Nemokamas Pristatymas.K3911 2SK3911 importuoto žaliavinio galia valdybos dažniausiai naudojamas žodis fagotui

Nemokamas Pristatymas.K3911 2SK3911 importuoto žaliavinio galia valdybos dažniausiai naudojamas žodis fagotui

Nauja prekė

€3.87

Apie prekę

Apie Laivybos:

Normaliomis aplinkybėmis popietė 16:30 Fotografuotas prieš prekių mes operatyviai organizuoti dienos klausimu, jei iš vertybinių popierių ar kitas specialias aplinkybes, Mums bus pirmas kartas su jumis susisiekti. 16:30 po Užsakymo Priklausomai nuo paros laiko.

Express pick-up laikas paprastai yra apie 18:00 , (Visos prekės pristatymo dienos ir tik Express group Rašyti, maža vietos, jokiu būdu. )už SF, ypač skubių dalykas, mes galime išduoti tik apie 6:00 , pvz., negali laukti, prašome nerandu kito namo, Mes ne imtis skubių! ! !

Pastaba: Visi express paprastai Nuskaityti įvedimo vilkinimo, kurį sukelia svetainėje ir atstumas Paprastai tą pačią dieną bus rodomas Rašyti 5-6 taškų 9-10 balų, prašome suprastų 9-10 val plaukų gabalus.

◆ Elektroninių komponentų Paslaugos: maža parduotuvė, parduoti kelis elektroninių komponentų nėra atsakingas už priežiūrą arba derinimo rezultatai pirkėjai.Pirkėjų nėra elektros prietaisų, reikia remontuoti arba jei jūsų sėkmės "PASIDARYK pats" kaip kokybės standartas, kuriame prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai, pirkėjas padengs visas pristatymas ir atgal, kai generuoti grąžą. (Už grąžinimas prekių pirkėjų nesutinkate su kitais draugais galite rasti naujų namų pirkimo, taip pat esame labai nenori, kad lašas ......)

Po ◆, greitas pristatymas, prašome išpakavimo, tikrinimo iš naujo pasirašyti.Nes kai kuriose srityse kurjerių gavimo dienos gali ne išpakavimas, tačiau taip pat yra pirmasis ženklas, tačiau, kai kurjeris paviršiaus išpakavimo gavimo, kai trūksta žalą, prašome nedelsiant atmestas, ir tegul kurjerių pasirašant aprašymas, pagal express užsakymus nedelsiant telefono siuntėjas kreiptis į savininką, savininko spręsti, kai ženklas, kaip daiktų lossless trūksta, po atsakomybė taip pat bus remiama pirkėjų (tuo atveju, vardu pasirašyta draugai, draugų galima užsisakyti).

Prašome savo interneto svetainėje pirkti draudimo, Prašome nusipirkti 0.5 juanių krovinių Draudimas!Perkant prekes, prašome įsigyti grįžti laivybos draudimo.

Nuo grąžinimo krovinių generuoja visos draudimo bendrovės lokys,!

Šis grąžinimas prekių draudimu tik 0.5 juanių -0.8 juanių !Taigi pirkėjai draugai aktyviai pirkti!

Žymos: klarnetas padas, klarnetas b, saxophon, klarnetas apklausa, fagotui priemonė, bass marškinėliai, fagotui nendrių, klarnetas remontas, barelį klarnetui, obo.

Charakteristikos

Įtampa 0
Teorija Solid State Relay
Kontaktų Apkrova Mažos Galios)
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Naudojimas Bendrosios Paskirties
Modelio Numeris 0
Maitinimo Šaltinis AC

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas.K3911 2SK3911 importuoto žaliavinio galia valdybos dažniausiai naudojamas žodis fagotui

Nemokamas Pristatymas.K3911 2SK3911 importuoto žaliavinio galia valdybos dažniausiai naudojamas žodis fagotui

Apie Laivybos: Normaliomis aplinkybėmis popietė 16:30 Fotografuotas prieš prekių mes operatyviai organizuoti dienos klausimu, jei iš vertybinių popierių ar kitas specialias aplinkybes, Mums bus pirmas kartas su jumis susisiekti. 16:30 po Užsakymo Priklausomai nuo paros laiko. Express pick-up laikas

Panašūs produktai: