Naujas Originalus Laptopo Li-ion Baterija R13B02W už Xiaomi Mi Air 13.3" Serijos, Tablet R13B01W 7.6 V 39WH 5320mAh

Naujas Originalus Laptopo Li-ion Baterija R13B02W už Xiaomi Mi Air 13.3" Serijos, Tablet R13B01W 7.6 V 39WH 5320mAh

Nauja prekė

€27.35

Apie prekę

Prekės Informacija

Naujas Originalus Laptopo Li-ion Baterija R13B02W už Xiaomi Mi Air 13.3" Serijos, Tablet R13B01W 7.6 V 39WH 5320mAh Būklė:Naujas ir originalus Baterijos modelis: R13B02W Suderinamos baterijos modelis:R13B01W Įtampa: 7.6 V Talpa:39WH 5320mAh Taikoma nešiojamas modelis:už Xiaomi Mi Air 13.3" Serijos, Tablet Akumuliatorius Įpakavimas: nepriklausomas Kraft kartoninė pakuotė + elektrostatinės krepšys + atsparus smūgiams porolonas.

Produktų Nuotraukos

Produkto Pakavimo

Baterija Pakuotės: nepriklausoma Kraft kartoninė pakuotė + elektrostatinės krepšys + atsparus smūgiams porolonas.

Baterija Priežiūros Instrukcijas

1) Kai yra naujos baterijos yra įkrauta, jie turėtų būti atliekami nuolatos 12 valandų. 2) Visiškai įkrauti ir iškrauti.Ciklo tris kartus pabusti naują bateriją. 3) Kai naudojamas išorinis maitinimo ilgą laiką, rekomenduojama išimkite bateriją, kad būtų išvengta įtakos savo gyvenime. 4) Reguliariai įkrovimas ir iškrovimas, pavyzdžiui, ilgą laiką (daugiau nei mėnesį), nenaudodami kompiuterio arba išvada, kad baterijos įkrovimas ir iškrovimas laikas yra trumpesnis, turėtų padaryti bateriją pilnai iškrauti ir įkrauti, paprastai bent kartą per mėnesį. 5) Kai mokesčių, tai geriau išjungti kompiuterį, ir neatjunkite maitinimo viduryje apmokestinimo. 6) Vengti cheminių poveikio, išardymas, kritimo, šildymo ar trumpojo jungimo. 7) Jei baterija yra išsikrovusi, prašome įkraukite ją per dvi dienas.Kitaip, baterija bus lengvai pažeidžiami ir gali būti neįmanoma įkrauti. 8) Baterijos turėtų būti perdirbtos reguliariai.Rekomenduojama, kad akumuliatoriaus būti naudojami ne mažiau kaip vieną kartą per du mėnesius pasiekti geriausių rezultatų.Baterijos turėtų būti užbaigta iki 3% prieš ją užpildyti. 9) Jeigu, atliekant baterijų nepavyko ilgą laiką, paprastai dveji metai, prašome išimkite baterijas iš kompiuterio, ir nereikia įdiegti juos kompiuteryje, kad būtų išvengta pavojus, sprogimo ir gaisro. 10) Jei baterija yra būti saugomi ilgą laiką ir nėra naudojama laikinai, ji turi būti mokama daugiau kaip 50% pirmą kartą.Ji niekada neturi būti saugomi ilgą laiką, su mažiau nei 50% elektros energijos.Kitaip, baterija bus lengvai pažeisti, ir tai negali būti imamas mokestis.

Priminimas

Prieš pateikdami užsakymą, įsitikinkite, ar modelis jums pirkti tinka jūsų nešiojamas ar nešiojamojo kompiuterio.Kiekviena baterija turi savo modelio pavadinimą(arba jo dalis, skaičius,P/N), jūs galite juos rasti originalaus akumuliatoriaus.

Garantija ir Garantijos

Pažadame, visi produktai parduodami mūsų parduotuvėje yra visiškai naujas ir be defektų, medžiagų ir gamybos.Yra 12 mėnesių garantija nuo tos dienos, įsigyti.Turime visiškai inžinerijos priemonę, skirtą baterija bandymai.Visi daiktai buvo patikrinti prieš išsiunčiant.

Grįžti

1.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, Prašome susisiekti su manimi, kol jūs ją grąžinti.straipsniai grįžo turi būti tos pačios būklės, kokios gavo ir originalioje pakuotėje su visos originalios pakuotės turinį.klientas turi sumokėti grįžti krovinių.Dėl daiktų, kurie buvo įsigytas su nemokama laivybos , mes atskaičiuojame laivybos išlaidos iš jūsų grąžinimo sumos. 2.Mes patirtų išlaidų, skirtų technikai mūsų įrenginio remontas/pakeisti visus pateiktus straipsnius į mus per garantijos terminą(kaip Nustatyta defektais, mūsų technikai), o klientas bus atsakingas už apvalus-taip, laivybos mokestis siųsti savo produktų į remonto vietą ir atgal.

Shippment

Pasibaigus mokėjimo patvirtintas galiojančiu, daiktai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas.Pastaba: Kainos, nurodytos įtraukia kuro mokestį.Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Kiti Politikos

Paliksime teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą iš www.agroinn.lt.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: oro baterijos, Xiaomi, Tabletės, baterija xiaomi mi oro, baterija mi oro, R13B01W R13B02W, baterija r13b02w, r13b02w, baterija nešiojamas xiaomi, Baterija.

Charakteristikos

Tipas Li-ion
Suderinamos Prekės Xiaomi
Pakuotė Taip
Akumuliatoriaus Įtampa 7.6 V
Modelio Numeris Air 13.3" Serijos, Tablet
Baterijos Modelis r13b02w
Nominalus Galingumas 39WH 5320mAh
Prekės Pavadinimas JULING

Parašyti atsiliepimą

Naujas Originalus Laptopo Li-ion Baterija R13B02W už Xiaomi Mi Air 13.3

Naujas Originalus Laptopo Li-ion Baterija R13B02W už Xiaomi Mi Air 13.3" Serijos, Tablet R13B01W 7.6 V 39WH 5320mAh

Prekės Informacija Naujas Originalus Laptopo Li-ion Baterija R13B02W už Xiaomi Mi Air 13.3 Serijos, Tablet R13B01W 7.6 V 39WH 5320mAh Būklė:Naujas ir originalus Baterijos modelis: R13B02W Suderinamos baterijos modelis:R13B01W Įtampa: 7.6 V Talpa:39WH 5320mAh Taikoma nešiojamas modelis:už Xiaomi Mi Air 13.3

Panašūs produktai: