiau priimtina, mažesnę kainą nei analoginis surveilance sistema

9> JOKIO Uždelsimo, Realaus laiko Ekranas

HD 4.0 MP Didelės raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 4.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

IP66 atsparus oro

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta kaip tada:lietaus,sniego,dulkių ir karštų dienų .su IP66 atsparus oro reitingų ,ir kabeliai, nutiesti per stovo papildomą apsaugą ,užtikrinti, kad jūs galite atsakyti į jų veiklos rezultatus,diena po dienos.Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Protingas IR-Cut Dieną naktinio matymo stebėjimą

Smart IR-Cut filtras automatiškai persijungia tarp dieną ir naktį, siekiant sumažinti color cast dienos metu ir padidinti vaizdo ryškumą nakties metu, įsitikinkite, kad jūs galite gauti ryškus priežiūros filmuotą medžiagą nuo aušros iki sutemų.

Išplėstinė H. 265 Vaizdo Suspaudimas

H. 265 (HEVC) veikia ir kodavimo efektyvumas, palyginti su savo pirmtaką, H. 264. H. 265 vaizdo sutaupo apie 50% bitų sparta, tuo pat kokybės kodavimo.H.265, tik reikia mažiau pralaidumo,greičiau pakrovimo greitis,daugiau sklandžiai, vaizdo,Mažesnis bite norma,aukštesnės kokybės vaizdą!

Kodėl verta rinktis H. 265

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

Lengvai nuotolinio peržiūrėti nustatymas

Paprastas nustatymas , tik 4 veiksmus mobiliajame telefone, žiūrėti,Žiūrėti vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva

Jungimo Schema--Plug and play ,Lengva naudoti!Taigi lengva!

Cctv kameros, apsaugos sistemos yra plug and play ,lengva nustatyti,Todėl pakelti lengviau.Nuotolinio peržiūrėti bet kur ir bet kada.

Momentiniai įspėjimą el. paštu

Galite nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji bus siųsti laišką į savo elektroninio pašto adresą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

Judesio Aptikimas

Ši sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.Smart peržiūros

Jūs galite lengvai rasti vaizdo medžiagą norite atkurti,

Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

Nuotolinės prieigos bet kur ir bet kada

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Xmeye App savo mobilųjį prietaisą, nemokama TVS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.

Žymos: kamera imx322, vaizdo kamera, imx307, mini kamera, 1080p hainaut fotoaparatas, 8MP CVI, kamera imx291, imx 482, wifi, veido atpažinimo kameros, vaizdo kamera.

Charakteristikos

Neperpučiamas Taip
Žmogaus Veido Aptikimas Veido Aptikimas&Veidą Įrašyti&Veidą peržiūros
Palaikomos Operacinės Sistemos "windows xp"
Jutiklis CCD
Horizontali Rezoliucija 5.0 MP
Jutiklio dydis 1/3"
Prašymas Namų,parduotuvės,parduotuvės,biuro,prekybos centras ir kt
signalizacijos sistema Veidas /Judesio Aptikimo+Įspėjimą El. Paštu
"Day& Night IR Cut filtras su automatiniu jungikliu
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų Symbian
Kameros Lęšis 3,6 mm numatytoji
Garantija 3 metai
Jutiklis Prekės Sony
Prekės Pavadinimas NINIVISION
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Kilmės šalis Shenzhen,Kinija
Židinio Nuotolis 3,6 mm
HD Kameros Tipas Kulka vidaus/lauko kamera
Technologijos Centrinis
Veido Peržiūros Parama
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
R Atstumas 40m-50m
kamera stilius Metalo Korpusas
Nuotolinio Peržiūra "Android", "iPhone", "iPad", PC,, CMS, ir tt
Žiūrėjimo Kampas 90°
Veido Įrašyti Parama
spalva Balta
Įrengimas Normalus
Fotoaparato Funkcija "Day&night vision,IR-cut,Neperpučiamas
DĖMESIO 3,6 mm
Stilius Bullet Fotoaparatas
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Modelio Numeris HK-4MP01-108VH
Vaizdo Compatibile formatas H. 265/H. 264

Parašyti atsiliepimą

Veido Įrašyti H. 265

Veido Įrašyti H. 265 " SONY IMX322 2560*1440P 4MP HAINAUT CCTV Saugumo Kameros Lauko IP66 atsparus Vandeniui, diena naktinis matymas, Judesio Aptikimas

NINIVISION AI Veido Aptikimo H. 265 5MP 4MP HAINAUT Saugumo Kameros Vaizdo Stebėjimo 6*Matrica 40-50m Naktį vsion patalpų, Lauko Kamera, Neperpučiamas Už HAINAUT DVR Sistema rinkiniai Veido Aptikimas & Veidą peržiūros Veido atpažinimo&Veidą Peržiūros funkcija sujungę HAINAUT DVR(HAINAUT DVR turi

Panašūs produktai: